135

Анонимен

преди 1 месец

Все хора обучени в чужди школи,взимат медалите.Това говори много лошо за нашите школи!!

134

Анонимен

преди 1 месец

7 медала до сега има и златни и световем рекорд съвсел сносно горе доло и през комунизма там някаде бяха Лидер са Сащ с 103 следвани от Китай с 98 без изненади общо взето

133

Крокодил дойчева

преди 1 месец

!!! надежда дойчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се.

132

Крокодил дойчева

преди 1 месец

!!! надежда дойчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се.

131

...

преди 1 месец

!!! надежда доййчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се.

130

Пловдив

преди 1 месец

Много прoсти списвачи има тук.Докато стигне до тук,толкова труд и лишения,но ти си ***,и такъв,ще си останеш,ограничен,безродник,стена душица.Държавата е виновна,че не се грижи за спорта и подрастващите.

129

Анонимен

преди 1 месец

Toва е бизнес. Някои хора просто имат физиката да работят това. Какво знаме, какви 5 лева? Същото е и във футбола. И в шахмата. И в автомобилните състезания. Не всички родители работят професии които им позволяват да водят децата си още от невръстна възраст в клубове по художествена гимнастика или друг спорт. В някои градове даже няма такива. София, Пловдив и Варна и т.н. не са само те България! България е всичко. И пари се искат за тия клубове. И да имаш време да ги водиш децата от малки още.

128

Уважавайте

преди 1 месец

Знамето си и тези които се борят за него! Респект!

127

Анонимен

преди 1 месец

Упорити хора. Години къртовски тренировки. Чупят рекорди, печелят слава, медали. Това е смисъла на живота им. Всичко е постигнато с много труд. Един съсед където тренира вдигане на чашка вчера ми разправя, че на България медалите били от Корекома. Много се ядосва завалията, че нямало много български спортисти, но ако му кажеш да върви 50 метра пеша ще ти каже, че повече от 5 метра не върви щото ще се измори.

126

Иван

преди 1 месец

25% от руската територия е окупирана от украинската армия. Пророчицата Баба Ванга се оказа права, Курск ке потъне.

125

Юлиян

преди 1 месец

Стига с тая глупост:"В цял свят е така".Не в цял свят е така.

124

Юлиян

преди 1 месец

Никой не обвинява самият Магомед,Семьон или който и да било от натурализираните медалисти.Напротив-уважение и респект към труда и волята им за победа.Обвиненията отправям директно към системните,отдавна участващи в управлението партии и техните лидери.Това ли е пътя по който трябва да вървим в бъдеще?Натурализиране на"готови"състезатели,вместо да развиваме свои собствени.

123

Тези

преди 1 месец

Момчета са бойци - Хабиб и Магомед. Хабиб е световен шампион за Русия ММА. Магомед за България, Благодарим

122

Браво

преди 1 месец

Браво, супер добър резултат след години трйнинг. На всички хейтъри - айде и вие вземете един медал и след това пускайте смотани коментари...

121

Анонимен

преди 1 месец

Не е важно какъв е спортиста, важното е чий химн се изпълнява накрая. И да питам всички копейки дето разправят колко спортисти с медали били руснаци, колко пъти чухте руския химн да се изпълнява на олимпиадата в Париж??

120

Някой

преди 1 месец

Пощата мъже, де претендират да са жени да земат медал. Всякакви африканци са навсякъде. Медала е за България, къв ви е проблема Гьончовци

119

Анонимен

преди 1 месец

"какво като са със друга националност,в цял свят е така.Тук подрастващите,ги учат да играят на телефони и компютри,жалка работа." - Ами да се състезават! Да се състезават без флаг тогава! Не могат да се класират сред собствените си народи и искат титли, премии и олимпийски пенсии. Не забелязваш ли, че даже и безспорно добрите ни гимнастички играят докато вземат медал на олимпиада и после се пенсионират. Борянка е супер, но ако на предишната Олимпиада имаше медал щеше ли сега да е в Париж? Не!

118

Анонимен

преди 1 месец

След време никой няма да каже, кой какъв и защо е бил, а ще кажат България беше с еди си колко си златни медала и съответно ще отчетем като добра олимпиада и да ме забравяме, че имахме олимпиада с три бронзови медала и се радвахме, че все пак има нещо!

117

Анонимен

преди 1 месец

Българите по традиция са комуно-фaшисти с промити от църквата глави. Кръстчета и икони по профилите във Фейсбук, напъване на всеки християнски празник да се правят на по-човеци от по-човеците от тях, съскат с отрова против чужденци от Азия и мюсюлмани, та даже и против момиченцето Нургюл съскаха, пък като им донесат медали викат "Браво!". Хем пък тия на олимпиадата го правят за парите и по-свободния живот в България сравнено с техните държави. И защото в техните не могат да се преборят за квоти.

116

Анонимен

преди 1 месец

Поздравления! България е в топ 20 по класиране по медали! Сега всички тези шампиони трябва да научат нови таланти и на следващите игри да сме я топ 10!