183

Анонимен

преди 1 месец

Съветския съюз нямаше ли право да нахлуе в Германия през Втората световна?

182

Луд Гидия

преди 1 месец

До ХА! /// Ами Рассия да стигне до Ламанша, но преди това да превземе Лисабон и Берлин, но както е тръгнало се отдалечава на голямо разстояние и от Одеса и Киев, а войната с прехвърли на тяхна територия, за да разберат вкуса й. Нещастието на Джуджетландия предстои. Няма кой да спре украинските войски. Настъплението продължава. "Укронацистите" бягат след джуджаците, а последните бързат да се прегрупират или предадат в плен. Главозамайваща ситуация, другаре!

181

TV Channels

преди 1 месец

Як пердах ядат блядоликите. Големо бягане и прегрупиране. Видеоканалите демонстрират отстъплението на русофашагите към МаЦква с пълна пара. Няма кой да спре настъпващите. Путин да се моли на САЩ да озаптят Зеленски, че работата им бузук.

180

ЕС с истинско лице

преди 1 месец

За това коварство и намерения говори Путин от 20 години.

179

ХА!

преди 1 месец

"Има право да удари врага на негова територия" по тая логика Русия има право да стигне до Пасифика - така ли?

178

SmO

преди 1 месец

Две тактически и цирка свърши.Дайте повод.......!

177

ъ

преди 1 месец

Колко евроатлантическо! Макар че точно това им лицемерие има някакво основание - на война, като на война. Путин трябва да уволни Герасимов, рядък некадърник е този.

176

Някой си

преди 1 месец

Тия Ненормални ли са в " ЕС"? Нахлуването в Украйна на Русия беше " нападение"! Но сега когато Украйна Напада,вече е " самозащита на чужда територия"?? Мога или Не мога аз на ваз,бащите ви Не къпани Англо Саксонски???!!!!

175

Бандерчо

преди 1 месец

Бандерчовци трепят наред цивилни. Бронирани брадлита прошиват с картечници леки коли с жени и деца. Но! Този път жестоко объркаха клякането. Отговора на братушките изобщо няма да им хареса и пак ще питат " а нас за що?" Нацистка им работа.

174

Анонимен

преди 1 месец

tupi русофилски лицемери, когато ватата нахлу в Украйна се кефехте, е сега е дошло време да ревете и все по силно ще се гърчите.

173

Анонимен

преди 1 месец

Москва ще отговори с мощен парад по прашкu на Филип Киркоров

172

Анонимен

преди 1 месец

Защо ми се струва, че ще има нова серия атаки над украинските енергийни обекти много скоро... Много взеха да си позволяват украинците.

171

Анонимен

преди 1 месец

***, да се целят в атомна централна не е оправдано по никакъв начин.

170

Ямболски цървуль

преди 1 месец

До колкото съм запознат се нарича контра-атака.Ама нормално е,невежи извратеняци управляват ЕС!

169

Май

преди 1 месец

с тази риторика европолитиците искат ЕС да се бие за страна, която не е в ЕС. Да се оправят. Ние българите сме по кръчмите. От България - няколко наемника и толкоз. Останалите ще се изпокрият по-успешно от украинец в Слънчев Бряг. Да си търсят техни мюслета или *** за аскера. Ама на мюсюлманите по-добре да не дават оръжие, че ще стане каша.

168

Анонимен

преди 1 месец

Брей говорителките по ТВ много радостни от факта че любимата им украйна нахула в Русия.

167

Тап

преди 1 месец

Борел и западния истаблишмънт са подлудели.

166

Анонимен

преди 1 месец

Когато Русия нахлу в украйна това нахлуване е самоотбрана но за мен нахлуването на украйна в Русия е агресия и бандитизъм.

165

Анонимен

преди 1 месец

Нахлуването е самоотбрана. Оруел 1984.

164

Анонимен

преди 1 месец

Кой сега е агресора бе ЕС ?