404

Libre comme air

преди 1 месец

За 1500лв да си поръча некролози!!!

403

Алекс

преди 1 месец

Здравко да не се оплаква като отнесе шамарите и шутовете.Заслужил си ги е.

402

Гиб Мелсън

преди 1 месец

И после питат как дойде 9-ти септември! Еми тъй, след изпълненията на такива представители на "елита" на обществото. Карайте си така нагло както си знаете, но после да не се чудите защо работническата класа някой ден решава да прегази "интелигенцията" и да вземе нещата в свои ръце. Когато алчността няма граници, тогава настъпват страшни процеси.

401

НАРОДЪТ

преди 1 месец

И ДАЛИ Е ДАЛ КАСОВ БОН? И ДАЛИ Е ДЕКЛАРИРАЛ ТОЗИ ДОХОД В НАП?

400

Иван

преди 1 месец

"Лекарският труд е високо квалифициран труд и би трябвало да бъде достойно заплатен." - САМО ако поставената диагноза и назначеното лечение са правилни. В противен случай трябва да има не само санкции , но и НАКАЗАНИЯ!!!!!!!!!! Иначе съм напълно съгласен да плащам скъпо, ако диагнозата и лечението са правилни. В противен случай трябва да плаща неустойка лекаря!

399

rony

преди 1 месец

Няма начин един българин да не подлее вода на друг българин.Няма да спре това раболепничене пред чуждите.

398

Анонимен

преди 1 месец

..и той е пишман...и ти си пишман...има морални ценности които трябва да притежава всеки...явно си опериран от тях като малък...

397

Ади

преди 1 месец

До Анонименти твърдиш, че е пишман доктор - на какво отгоре??? Явно много си информиран и от всичко разбираш - ееех, аман от такива пишман разбирачи...

396

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 401..дали ще мислиш така ,,ако утре детето ти се разболее и този пишман доктор те одруса 1500 лв...едва ли..

395

Джон Картър

преди 1 месец

По принцип няма безплатни доктори никъде. Дори в Бангладеш.

394

Анонимен

преди 1 месец

. Лекарският труд е високо квалифициран труд и би трябвало да бъде достойно заплатен. Отнема много години докато се направи кариера в тази професия. И едно време работеха, но бяха много ощетени.

393

да ама не

преди 1 месец

Напротив! Още прди двадесет и пет години Комитетъ по туризъм забрани различните цени за българи и чужденци .Тук става въпрос за турстически здравни улсуги така че този доктор нарушава Законът за туризма и следва да бъде санкциониран , ако имаме компетентни органи за контрол! Никъде в Бевропа няма различни цени за местните и чужди граждани ЗАЩОТО ТОВА Е ФОРМА НА ДИСКРИМИНАЦИЯ Е ЗАБРАНЕНО В ЕС!

392

Дам...

преди 1 месец

Ето за това аз ги наричам мафия в бяло!

391

D:

преди 1 месец

Какво да коментираме !!?За такива има само една дума НЕ....ГОДНИК !

390

Анонимен

преди 1 месец

На такъв да му отнемат лекарските права е малко. Трябва да се въведе наказание сто тояги на голо.

389

Йосиф

преди 1 месец

Значи,проблема остава да е неразбран.А той е :кой разреши да работят такива кабинети.Продължавате да коментирате как за нула време прибрал 1500лв.!Искате и вие нали?Затова ви е жал.Как оня взема и вие не.Всички коментари са насочени към паничката на доктора.В на Митю очите в паничката що не гледате?Или в замъка на Косьо самоковеца,а?

388

Анонимен

преди 1 месец

След като здравето е безценно, защо му е лепнал цена?

387

До 389

преди 1 месец

Вярно, че учат много, ама за 15 минути преглед да вземе 1500 лв. е срамота. Даже Президента на републиката не получава толкова пари за месец, колкото тоя изкарва за ден. Да не говорим, че да извиваш ръцете на чужденци и българи по курортите вреди на туризма. Както не е нормално да ти вземат такса лед, такса стол, такса нищо-1 час и т.н.

386

Има си хас

преди 1 месец

До Анонимен 389....Че то само медицина ли се учи 5 години! Да не изреждам за какви специалности иде реч, а пък за пълното им усвояване са нужни дълги години работа и там заплащането съвсем не е като на лекарите! Всяка професия си има своята специфика и е по своему уникална! Което не значи, че един лекар трябва да дере кожите на хората шото бил учил 5 години и още толкова специализирал! Има си ЕТИЧНА комисия към лекарския съюз тъкмо за такива тарикати.И тя може да отнема право за практикуване!

385

Ана

преди 1 месец

Доктори ТЪРГАШИ. Срамота. Не само в медицината се учи.