11

Мхм

преди 1 месец

Вече го бройте за мъртвец. Израел му издаде смъртната присъда и скоро ще го ликвидират. Те в Иран го ликвидират, където са най-пазени, пък какво ли остава за останалите места.

10

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Поредната яхния... Тези не разбраха ли, че яхниите са с малка трайност, особено яхния "Свинар", а ако не бъде изядена веднага (с оглозгване на по-големите кости) и се притопли, направо загаря и се овъглява, после трябва да се стърже със шпатула от стените... на тенджерата :). А още по-лоша идея е да се готви в тенджера под налягане, при първата аларма, че налягането е много високо, дюзата се запушва, тенджерата гръмва и всичко наоколо става на яхния... После пак трябва да играе шпатулата :)...

9

Анонимен

преди 1 месец

"В Израел го наричат ходещ мъртвец".................А в Хага, Нетаняху е известен като "военопрестъпник".

8

:)

преди 1 месец

РУСОФИЛИТЕ БИХА СЕ РАДВАЛИ АКО ТОЗИ ИЛИ КАДИРОВ ДОЙДАТ И ИЗБИЯТ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И СЪС СУРОВА РЪКА ОБЯВЯТ ИСЛЯМСКА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТЕ КОЛКО ФЕНОВЕ ИМА НА ХАМАС И НА КАДИРОВ В БЪЛГАРИЯ.

7

Слаб Иран

преди 1 месец

Путин не смее да гъкне срещу Израел. Уж голям мъж беше, а само мънка "ама там хората, ама туй, ама унуй". Обаче диктатор Ердоган не го е страх като диктаторчето Путин. Диктатор Ердо сравни Израел с Нацистка Германия, което е брутално само да си го помислиш, еле пък да си лидер на една от големите държави и да го изречеш. А путинчо не му стиска да се прави ербап там.

6

Анонимен

преди 1 месец

Тва е малко като да се радваш, че си си купил парцел в гробищата. Демек на умирачка си вече и си го знаеш.

5

:)

преди 1 месец

Както би се изразил израелският Бойко Борисов (г-н Натан Яхууу), този е ходещ мъртвец. ХААХАХАХХААХАХАХАХАХА Тия палестинските терористи ги избиват като кyчета, они си мислят, че са големи герои. Тоя братята израелци ще му погледат малко циpкa и ще го пускат и него по пързалката. Предния го бяха уцелили с ракета право насочена към тялото му, в другата стая е имало хора, които са се евакуирали само с уплах, но напълно невредими от прецизната израелска ракета.

4

Юда

преди 1 месец

Да готвят следващия.

3

XA XA XA

преди 1 месец

За колко дълго ли? Тази длъжност често се "овакантява"

2

Муахаха

преди 1 месец

за тва ли Бенямин СатаняхУ се е Скрил в Бункера си и не смее да излезе?!

1

Анонимен

преди 1 месец

Тая яхния не ме интересува... Защо няма новина за украинското освобождаване на Курска област???