14

Анонимен

преди 1 месец

В соца имаше вода навсякъде и в парковете и по селата , защото имаше отделно промишлена вода за поливане, която вече я няма и даже са изкрадени плочите от каналите по които вървеше Бяха изградени и чешми за минерална вода, а сега са отдадени на концесии на западняците и им плащаш, докато се друсаш, опорковец.

13

Анонимен

преди 1 месец

Останала практика от времето на Соца! .... Създавай битови проблеми за хората, за да не ти създават те политически проблеми. /Бай Тошо/

12

Анонимен

преди 1 месец

Останала практика от времето на Соца! .... Създавай битови проблеми за хората, за да не ти създавт те политически проблеми. /Бай Тошо/

11

Майната Ви

преди 1 месец

На българите е важно да няма режим на ракията. Вода не им трябва. В нея има микроби.

10

Анонимен

преди 1 месец

60% загуби по водопреносната мрежа, как може такова разхищение, къде отиват парите от сметките нахората като не се подменят тръби?

9

На кого да вярваш?

преди 1 месец

40 000 българи на воден режим заради недостатъчен капацитет на водоизточниците, а от друга страна стотици българи си губят къщи заради наводнения!

8

Анонимен

преди 1 месец

Мода.Един да го каже накрая-няма нови язовири.Всяко село,всеки град трябва да има язовир.А постоянното изпускане на вода е другия проблем.С очите си го виждам има,няма дъждове,водата тече на поразия.

7

Анонимен

преди 1 месец

То режим ,но Главчев и ПП подариха по 100 милиона на украйнските фашисти ,вън предателите от България

6

Бай ви Тодор

преди 1 месец

Да ви е честита демокрацията и евроатлантическите ценности

5

мак

преди 1 месец

А колко общини нямат да речем свястна болница? Грижа за драгия избирател та дрънка. Сега пък държавата има други приоритети и защитава чужди интереси, затова положението в тези общини няма да се промени скоро. Жалка работа.

4

поради контролирани

преди 1 месец

безнаказани изпускания на язовири по преценка на компетентни бръмбари и калинки няма и земеделия да има

3

Анонимен

преди 1 месец

Teя Общини мислят ли да сменят някого в ръководството си? Не мога да си представя , че в някакви градчета с по 1000-2000 жители не знаят от къде идва проблемът им. Как така общински председатели си карат пълни мандати, а в самите общини разруха и безводие? За кметовете ясно когато му дойде времето за избори, но всички тези хрантутници котио са сменяеми по всяко време какво се ослушават? Имат ли нужда градовете от по 3-4 зам. кмета когато живеят общо 500-700 човека в целия град?

2

вие си ги избрахте

преди 1 месец

общините са 265, всеки ден гласуват пари за украйна и покупка на оръжие на кредит, което ще бъде дарено *** 404 или няма да реши нито един бг проблем

1

Анонимен

преди 1 месец

Koй ro e eня, нue nak cu npaвuм uзбopu...