107

Врачка

преди 1 месец

Виждам скоро късия психопат от Кремл намерен прострелян в слепоочието в тъмен и хладен бункер.Погребение и почести нет,понеже западната част на прусия ще гори и ще трябват спешни спасителни мерки

106

Анонимен

преди 1 месец

България влачи една хронична болест - русофилия.Докато не се излекуваме от нея все ще страдаме.

105

Анонимен

преди 1 месец

Бг влачи една хронична болест - Педофилия.Докато не се излекуваме от нея все ще страдаме.

104

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Нали ще има размяна на територии, украинците просто се подготвят.

103

Али

преди 1 месец

Абсолютно безмислена и лишена от всякаква логика война. Повтарям пак. Путин е подведен а сега шаштисан. Не за първи път сенчести личности дърпат конците в Русия.справка..Разпутин, справка Берия, справка един другар пристигнал с оловен вагон....Поуки обаче няма. Само народни маси държани в недоумение и нахъсвани по евтин начин

102

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен117 Украйна се намира на Запад от русия дори твоя роден наксут е на Запад от русия костя от къде искаш да дойде от владивосток ли )))

101

Анонимен

преди 1 месец

До Ред е....ред няма но че и българи реват това лято ама нийкой не им вярва. Натикаха ги във фургони като животни. Обаче иначе украинците са по хотелите.

100

Анонимен

преди 1 месец

Нападенията срещу Крим и срещу Русия може да са от територията на украйна но са извършени от Запада , от съюзниците на украйна .

99

Анонимен

преди 1 месец

Ред е на руснаците да реват.

98

Анонимен

преди 1 месец

Мда-а-а, никога не съм вярвал, че Русия може да нападне Украйна, но още по-интересно е, че Русия не може да се справи с Украйна. Май както ВСВ за руснаците е Отечествена, то така и за украинците тази е Отечествена и са по-мотивирани да се бият, а руснаците ползват наемници мюсюлмани.

97

Анонимен

преди 1 месец

И пак ще реват,че в Киев било ударено болница украинска му работа

96

Алекс

преди 1 месец

Удар на 300 км. от границата.Украинските дронове са доста добри.Удри това Блато.

95

до 110 Дръгаре,

преди 1 месец

В същност до преди 2-3 години никой нямаше особено против русия, даже и след анексията на Кримския полуотров. Но безмислената касапница, която устроиха в Украйна и газовите войни промениха нещата. А най-грозноте е, че все още има "русофили" които подкрепят тези убийства и искат да продължи

94

Анализирах това

преди 1 месец

Украинците ритат в отчаяние, руснаците продължават да се излагат, американците търкат ръчички, а Пригожин се върти в гроба до нажежаване.

93

Дръгаре,

преди 1 месец

Оумоляваме ви да не нападате така жестоко русофилствуващата молодьож, че ако се махне оттук, ще настане голяма скука. Не ги натискайте много и им дайте шанс да драснат по някоя и друга простотийка.

92

до 107

преди 1 месец

путин ще го запомнят, че под неговото управление границата на Русия с НАТО се удвои, Деня на победата се чества с 1 танк, територията на Русия претърпява нашествие, а цял свят се радва на това. Самата държава е изолирана напълно от светския живот. Стотици хиляди избити руснаци, да не говорим за украинците, а президента не смее да излезе от границите защото го заплашва арест заради насилие над деца, но пък дружи с талибани, хамас, хисбула, сев. корея... Замислете се "русофили"

91

Другарю Путлер

преди 1 месец

Привет от Хага. Дебелите клони и сапунисаното въже ви очакват.

90

Другаре,

преди 1 месец

Все още не можеме да сфанеме защо разПутин започна тази безсмислена война. Имаше милиарди във валута, коли, дворци, хотели, частни имения, всички му правеха път, дори и гнилият Запад,... За къфуй си създаде тези неприятности вероятно и той не знае.

89

Чудно

преди 1 месец

Аз съм доволен. Агресора трябва да разбере , друг път да не прави така , че получава шамари. Х-ул-иг-ан .

88

Бах мама му.

преди 1 месец

Путин нападна Украйна на самоглавия , без да пита шефа си в Белия дом и ето ти белята. Кво стана , та не ядооме ?