76

денс

преди 1 месец

Много хубави ракети! Стига да могат да излетят.

75

=

преди 1 месец

Крилатите ракети са всъщност реактивни безпилотни самолети. Летят с около 600 км. В час. От Иран до Израел около 3 часа, дори и с просто око ще ги видят.

74

Анонимен

преди 1 месец

Ако бях на мястото на Иран, първо бих потопил супер кораба на ФАЩ , който го докараха да плаши гълъбите там , а после яко пуц по еврейските кратуни... Като цяло , щях да договоря първо всички братя араби да са с мен и още Русия, Китай и който мога , дето знам ,че е враг на ФАЩ....Ми като прави човек нещо, да го прави как си трябва! Не кат хамас - направиха атака, после 9 месеца ги срината с земята- те чакат света да се сети да им направи държава...! Ми той е на евреите - няма кой да им даде!

73

Дон Кикот

преди 1 месец

Невъзможни за засичане само за тези дето носят чаршафи и чал-ми.

72

Унищожете

преди 1 месец

Евреите!ТЕ СА ПРЕЧКА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!ДОКАЗАНО И ДОКУМЕНТИРАНО В ДЕБЕЛИТЕ КНИГИ.ИЗРАЕЛ СИ НЯМАТ ДРУГА РАБОТА,А ЗАПОЧНАХА ДА ИЗБИВАТ НЕВИННИ НО САЩ И ЕС НЕ ГИ СЪДЯТ НЕ ГИ САНКЦИОНИРАТ,КОЕТО ЗНАЧЕ ,ЧЕ ЕВРЕИТЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА ИЛИ ПОНЕ ЗАПАДА!! НО КОЙ ДА ИМА ТОЛКОВА МОЗЪК,ЧЕ ДА МИСЛИ?ВСИЧКО СЕ ИНФОРМИРАТ ОТ СОРОСКИТЕ,ЕВЕРЕЙСКИ МЕДИИ И Е ДОВОЛЕН,ЧЕ ЩЕ ЗАБОГАТЕЕ С ЕВРОТО И ДЖЕНДАРИЗАЦИЯТА!!!

71

Петър

преди 1 месец

Еврейте и Украйна трябва да бъдат унищожи с ядрени бомби и ако ФАЩ се намесят целия Руски арсенал от ядрени ракети трябва да бъде изстрелян по тяхна територия.

70

Хей ти

преди 1 месец

Само не мога да схвана заглавието на статията със заглавието на снимката на Бг Несторов над статията.Аз ли съм *** не знам :D

69

Анонимен

преди 1 месец

"До Анонимен 70 И 5-то само glupak вярва на медии. Мдаа..." - На кой да вярвам? На израелците които казват, че е нагласено или на теб който мaйкa ти те е възпитала да не мислиш и да мразиш хора без вина? Хората дават доказателства за това. Тия неща там са пълна инсценировка. То бутнаха едно време небостъргачите в Ню Йорк, ти сега за един кибуц ли мислиш. че ще им пука?

68

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 70 И 5-то само glupak вярва на медии. Мдаа...

67

Анонимен

преди 1 месец

"Шепа primati по джапанки нахлуха в Израел отвлякоха маса народ" - 1во, вината е на Израел, защото тероризират палестинците и им крадат земите. 2-ро, Израел няма как да не знаят, защото контролират всички КПП-та през които се внася всичко в Газа. 3-то, близо до мястото на уж нападението е имало изрелски войници, които нищо не са направили, а са оставили уж палестинците да правят каквото си искат. 4-то, израелските медии казват, че всичко е нагласено и е измислица на военните за да почнат война.

66

Анонимен

преди 1 месец

"Вече видяхме колко допотопни са иранските ракети.Почти всички бяха прехванати и свалени от израелската ПВО" - Всъщност Иран изпрати няколко вида ракети. Половината и може би даже повечето бяха свалени от отбраната на Йордания и Саудитска Арабия. Предимно на Йордания, йорданците даже и самолети вдигнаха за борба с ракетите. Друга част ги свали въпросният израелски "железен купол", а малкото наистина ценни ракети, които са наистина бързи никой не успя да ги свали и удариха многхо точно целите си.

65

Анонимен

преди 1 месец

Шепа primati по джапанки нахлуха в Израел отвлякоха маса народ ,за избитите невиини хора да не говорим. С две думи хванаха израелската армия и разузнаване по долни г ащи . Обаче според нашите форуни страези и разбирачи Израел ще смачка Иран.

64

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 64 Така ли казаха на Женския пазар? Муахахахахаааааа

63

Анонимен

преди 1 месец

До Кравар Ама една банда *** от Газа наречена Хамас изпука по Израел сума ти ракети самоделки които направиха Железния купол да изглежда хартиен. В резултат на това 6 месеца цялата израелска армия не може да се справи с шепа камилари.

62

Бонго Бонго

преди 1 месец

Иррррраан ще яде машинката

61

Анонимен

преди 1 месец

Оставете ги Иран гледайте как рашка не може да закара войски до Курск Хаймарсите ги попиляват още в подстъпите на фронта.

60

Алекс

преди 1 месец

Вече видяхме колко допотопни са иранските ракети.Почти всички бяха прехванати и свалени от израелската ПВО.Персите са технологично изостанали.Само на приказки и закани са много добри.

59

Анонимен

преди 1 месец

Добре са направили

58

КаскетЯ

преди 1 месец

Рашистите са набутали *** със супер безаналогови космическогалактически бомбачки! Скоро ще хвърчат *** в братския на расия иран!

57

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 месец

КАМАЛКА ПУШТИ ЛИ ДЕДО ПОД ЗЕМЯТА ? ИЗРАЕЛ ЗАТУВА Е ПОЛУДЕЛ !