22

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Ми то ше излезе според теб, че всичкото китаец дето муа ориз има запек и газолин...

21

Анонимен

преди 1 месец

Хубу де, не са зеленчуци, плодове са. Зърнените храни, картофите, оризът са най-вредните храни след сладките, а от зеленчуците и треволяците не еземате нищо полезно. То има, ама не можем да го усвоите, защото не сте крави. После се чудете защо сте пстоянно гладни, боли ви стомаха, имате газове и не можете да дрискате!

20

Анонимен

преди 1 месец

Яденето е вредно! Пиеньето НЕ! От водата ръждясват червата!

19

една жена

преди 1 месец

До До 2 15 И откога хлябът и оризът са зеленчуци :) Мисля, че има връзка между тази статия и другата, че мисленето било болезнено :)

18

Анонимен

преди 1 месец

До 15, по-голяма тъпоттииия не можа ли да измислиш? Не е проблемът в зеленчуците, а в хранителните навици и липсата на движение. Мислете с тези кратуни и спрете да се излагате!

17

Ии

преди 1 месец

Има и нещо друго - българите масово се обездвижихме. Всеки втори е шофьор, включително млади хора по на 20 години. Сутрин децата ги водят с коли на училище. Преди 20 години изобщо не беше така. Разглезихме се. Оттам идва всичко.

16

Фин

преди 1 месец

До До 2... аз не ям месо от 30 години и съм много слаб, а познавам мниго като мен, които всички са много елегантни. Мършоядите т.н.н месоядци са много миризливи, гроззни, неоформени и гледат като животни.

15

До 2

преди 1 месец

Напротив, точно консумирането на зеленчуци води до надебеляване! Картофите, хлябът, морковите, оризът са въглехидрати. Хайде да видим ако ядят един месец само месо дали няма да смъкнат по 15-20 кила!

14

Анонимен

преди 1 месец

Значи било заради гените, а не защото плюскат *** до пръсване! С това демонизиране на месото и по-зле ще стават нещата!

13

IQ 3.14

преди 1 месец

а как ше защитават израел след вероломното нападение от тая сутрин?

12

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

а, що у задунайски татарстан като строиш шестокласниците по физическо е по различно. 1/3 татарчета, особено по ръждавите, са с преддиабетно

11

Фин

преди 1 месец

До До Фин...объркал си се - просто си поредния тъпчоо, който си мисли, че всички хора се интересуват от фили и фоби. Не ми дреме - да се избиват и да вояват на всички фронтове. За НПО пък да не товорим - затова пък съм прав, че българисте са много зле във външния си вид, че дори не се обличат красиво.

10

Някак си

преди 1 месец

Изобщо не ми пука за една презадоволена чревоугодна нация, живееща на гърба на цял свят... Там поне дебелеят от преяждане и тъпчене. Тук децата дебелеят заради това, че в българските магазини и кухни са събрани само най-големите *** от цял свят.

9

Анонимен

преди 1 месец

Коментираме САЩ, но не виждаме какво се случва в нашата страна. Миналата седмица бях в Китен за 2 дни. Извинете, но по плажа има само тюлени. И не, не бяха само от мъжки пол. Снощи бях на концерта на Кравиц. Ами масово и мъже, и жени са гардероби и не може да видиш. И проблемът вече не е в храната, а в липсата на знание за хранене и движение. Все пак по-лесно е да прехвърлим вината някому другиму.

8

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Какво му е тревожното? Имат пари за ядене и коли, да им имаме проблемите. Единствената развита икономика, която няма затлъстяване на населението, е Япония.

7

Не знам за САЩ

преди 1 месец

, но у нас доста станаха рекламните лица на Мишелин.

6

до фин

преди 1 месец

най обичам, когато непеошниците извъртате всяка тема на разгор с България, Русия и комунизма.

5

Анонимен

преди 1 месец

Ти щатите ги остви, ами гледай в България какво става. Аз толкова дебели хора не съм виждал тук от както се помня. И децата масово парасьонки.

4

Фин

преди 1 месец

А в България е пълно с бременни мъже, че и не се срамуват от шкембетата си. Иначе и тук е пълно с мишелинчета.

3

Дефектна

преди 1 месец

и тотално увредена нация. Ако тази сбирщина може да мине за такава.