11

Анонимна

преди 1 месец

Абе 25 коментар. Кви са тези жени дето постоянно искат пари от мъжете си? Бас*и наглите че и ***! На мен ми стига само еднократно 1 милион нещо бизнес да врътна. После цял живот ще вика че ми е златна :))

10

SS

преди 1 месец

Знаете ли какво е да имаш за съпруга азиатка.? Прибираш се в къщи,посреща те,събува ти обувките,води те в столовата(или кухнята) сготвено подредено,ям тя танцува за да ме забавлява. После ме пита искам ли sex? След 33 год брак ми вика. Аз да не съм ти прислужница бе? Ще ти готвя? Виж намери в хладилника какво ще ядеш!

9

SS

преди 1 месец

Феминистка статия. Имам сполучлив и щастлив брак с жена от жълтата раса 33 год. Тя сама тръгна на времето в началото на 90 год с мене и дойде в Бг напълно доброволно.Аз и казах че ще я взема за жена без дори да я питам иска ли или не.За 33 год стана по българка от нашенките.Мрънка,все недоволна. До сега не съм я бил,ама все трябва да има 1 път

8

Анонимен

преди 1 месец

И накрая чувстото за собственост за моят мъж/жена надделява а любовта става удобно изискване/извинение!

7

Анонимен

преди 1 месец

И никакви такива: "Ама виж мъжът на Ива е такъв, мъжът на Катя е онакъв...." Защото обикновено излиза, че и мъжът на Катя, и този на Ива се окажат мафиоти, мошеници, търговци на наркотици, крадци...Познавам лично поне десет, които тръгнаха по такъв път, защото партньорките им ги упрекваха, че малко пари носят. Някои от тях бяха убити от мафията, дори заедно с въпросните жени, други бяха в пандиза....Е, заслужава ли си заради изискванията на собственика на една цепка?

6

Анонимен

преди 1 месец

И един мъж не трябва в никакъв случай постоянно да финансира приятелката си или жена си, да я "учи" така. Иначе ще се превърне в ходещ банкомат, съответно въпросната кокона ще е с него само заради парите и комфорта. Също, много важно, жената трябва да е плътно до мъжа си, в това число и финансово както когато има успехи, така и провали. Сега времената са такива, че лесно се остава без работа и при мъжете, и при жените. Казват ти "не е за несправяне, правим структурни промени." И никакви такива:

5

Анонимен

преди 1 месец

С други думи "Търколило се гърнето и си намерило капака!". Кoфти хора нямат проблем да съжителстват с други кoфти хора.

4

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

3

Анонимен

преди 1 месец

Трябва BJ и сие

2

Анонимен

преди 1 месец

За секи случай се подмивайте!

1

Анонимен

преди 1 месец

Бъдете винаги каквато сте!