35

Анонимен

преди 1 месец

Е РУСНАЦИТЕ ГИ НЯМА ,КОИ ИМ ПРЕЧИ СЕГА БЕ ГОСПОЖО СИРАКОВА ИЛИ ТОЛКОВА СИ МОЖЕМ

34

Анонимен

преди 1 месец

Чудо!

33

Анонимен

преди 1 месец

Прекрасна! Радва се от сърце. Интелигентно е момичето. Вярвала е в себе си, но знае, че съдиите са пристрастни. Явно ще осъзнае какво постигна когато види записите.... Ощетиха я. Но тя се радва. Златна е душата на това момиче.

32

До 28

преди 1 месец

Не само украинката от художествената гимнастика говори на руски с родителите на животи включване. Треньорките с украинките говорят на руски. Всички украинци на Олимпиадата говорят руски. Както и мигрантите украинци в България. Факт.

31

До 30

преди 1 месец

Дария е рускиня. Заради голямата конкуренция е Русия още преди време заминава за Германия.

30

Анонимен

преди 1 месец

Ау, какво немско име - Даря ВартоломеевА! Скоро от такива и от Айше и Асан жив Ханс няма да остане в Германия.

29

Фют

преди 1 месец

До 37. Спри самогона пич. Спри да се излагаш. Никой не ти е виновен, че си жалка, неудачна чебурашка...........Боряна Калейн, голямо Браво от нормалните българи!

28

Анонимен

преди 1 месец

Безспорно голямо постижение.Ние простосмъртните не бихме могли да отсъдим обектовно, те и съдйките не могат, затова хем са много, хем са за определни неща, хем имат право да видят запис. Преди малко прочетох в един руски сайт, че е необяснимо ниска оценката на Калейн на бухалки от първия ден.А че в съдийството може да има предпочитания към руската школа, е обяснимо, защото спортът е създаден и утвърден там и даже е позор, че не ги пускат "у дома им".А и украинката говорИ с родителите си на руски

27

Анонимен

преди 1 месец

Расата ви е пълно ... вече сте раса от военно престъпници .Мани че сте убиици на живилни,мани че сте убиици на жени и деца ,но вече станахте и извратенцищо си мълчите за официалните изнасилвания на пленени от военни

26

Анонимен

преди 1 месец

Бих се оженил за нея, но тя няма да иска. :) :) :)

25

Ари Голдберг

преди 1 месец

Извинете ме, ***, но дори Червеното конче на Лявата й китка (вие какво си мислите, че е?!) е Кабала Гривна - питайте я и нея самата, ако на мене не ми Вярвате! БогоИзбраната ни Раса - е НеНадМиНаТа!

24

Бидон с деменция

преди 1 месец

за бедните и скромни, но истински българи от село крушовица, област враца, момичето с небългарско име калейн е шампионка. за останалите обаче не за съжаление.

23

Анонимен

преди 1 месец

Боряна Калцунова - ама за по-е.врогейско и викали Калейн :)))

22

За Съжаление

преди 1 месец

Историято помни само Победителките - Дарья Дмитриевна Варфоломеева !

21

Анонимен

преди 1 месец

Браво на момичето, иначе нема отърване от русофилските родоотстъпници, но пък беше забавно да гледаш рускиня да отдава почит на германския химн)

20

Анонимен

преди 1 месец

Боряна е страхотна! Талант

19

Джоан

преди 1 месец

Съдийките са руското лоби. Пробутаха двете рускини от Германия, едната на първо място, другата на четвърто. И двете са рускини, Дария Верфоломеева и Маргарита Колосова. Шампионката е родена в Русия и емигрира в Германия. Боряна игра без грешка и вчера в квалификациите, и днес. При огромна конкуренция беше изблъскана от първото място. За мен Боряна Калейн е олимпийската шампионка!

18

Иван

преди 1 месец

Калейн е изцяло българска фамилия, ама българските пАтреоти няма как да знаят, защото не познават България и не са чели българската история. То не става с татуировка на Левски, България на три морета и Свобода или Смърт, трябва много да се чете и да се учи, иначе си оставаш един ПАтрЕот.

17

Анонимен

преди 1 месец

Браво!!!!

16

Нане

преди 1 месец

Ще ти се да е еврейка, ам си е чиста Българка.... От най Българският край на България... ===)))