49

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп няма как да спечели ако Русия губи на фронта. Те са скачени съдове.

48

Анонимен

преди 1 месец

И накрая,... ала Хилари Клинтън , много шум за нищо !

47

Няма още програма,

преди 1 месец

но води, г-жа Харис! Ако сега изпропагира, че американците са преизпълнили петилетката, започвам да вярвам, че има пътуване във времето!

46

Лъжа след лъжа

преди 1 месец

Американците ще направят фатална грешка, като фалшифицират изборите и натъкмят тази никаквица за президент. Ето това ще бъде краят на САЩ. Войната в щатите е неизбежна. Цял свят с удоволствие ще гледа разпадът на демоните.

45

Анонимен

преди 1 месец

Удри, Камалче, удри по рижия клоун!

44

1231

преди 1 месец

Доналд Тръмп ще я задмине като малка гара!

43

Анонимен

преди 1 месец

Тоя път на Тръмп ще се наложи да вади документи че е ментално болен за да отърве затвора заради пуча от 6 януари 2021.

42

Анонимен

преди 1 месец

Каква преднина ?? На ски, или на 100м крос...??

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 40 Ментално болен или не, истината е че с Тръмп е свършено. На 16 август му повдигат отвово обвинението за държавна измяна и опит за преврат на 6 януари 21 година. Обвинението се заканва да разсекрети много неприятни за Тръмп документи относно неговите действия на тази дата.

40

Анонимен

преди 1 месец

Увеличава или не, според зависи кое проучване гледате. Това в което Тръмп води, или това в което на вас ви изнася най-добре.

39

Анонимен

преди 1 месец

Ако следите новини от САЩ,то трябва да знаете,че самото оттегляне на Байдън буди много съмнения. Първо няма кандидат президент,който да не излезе лично с изявление за решението си,прецедентът буди много въпроси,защото и подписът под заявлението явно не е на Байдън. Но главният въпрос е ,как може да се одобри кандидатурата на Харис спусната с писмо ,а дори да е наистина от Байдън,публично признаха ,че той е ментално болен,а се одобрява кандидатура на Харис дадена от ментално болен?

38

Анонимен

преди 1 месец

То печеленето на избори била лесна работа бе , излиза някой , лензоти се , ръкомаха , ако каже нещо , обикновено това са глупости и хоп готова " преднината " , множеството въобушевено и естествено ..... обречено .

37

Анонимен

преди 1 месец

Никога няма да разберем как точно се формира подобна " преднина " , но няма нищо общо с правото на личен избор на хората както постановява закона . Това говори единствено за противозаконност .

36

Анонимен

преди 1 месец

Явно на тия избори ще има голямо ала-бала,явно лобито на войната няма да се спре пред нищо само и само да бъде на власт...

35

Престанете

преди 1 месец

С измислените новини вече, и в ютуб и в гуугл могат да се намерят достатъчно полове, които показват, че Тръмп води в суинг стейтовете с по няколко пункта поне

34

Анонимен

преди 1 месец

А доставиха ли вече пликовете с гласовете за Харис в клоновете на пощите? Трябва да са готови по-навреме да не стане пак като предния път. Горките водещи на СНН не знаеха как да коментират резкият вертикален скок на Байдън в графиката с резултатите по часове.

33

Ха-ха

преди 1 месец

Пак се готви грандиозна измама,щом упорито дават на тая празна кра*туна преднина!Впрочем,странно защо русофилите се кефят на Тръмп,който няма да им даде нищо повече от Крим и Донбас,а не харесват Камилата,която като нищо ще провали Америка и Украйна...

32

Анонимна

преди 1 месец

Гледайте интервюто на Доналд Тръмп в ютуб канала на Adin Ross, който е Adin Live, което има вече 2 000 000 гледания.

31

Анонимен

преди 1 месец

Tea лъжaт kaт' възpacтнa бxapaтka в coцuaлнa cлyжбa...

30

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да повярваме на тая лъжа. Ако анкетираш 2000 ман га ла в Мексифорния и говрнярникка Ню Йорк разбира се че това ще е резултата. Но тези анкети са предназначени точно за това, да манипулират мнението на хората