91

...

преди 1 месец

До АнонименТук едни и същи коментирате. Навярно и ти си един ъВшкар, но се правиш на по-успял от другите, а и на по-работен. В момента трябва да работиш, а не да пишеш по форумите, началника ти знае ли, че киснеш в тоя сайт. Знам, че сега ще кажеш, че ти си началника, но навярно ще си от безполезните служители, я в някоя държавна службичк, където недопринасят с нищо за обществото.

90

Смешник

преди 1 месец

Тоя откри топлата вода

89

До 87

преди 1 месец

Е па не съм бил у америката бре, аз само питам. Па ти ща се пънеш? Да ней да си там?

88

Анонимен

преди 1 месец

Дъртия текезесар иска в БРИКС с държавите от третия свят, които са пълни с н3гри, мизерия и бедност. Хахахахахаха.

87

Анонимен

преди 1 месец

До На България еБРИКС Е КАТО КОМУНИЗМА. МНОГО ИМА ДА ГО ЧАКАТЕ.

86

На България е

преди 1 месец

Необходимо развитието със страните от БРИКС,за да имаме по добър и качествен живот и сигурност във бъдещето на развитие на нашите деца да имат всички възможни на квалификация от първа ръка без посредници и да ни управляват торбалайнари от Брюксел.

85

Анонимен

преди 1 месец

До до 78ТИ КОГА БЕШЕ У АМЕРИКА. А!? ПРЕДИ ДА ПИШЕШ *** И ВИЖ. ИЛИ ХОДИШ ЕДИНСТВЕНО У ВАС ДОКЕНЕФА. И ПУСКАЙ ВОДАТА ЧЕ МИРИШЕ.

84

Анонимен

преди 1 месец

Бедни защото са прости и неуки, повечето и минимална заплата не заслужават. Мизерници селски.

83

Росен

преди 1 месец

Това е Наско Бонуса, от ДФ Земеделие. Познайте защо му е такъв прякора.

82

до 78

преди 1 месец

А как са американците? Колко американци са клошари? Колко американци въпреки, че работят на 2-3 места едва си плащат сметките? Колко американци не са излизали то града си или от квартала си, камо ли да ходят на почивка? И там има бедни и богати.

81

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРМАНИЯ УМИРА. ОТИВА СИ . НИЩО НЕ РАБОТИ. ФАЛИРАЛА. А РУСИЯ - КАКЪВ ПОДЕМ КАВЪВ РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА. НАДМИНА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУБЛАТА ЩЕ РАСТЕ И РУСНАЦИТЕ ЩЕ НОСЯТ ЧУВАЛИ С РУБЛИ У КЪЩИ. КАКВО БЪДЕЩЕ. Е КОКОШКИТЕ СПРЕЛИ ДА НОСЯТ ЯЙЦА А МАГАЗИНИТЕ СА ПРАЗНИ АМА НЕ МОЙ СЕ ХУБАВО ДА Е. РУСНАКА Е ДОВОЛЕН И ТЪНЕ В РАЗКОШ. И ТОАЛЕТНИТЕ ИМ ОБОРУДВАНИ С КРАДЕНИТЕ ОТ УКРАЙНА ТОАЛЕТНИ ЧИНИЙ. ИДВА. НЕ ГО ЛИ ВИЖДАТЕ . ИДЕ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ.

80

Анонимен

преди 1 месец

Най са ми интересни обявите, където е написано "Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю." , а то няма никакви изисквания в обявата. Как ще те одобряват, по документи, като няма изисквания?

79

хАмераканците

преди 1 месец

Ви обещаха зелени визи за ЗЛАТО!ВЗЕХА ЗЛАТОТО и визи ЙОК???

78

При ДЕМОКРАЦИЯ

преди 1 месец

Няма развитие и благоденствие за Българският народ.И сега ревете?Това е ДЕМОНокрация! Демокрацията беше до 1990г.!СЕГА Е ДИКТАТУРА И ТОТАЛИТАРИЗЪМ!ЕС спря всички проекти за усъвършенстване на България и направи двоен стандарт! Европейски цени на всичко и нисък стандарт на качеството и заплати!ФАКТИ!!!МИЛЬОНИ!!!

77

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименВ ЕВРОПА УМИРАТ ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ. А 1 МИЛИОН ТУРЦИ НЕ ОДЯТ ВЕЧЕ В БЕДНА И УМРЯЛА ГЕРМАНИЯ. ЕДИНСТВЕНО РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ ТЪНАТ В РАЗКОШ И ЧАКАТ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ.

76

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 56 - Това не е трудно. Който иска да живее като американците, трябва да работи като американец и също като американец да отстоява правата си. Ако го мързи и не му се занимава с разправии на всякакви нива, няма да живее като американец и това ще е по негова вина.

75

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименИЗЛЕЗ В ЕВРОПА И ПИШИ. СИГУРНО ОТ КЪЩИ ДА КЕНЕФАНЕ МЪРДАШ БРАТО. ШИЗОФРЕНИЯТА ЯКО ТЕ Е ИЗПЕРКАЛА.

74

С благословията

преди 1 месец

На Де.ба ПСето и гербАЛА които доведоха страната до тотална разруха и изГЕРБване,пердон,приватизиране.

73

Анонимен

преди 1 месец

А, това не е вярно! Така прекрасно се живее в БГ, че чак някои взеха да се връщат от Стара Европа. нищо, че там се живеело още по-прекрасно. Работиш здраво за легло в апартамент с още 8-9 души и за храната. Пък в БГ работиш само за храната, но пък почти всеки има жилище. А образование, здравеопазване, сигурност, тях въобще няма акво да ги коментираме и на Запад и в БГ. Прекрасно е!

72

Анонимен

преди 1 месец

Да, ама София била най-добрият град за пенсионерите!