38

Анонимен

преди 1 месец

Cвoбoga зa Kpoku, nycнeтe ro в Пepлoвckaтa!

37

Анонимен

преди 1 месец

Гледах по обедните новини как се пеннеше днес "собственика" POM и как обиждаше репортера... Не съм фен на kpoкодили, ама ми стана жал за животното... МaHгоДжери изкопал 40см дълбока дупка широка метър на два напълнил я с вода и сложил животното да се пече и ври в тaя Tuня!!! Къде са БAБX?Къде са закрила на животните?!? Или щом е МаHгоДжеpu няма проблем нали?!?

36

Анонимен

преди 1 месец

до 23 Има един ютюбър грък, който показва кулинарни рецепти. GEORGY KAVKAZ .Тоз откачалник готви камили, бизони, змии, крокодили...Голям маниак.

35

Да те е страх да

преди 1 месец

Си купиш парфюм в България то всичко менте и контрабанда от хората на джиджи черната така ли и беше името на ци г ойнер ката която пласира за службите и пътя на Копринката.

34

А.С.А.В.

преди 1 месец

Дирекция вътрешна сигурност на военен трибунал за съучасничество и прикриване на престъпления в мвр и службите!

33

До 19

преди 1 месец

Кога Банкята хващаше контрабандата, а митничарите получаваха инфаркти.

32

до 30

преди 1 месец

Защо да не може, виждал съм крокодил, питон......на панаир?!

31

Анархия

преди 1 месец

Кой болен мозък реши да си отглежда собствен крокодил? Хора няма да се учудя ако в близко бъдеще някой поиска да яде човешко месо и да тръгне да си го набавя а други да кажат че има това право и в това няма нищо лошо. Ама някой пита ли за мнението на този от когото ще е пържолата? Няма вече държава а общество не знам.

30

456

преди 1 месец

Абе наистина народа изтрещя!Естествено,че не може да си гледаш просто така крокодил!

29

Киру Гриндъра

преди 1 месец

Да беха закарали оня крокодил ***-щеше да избега обратно до Ниол миличкият...

28

Айляк

преди 1 месец

Минко джангито много буйства, бре. Вързал Крокито със сезал и...щял да го води на разходка у Борисовата градина, откъм кв. Изток обаче, щот' Ийгъл бридж му идвал малко далеч. Мислех го за баровец некакъв тоя, с екзотична прищявка, а той кубинец от наш'те, та трака...

27

КО Р У П ЦИ Я

преди 1 месец

Ето то доказателството че през българските граници можеш да пренесеш всичко щом ди си платил на ушев.Така влизат и контрабандата тоновете ДРОГА с тирове!!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

А защо не викнаха крокодайл хънтър бойко да извади кроки от локвата, той освен телеохранител, пожарникар, строителен инженер , футболист ,полубог е и ловец на крокодили и мечки

25

Анонимен

преди 1 месец

Важи не само крокодилите, а и за други влечуги, а именно, че пола на новоизлюпените малки зависи от темп. на въздуха. Ако е топло, излизат женски, и обратно. Самите животни контролират тоя процес, докато пазят ревностно яйцата, зарити в пясъка. Отнася се и за костенурките. Случая в Ботунец е характерен за определен контингент хора. Крокодилите са волни животни и са царе на водоемите, където живеят. Не дишат под вода, но имат големи дробове и могат да издържат дълго време без въздух.

24

цццццц.....

преди 1 месец

Еееее.....ще ни липсва Крокчо по панаирите!

23

Анонимен

преди 1 месец

Язък, да го беше заклал и опекъл на барбекюто.

22

ze nigmar

преди 1 месец

Кроки у пандиза...:))) картечарката ще го наглежда...:)))

21

До 18

преди 1 месец

Много знаеш, бе! Стив Ъруин загива на 4 септември 2006 г., когато при гмуркане по време на снимки в района на Големия бариерен риф скат го убожда в зоната около сърцето с отровния шип на опашката си.

20

Циркаджия

преди 1 месец

Да му бяхте оставили менажерията. Със змии и крокодили да забавлява 4aйвeтaтa, можеше някое и фира да даде, щеше да е облекчение за бюджета.

19

До 16

преди 1 месец

Доколкото разбрах каза, че от 10 години го имал.