100

Анонимен

преди 1 месец

България се нуждае от младежите си на които не им пука в момента.Преди 29 години млади и стари бутнаха 45 годишна корупция и диктатура.От парламента до младост по Цариградско не можеше карфица да хвърлиш. Не пет палатки на Орлов мост. Сега, 29 години по късно на никой не му пука за нищо. Вярно е че останаха твърдите ядра и всички избори завършват с нови. И така ще карат докато не се дръгнат за власт и пари.Това си е простата истина.

99

Идват

преди 1 месец

борса ток и цифрово евро. Българите дават ли си сметка какво предстои до 2-3 г., гледали ли са конференции на МВФ, СБ, СИФ-световен икономически форум, ЕЦБ, и МБР- видео на Агустин Карстенс за CBDC. Забравиха ли как 2020 ги гонеха от градинките и носеха на морд ни ци, без право на свободно движение Умни Градове. ЕЦБ планира въвеждане цифрово евро от 2026-27. А народът спи, един лев не можа да защити, една Конституция не можа да защити, един Референду. Предстои идентификация за влизане в мрежата

98

Унищожиха

преди 1 месец

Държавата за 35 години. От държава ни направиха територия, без граници, собствена парична единица и Конституция. От износител станахме вносител на енергия. Управляват ни етническа и корпоративна партия, и небългари с двойно гражданство. Но всеки народ си заслужава ле шо яди те.

97

анонимен

преди 1 месец

България ще се оправи,когато не политиците,а хората се оправят.Като начало си почистете къщите,не хвърляйте ***,където ви падне,бъдете добри и казвайте добър ден.плащайте си данъците и спазвайте законите.И не се стрижете нула номер ами се къпете всеки ден!

96

Анонимен

преди 1 месец

Най кроткият и *** народ сме ние. който и овчар да ни хване може да си прави каквото иска с нас. Ама ние освен едно кротко блеене друго не знаем. Затова си заслужаваме съдбата.

95

МИНАХА ГОДИНИ

преди 1 месец

ТОЛКОВА ГОДИНИ МИНАХА и не се появи дори един в ГЕРБ, да опонира на лидера. Това не е естествено. Тук има нещо много гнило.

94

В комунизма беше зле

преди 1 месец

Най-голямата гордост на българите е, че сме станали 4-ти в света по футбол. Ами Германия, Франция, Англия, дето стават 1-ви почти всеки път. Те значи са много по-добре от нас? НАЛИ ТАКА ИЗЛИЗА?

93

Банкански Дон

преди 1 месец

"Аз ако изляза от политиката, мисля че това ще ми е и края на живота" - банкянския Ал Капоне е твърдо решен да стиска властта до гpoба, защото не знае как да живее като нормален човек - без охрана от НСО, без държавни пари, без имунитети. ТЕГАВ Е ЖИВОТА НА НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН. Ама за Банкянския наркос, живота на нормалните е нещо чуждо, плашещо и ужасно. Живота, който живеем всички ние - да отидеш на улицата, да си купиш храна, да се повозиш на колата, да те блъсне дрогиран, да те застрелят итн

92

Нов Лидер

преди 1 месец

До Реалист - ами с Боко ли да си кретаме бе колега, не виждаш ли, че човека вече го тресе шизофренията, време е да отстъпи, като Байдън.

91

Ганьо

преди 1 месец

До решението 91. И този мач е игран. Нищо няма да се промени и със смяната на тези тримата. Обикновено на тяхно място идват или същите, или по-лоши. Проблемът е в матр'яла и един от тях отдавна го беше казал.

90

Дядо Мраз

преди 1 месец

Киро Брейка рекламира престъпния комунистически режим. Твърди, че по комунизма сме били по-добре от сега. Това е факт. Само че по комунистическия режим и Европа беше по-добре от сега и пак България беше аутсайдер, бедна и изолирана, оцеляваща на системи, закачени от мръсните комундрели в Кремъл. България беше един Франкенщайн, пропит от пропаганда и корупция. Нищо нормално нямаше тогава. Българите живееха като cкотове, мизерстваха. КОКА-КОЛАТА, новите технологии и портокалите бяха КОЛЕДНО ЧУДО.

89

абе

преди 1 месец

агитация за радев правят не усещате ли

88

Реалист

преди 1 месец

Ама това с новите лидери не го ли играхме няколко пъти? И общо взето ставаше по-зле.

87

ИзбирателнаАктивност

преди 1 месец

Да. Избирателната активност ще бъде още по-ниска. Но това не означава, че хората ще търпят тези безумия много дълго. Въпрос на време е нещо в държавата да пламне и да подпали цялата държава. Хората няма да могат да се гледат. Политиците ни тласкат към социален крах, само и единствено защото искат да си запазят откраднатото, без да носят отговорност. Ако стане гражданска война, това ще е само заради психопатите лидери на партии - Боко, Шиши, Кики, Костя, Корни, Прошко и там другите крокозъбели.

86

БСП незаконни

преди 1 месец

БСП са комунисти и трябва да бъдат забранени, защото комунистическият режим е обявен за престъпен. Това е все едно да имаме партия ПП НАГЛИТЕ, които да се борят за правата и интересите на престъпниците, отвличащи хора.

85

Копейкин

преди 1 месец

Коцето Копейкин и той не става. Уж щеше да трича еврогейовете, да ги затваря в Белене, а онзи ден на срещата с ИТН каза, ЦИТИРАМ: "Ние сме за излизане на България от НАТО и ЕС, но сме наясно че нямаме такава подкрепа от другите партии", ерго вече няма да тричат никого, няма и да затварят никого в Белене, тъй като липсва парламентарна подкрепа за подобно безумие.

84

Анонимен

преди 1 месец

Избирателната активност ще е още по-ниска, реално няма кого да предпочетеш. Всичките ни лъжат и крадат, за 35 г. разпродадоха България и разруши а всичко. За тези години само те забогатяха и техните близки. Навсякъде назначени ръководители без никакви знания, но създават нетърпимо положение, захващат се с чистачките и вкарване на фирми за всичко, но качество нула. Институции няма, здравеопазване, образование, правосъдие, всичко липсва. По улиците хора с над 20 дела си ходят свободно. Дрога навс

83

Ментални Проблеми

преди 1 месец

Слави Трифонов да бъде медийно заглушен. Не е нормално цялата държава да се управлява от настроенията на един болнав девственик, който живее на сгъваем диван.

82

Самокатастрофирал

преди 1 месец

Задкормилното устройство на държавата е дефектно и я води към самокатастрофа. Време е да спрем движение, да отстраним дефекта, след което да си продължим по пъта. Инак ще самокатастрофираме и няма да можем да си караме към дестинацията на Развита Европейска България, страна западна и страна икономически развита, с много богати българи вътре.

81

ЕКСКЛУЗИВНО!

преди 1 месец

Ако България отново поеме по руски курс, аз ще избягам от тук и ще ви гледам цирка някъде от Западна Европа.