9

Анонимен

преди 1 месец

По Макиявели точно, когатосъздаваш колонии от чужденци в дадена държава, води до разпад на държавата и превземането й от силите настанили колониите от чужденци там.

8

Анонимен

преди 1 месец

В най-мътните времена да. За това, което се случва в Британия защо не пишете?

7

анонимен

преди 1 месец

Доганци вече неса от депесето. Марката е регистрирана от дебелопейци. Могат да се регистрират в патентното като дерибейци.

6

Хюго капет

преди 1 месец

Чакъров явно няма понятие от марки и патенти. Марка и патент са съвсем различни неща. Патентът се издава за защита на изобретение, а марката е знак, с който търговец означава своите стоки и продукти. Т.е. марките не се патентоват. Освен това партиите не са търговци и името им не може да бъде търговска марка. Освен това за разлика от заявката за патента, която естествено не е публична, за да не се открадне изобретението, при марката се търси обратния ефект, за да може евентуално да бъде подадена

5

Анонимен

преди 1 месец

Къде е Шиши?

4

Анонимен

преди 1 месец

ДПС е терористична организация, проект на най-малко три вражески на България разузнавания - руското, турското и възможно едно западноевропейско - Франция или Англия, или друго.

3

Хахаха

преди 1 месец

Лидер в *** крачоли

2

Анонимен

преди 1 месец

Спомням си едно време доган как разправяше в шоуто на слави как държавата се управлява от обръчи от фирми и народа му ръкопляскаше вместо да го обеси.

1

Анонимен

преди 1 месец

Paзkapaй ce бe, gepuбeй...