507

Анонимен

преди 1 месец

Руските фашаги летят по полята,не могат да ги настигнат

506

Анонимен

преди 1 месец

Расийската Армия току що премина от втората по сила армия в Украйна,във втората по сила в Расия.

505

Анонимен

преди 1 месец

Наркомана отдавна иска да запали някоя централа ,но защо ЕС мълчи а питат сащ като с далеко а ние сме тук е Европа !!!!!!

504

Q

преди 1 месец

508 # Я ни разкажи какво знаеш какви злини са ни донесли руснаците,а сега какви достижения имаме ?

503

До 508

преди 1 месец

Какво е сторила ли,ами през златният век България беше девет милиона,образование и здравеопазване бяха на световно ниво и най важното бяха безплатни,построен над деветдесет процента от жилищният фонд,изградена инфраструктура и енергийна структура и язовири,имахме армия която беше страшилище на балканите!Хайде сега ти "неплатени "кажи какво направихме за последните 35 години?

502

Анонимен

преди 1 месец

Украйна на де се подвежда по Америка. Защото Америка се опитва да ги въздържат и по този начин помагат на Русия. Да Русия не трябва да се разпада. И аз смятам така. Трябва да се запази. Но когато продължават с отвратителната си наглост и кръвопролитията над съседна държава и народ, то тогава смятам че Русия трябва да получи от своето. От същото, което прави срещу Украйна и в Украйна. Войната трябва да бъде пренесена в цяла Русия, докато хората не се надигнат срещу кремълската олигарска ***!

501

Анонимен

преди 1 месец

И не само срещу българите на балканите. НО и срещу българите от Волжска България. Да сте чували? Ами за таврийските българи? Вземете да прочетете малко люлювци.

500

Тон

преди 1 месец

Руснаци и украинци са сестри, но когато те ръководят евреи те и две копейки не дават за славяните!

499

Анонимен

преди 1 месец

Вие всички, които заставате зад Русия или сте ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ. Или изобщо не сте си чели собствената история на България. Да видите, какво тази мнима освободителка е сторила срещу българския народ на балканите. Ще си скубите косите от срам. Огледало не ще погледнете от отвращение към себе си!

498

Тон

преди 1 месец

Украйнската хунта заложи народа си, продаде земята си,те не съществуваха и до войната

497

Анонимен

преди 1 месец

Защо гражданите на Русия нямат оръжие? Защо тези на Америка имат? Сами се сетете, кои са потъпканите и от кои хора е отнето изконно право на самозащита срещу крадливите касти от ***? Това е и в Българи, и в Европа. Хората нямат правото на самозащита срещу онези които ги ограбват с десетилетия!

496

Анонимен

преди 1 месец

Всички да се изтеглят от Украйна, Зеленски също, защото той е нелегитимен и не е украинец по произход и да оставят руснаци и украинци, сами да се разберат помежду си, защото те са една кръв и един народ, едно цяло!

495

Анонимен

преди 1 месец

Сега Украйна ще удари здраво в Харкив и ще изгони нашествениците зад граница, докато са им пресекли резервите. После ще се оттегли в свои територии ще минира границата си докато Путин подлага на бомбадировки собствените си села за да се хвали, че уж унищожава останали там партизани.

494

Анонимен

преди 1 месец

Путин, наркоман. Срам и погнуса от всеки, който застава зад Русия. Тази фашистка и интернацистк империя на злото, погубила толко много човешки животи. Русия е посмешище на олигарси наркомани, които са си въобразили, че може да владеят над останалите народи. НИКОГА! Времето дойде. Напред украинци! Вие можете да и го върнете тъпкано на тази мракобесна империя и да освободите завладените народи, които Русия използва за пушечно месо ежедневно. Това са кръвопийци.

493

Анонимен

преди 1 месец

Путин и Медведен трябва да получат смъртна присъда. Не просто затвор. Чиста и незабавна смъртна присъда за тези двама терористи и наркомани.

492

Анонимен

преди 1 месец

Много умен ход. От там минава железницата, която снабдява руските войски в Харкив. Реално сега ВСУ им спря цялата логистика на руснаците в направлението Харкив за поне месец напред.

491

Отвратителни лицемер

преди 1 месец

Говедата са отвратителни лицемери, точно те въоръжават киевските наркомани и ги насъскват срещу Русия за да убиват православни славяни, но Господ скоро ще ги изтрие от лицето са земята, защото много Му дотегнаха с греховете си и целият свят ги мрази!!!

490

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Всички неувредени знаем как ще завърши това.тук обаче пленници няма да взимат руснаците ми се струва!

489

Сата НАТО

преди 1 месец

Със сигурност ще обстрелят централата. Не самите реактори, разбира се, но цялата прилежаща енергопреносна система. Сичкото подстанции са открити, като ги направят на сол, руснаците сами ще изгасят реакторите и ще зимуват на тъмно и студено. Пък нека се канят с атомни бомби.

488

Кво речи

преди 1 месец

САЩ не знаят? Питат? Да бе. Ако Зеленски го направи зад гърба им ще му спрат и патроните. Лицемерите лъжат.