65

Анонимен

преди 1 месец

МОДЕЛЪТ ШАРЛАТАНИЯ КИРООООО ВЪН ВЪН ВЪН

64

Анонимен

преди 1 месец

6 избора с машини. Пълним гушата с пари на някаква частна фирма , която ни брои изборите с мадуровки.

63

Jimmi Styled

преди 1 месец

Мошеници до един. Не знам какво им пречи жената...

62

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 61 Изобщо не ни засяга, че Главчев щял да управлява 2-3-5 месеца. Важното е, че следващите 4 год. или повече пак на власт ще са същите омразни персони.

61

Анонимен

преди 1 месец

Какво ни бърка кого ще свалят?! Заменят едни хора с подобните им. Въртят се едни и същи безполезни лица от години. Една реформа няма. Нито доходите- доходи, нито образованието- образование, нито здравеопазването- здравеопазване, нито пътищата- пътища... навсякъде разруха. Тръгнали да се занимават с бащинството за отглеждане на деца и фермерските пазари, а и доноси срещу заплащане искат да се пишат... На коя планета живеят тия?!

60

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро сваля само Лена мустака :)))

59

Анонимен

преди 1 месец

Който още не е разбрал - управлява Главчев, от Граждани за Евроатлантическо Развитие на България, съкратено ГЕРБ.

58

Анонимен

преди 1 месец

Кириле, престани да лъжеш хората! Щом изборите не са били честни защо не ги оспорихте? Или щяха да лъснат ала-бала с машините? Лекувай се, бре момче! Дислексията не ти е оправдание за лъжите.

57

Анонимен

преди 1 месец

Киро ,къде са повече от 10 милиарда от бюджета на държава ,крадци с тия пари че купувате изборите и парии

56

Анонимен

преди 1 месец

Киро , Буци не го ли бориш вече бе , нема ли да му " вземеш банята " , само с чипкането ще мине ?

55

анонимен

преди 1 месец

Киро , не тие чист косъма. Стига си лъгал. Народът пак ще те накаже.

54

Анонимен

преди 1 месец

Докога ще ни занимават пpocтoтиите им? Тоя ще свалят, оня ще свалят, а през това време народът изнемогва, тъне в бедност и болести. Досега умуваха колко години да е мандата на гл. прокурор, ама главен прокурор няма, занимаваха се с броя на членовете във ВСС, чудиха се Радев ли да назначава служебния ми. председател или друг... Да им се отнемат заплатите на всички 1 год. назад. Хр. Иванов и той да връща всичко. Не са заработили ни 1 стотинка. Хората не са гласували за такива глyпocти.

53

Анонимен

преди 1 месец

Тоя мушеник ,отново за планове мечтае,ПП пожелавам ви 3 %на предстоящите избори ))гадове окрадохте бюджета на държавата сега се прави на самарянин ,бегом на Украйна на фронта

52

Анонимен

преди 1 месец

Изборите не бяха частни, а пък тези за Васил Терзиев са честни, така ли да разбираме?

51

Христо Христов

преди 1 месец

До vs/51 "Един път ПП-ДБ са комунисти. Следващия са командвани от посолството на САЩ." - е па аз противоречие не виждам.

50

Анонимен

преди 1 месец

Киро, Асен, Христо и Доверие. Няма такава сглобка.

49

vs

преди 1 месец

Българинът е страшен! Един път ПП-ДБ са комунисти. Следващия са командвани от посолството на САЩ. С ГЕРБ е същото! Кой каквото прочел някъде си го пише, без да му пука! Не разбрахте ли, че е все тая кой зад кой седи!? Който има пари (на първо място), интереси (второ) поръчва управлението (музиката)!!! Нали никой (предполагам) не се заблуждава, че на някой (който и да е той) му пука за народа и мисли за народа!?

48

до 46

преди 1 месец

Хахахахаха Хахахахахаха В манастира няма ли скрита камера? Хахахаха Хахахаха те по манастири се криеха и пак ги хванаха в крачка.

47

лош

преди 1 месец

Кики е смооооооооотан! И жалък! А имам познати и роднини които гласуваха за тези недоразумения.

46

Алекс

преди 1 месец

Кире Про100,не го ли видя доверието на българските граждани на последните избори? От 64 на 39 депутата.МИНУС 25/отрицателен растеж/.