129

Анонимен

преди 1 месец

Тези двамата са мъже вижда се ясно защо се пробутват при жените за пари е гнусотии е лъжовно е противозаконно е

128

Русия

преди 1 месец

Сина на цар Хасан Две, гущероравната Маймуня Княгиня и женския алжирец Имане Хелиф бой в клетка. Изродиадата и атлантическити картонени извращения за кеф на кинефите!!! България и целия цивилизован свят не трябва да участва в атлантическити наркомански игри. Ний сми тука да удостоверим американските зомбита като победители.

127

Късата памет

преди 1 месец

Българите сме много приспособими животни. Едно време когато българки с бради и мустаци като на Филип Тотю печелеха медали викахме че са "мъжки момичета" . Сега когато тия с брадите не са от България вече стана извратено. И тогава и сега това е недопустимо, но за жалост се случва.

126

Анонимен

преди 1 месец

Купувам си перука , пиша се женска в паспорта и на следващите игри съм с медала хаха !

125

до 130

преди 1 месец

Нали? Да им бяха дали по един тиган и престилка. "Мръснико, пак си пиян". "Ама аз съм жена!" "Каква жена си ти?" "Ами ти?" Бой с ***!!

124

Мнение

преди 1 месец

Жалки смешници, отишли да се боксирот с жани, че да им е по-лесно!

123

Анонимен

преди 1 месец

Това олимпиада ли е травввверсиада ли е не мога да разбера. Отделно онзи ден даваха лека атлетика-всички участнички бяха чернокожи бвз значение коя страна представят. Все едно беше някакво състезание в Африка.

122

НАРОДА

преди 1 месец

мястото на двамата мъже не е в женския бокс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

121

Анонимен

преди 1 месец

Какво по-подходящо за извратен турнир от извратени състезатели.

120

Анонимен

преди 1 месец

Доста скучно. Мъж да се прави на жена. Клъц и толкова. Ама жена да се прави на мъж с някакъв слонски хобот 3 метра и да си го увива около врата като шалче вече ще е интересно! И отпред да не е класика, а поне тоя хобот да се разклонява и да има поне 400 малки хоботчета. Може партия да си направи. Ще се казва "ЧЛЕН".

119

Анонимен

преди 1 месец

Откриването и в момента което гледаме е нищо в сравнение със закриването на тази иzродия наречено олимпиада. Дано не си променят решенито и да видите за какво става въпрос това е тотално падение на човешкия род и триумф на ционистите които се гаврят с християните.

118

До 114

преди 1 месец

Добре, че ги няма руснаците, че да спечелят медалите американците. 26 медала за момента имат.

117

Анонимен

преди 1 месец

Какви са били правилата до тук е ясно. От утре няма да са такива, шефовете на МОК или ще го приемат или организацииката им ще се разпадне, ако все още не е.

116

Анонимен

преди 1 месец

Стефка Костадинова засега само си получава заплатата по сметка. Още не е взела страна, не и пука явно какво се случва с боксьорките ни.

115

432432

преди 1 месец

До Анонимен 118. Алжир е, откъдето е "тази състезателка" е кандидат за БРИКС. Интересно как никой не обвинява федерацията на Алжир .

114

Анонимен

преди 1 месец

Ще има червен картон за МОК. Очаквам скоро за се организилат международни спортни състезания за страните, участнички в БРИКС.

113

Анонимен

преди 1 месец

Траверсите откраднаха олимпиадата.

112

до Малък Праз

преди 1 месец

Спечелиха, вярно е. Руският олимпийски комитет (РОК) изплати над 200 милиона рубли (2 млн. долара) компенсации на спортистите, които нямат право да участват на Олимпийските игри в Париж.

111

Анонимен

преди 1 месец

Зомбиада за първосигнални !

110

Малък Праз

преди 1 месец

Единствените печеливши на Олимпиадата са руските и беларуските спортисти, които не бяха допуснати да се състезават там. Спестиха си да се нагълтат с фекалните води на Сена и да повръщат, или да са седмица на легло с коремни болки, заради това, че някой си е освободил телесните течности в реката, или пречиствателните станции са освободили септичните води там.