15

Анонимен

преди 1 месец

И тази и треньора ѝ са истинско посмешище! Сваляш ръкавиците без да мишкуваш и бойкотираш, а е да чакаш. И особено като знаеш, че нямаш никакъв шанс срещу мъж, а и че Италия ката се отказа. Да...ама то... щото... Смешно!

14

Абе....

преди 1 месец

....ние си ги наричаме *** у нас, пък не знам, особено ме е яд когато мъже бият жени и тва е законно от един бивш френски президент, харесващ ***.....

13

Анонимен

преди 1 месец

Това са си мъже, какви генетични изменения Светланке :))

12

Анонимен

преди 1 месец

значи, лин и хелиф миналата година не са минали тестовете за пол, но тази година са се преобразили достатъчно, така ли, че много се обърках вече, аз мислех че са си чисти евнуси

11

Анонимен

преди 1 месец

Не пътувайте до Франция. В Париж е пълно с олимпидери.

10

Нане

преди 1 месец

сатанатовеца е същият тип, кат оня тайванеца... Готов е да се бие със жени.... Всичките краваромучалки са таквиз... ===)))

9

Сата НАТО

преди 1 месец

Да се нахвърлиш да плюваш по човек заради гените му - трябва да си съвсем откачил безбожник, но руската просташка пропаганда и в това завлече един немалък контингент от иддийоти... Тая Светлана е пълно нищожество и ***.

8

Жалко,

преди 1 месец

За другия път вече нямаш фенове!

7

Глупости

преди 1 месец

И на теб ли ти запушиха устата! Жалко! Колко струва достойноство!??

6

Сата НАТО

преди 1 месец

Срам ме е от тая иддийодка. На всичко отгоре изглежда по-мъж от тайландката.

5

Нане

преди 1 месец

Светле, трябваше да го изтупаж два пъти с опакото на ръкавиците, да го изпружиш, кат жартиера жендъра, и в нашите очи, а и в цял свят, щеше да си повече от олимпийски шампион... ===)))

4

Анонимен

преди 1 месец

до 3 Италианката добре, но по-ме накефи една световна шампионка, която като разбра че ще се бие с единия от двамата мъже...забравих й името и каза: Аз срещу мъже не се бия. Изобщо не излезе на ринга , а си взе куфарчето самолета и си замина от скапааания Париж.

3

Анонимен

преди 1 месец

Италиянката постъпи правилно, защото веднага усети несправедливостта, и си тръгна с достойнство.А тук наши треньори и президенти казват браво, ти се би достойно. Че какво е достойното да ти се подиграват в лицето и да не направиш нищо, при положение, че демонстративно може да откажеш мача, и това ще придаде още видимост на нечестността. Трябва ли дас е стигна като англичаните дето ги колят мюс литата, да си мълчат, а сега като протестират да ги спукват от бой и осъждат?

2

Анонимен

преди 1 месец

Светлана надигра тайванския джендераст. Оня три пъти пада на пода умишлено. И в трите рунда го доминираше и накрая гавра със Светлана. аз съм сигурен че ако не беше джендераст а жена на негово място с такава игра...Светлана побеждаваше и отиваше на полуфинал. Но нали ЛГБТ са номер едно сега и никой не може да ги барне и си правят каквото си искат в тяхна защита. ОТВРААААТ!

1

Анонимен

преди 1 месец

Защо като видя в края на втория рунд, че ти доминираше над тайванеца и видя резултата в полза на тайванеца продължи и третия рунд? Хем казваш на треньора си да сваля веднага ръкавиците, хем след това продължи докрая. Ми ти си за евааанеее, скъпа моя Светлано! Трябваше да постъпиш мъжки- хвърляш им ръкавиците и си хващаш самолета, а не да се гаврят докара на срещата с теб. К'во ревеш сега? Изобщо не трябваше да излизаш за тази среща маааааа...