22

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ е котерийна партия, много подобна на БКП преди 25 години. На много места ако не си член или симпатизант на ГЕРБ - няма живот зе тебе и семейството. Но вече се пропуква. 2024 година се чувства като 1989.

21

Анонимен

преди 1 месец

Според закона в РБ всеки който използва служебното си положение за да принуди друго лице да извърши действия против волята си извършва наказуемо криминално деяние.Но в мутроландия законите не важат за ГЕРБ-ДПС и калинките им.

20

Анонимен

преди 1 месец

На всеки с малко в главата му е ясно какво става в държавата. Има ДПС и ГЕРБ, които козируват на Доган.Те си имат хора на всяко ниво, от прокуратура,съд , ДАНС и полиция до всяко едно друго ниво в държавата. Владеят регулаторите и така регулират цените в държавата. С две думи мафия. Имат си и псеводпартии като ИТН инВъзраждане и слаба "опозиция" БСП. Медиите са тяхни и като заключение. Ние сме по-зле от Русия, защото живеем на гърба на ЕС. Русия поне е честна.Ние плюем ЕС, а харчим тяхните пари

19

Анонимен

преди 1 месец

Постоянно ли ще ни натрапвате някакви гербаджийски псевдоинтелектуалци. Та той дори Вождът им е прочел само една книжка, при това детска и не докрай.

18

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ нямат много време да крадат - само 2 месеца. Трябва да действат бързо

17

Анонимен

преди 1 месец

Ако това са резултатите и на изборите, ще има тройна коалиция ГЕРБ-ДПС-ИТН. И Бойко и Делян Пеевски вече са изпрани и с удоволствие ще бият един шут на ПП-ДБ. ДБ (заедно с ПП) се беше заела с невъзможна задача: да бори корупцията с помощта на тези, които я осъществяваха (ГЕРБ и ДПС) и да прави съдебна реформа с тези, които бяха обсебили съдебната система (пак ГЕРБ и ДПС). Нямаше как да успеят. Събраха се не заради национални цели, а за да обслужат евроатлантизма. А Бойко ще го обслужи и без тях.

16

Анонимен

преди 1 месец

Интересно, какви са им задните мисли? Братя Шишибойко не правят нищо освен, ако не са решили да откраднат нечии бизнеси или (при)усвоят някакви държавни или ЕС пари?

15

Вьзмутен

преди 1 месец

Това е бананова република управлявана от - небьлгариКой носи отговорност никойДаже в румьния осьдиха корумпирани политици тук те дьржьт всичко

14

Анонимен

преди 1 месец

За 12 години управление на ГЕРБ бяха разрушени всички държавни институции - полиция, съд, следствие, прокуратура, вътрешна и външна сигурност! Назначаване на "наши" хора навсякъде на възлови места и всичко това с една цел - ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ БЕЗОГЛЕДНО! Бутафорни оградки по границата, корумпирани служители в сигурността и правосъдието, продажба на българско гражданство и НУЛА осъдени за това! Напълно разрушена държава!!!!!!!!!!! А диваците правят диващини само там, където няма държава и знаят, че няма да бъдат наказани. И не само вносните, но и нашите си диваци, които са доста повече!

13

Анонимен

преди 1 месец

Е да ама сега ви управлява ДПС заедно с другата антибългарска партия ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-ДПС няма да се дадат без бой. 20 години са яхнали и изнасилват Държавата. Откраднаха милиарди. Банкянският крадец подсигури и правнуците си.

11

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-ДПС са оплели в отровните си пипала цялата Държава. Съд, Прокуратурата, полиция са техни. Честните хора нямат никакъв шанс.

10

Алекс

преди 1 месец

Шарлатаните начело с Про100то и Мравояда направиха България държава на абсурдите.

9

Анонимен

преди 1 месец

Докато Тиквата и Пра сето не влязат в затвора, Промяна няма да има!

8

В резервата

преди 1 месец

Никой , няма нито един осъден , след години ги разкарват из телевизиите като "експерти"

7

Анонимен

преди 1 месец

Как кой? Домоуправителят Киро.

6

Галя от Посолството

преди 1 месец

Аз отговарям за служебния кабинет

5

Анонимен

преди 1 месец

Незнанието на закона не освобождава от отговорност! Освен ако ти не си депутат, който е написал закона, разбира се...

4

Ясно Е

преди 1 месец

Ристю бацикиев, га е прайл домова книга да е мислил

3

Анонимен

преди 1 месец

Великите юристи Киро, Ристю Бойкикев, кака Лена и другите от сектата да питат кой носи отговорност! Нали те сътвориха този буламач?