35

Ало, неграмотната

преди 1 месец

"Вирусът на вариолата, който причинява дребна шарка..."_Вирусът на вариолата причинява ЕДРА шарка, която е смъртоносна и за която се смята, че е ликвидирана към 1980г. Дребната шарка, която вероятно си имала предвид, се нарича варицела. Пенчо, бре, чети, преди да пишаш.

34

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Ако преди това не опитат,да ни избият с климата!!!

33

Баба Гошка

преди 1 месец

Това ли е новата картинка за слабо умните, доверчиви брой лери, които си мислят, че фермера на човекофермата се грижи за тях, защото ги обича? вЕрвайте им

32

.

преди 1 месец

Планираха ли вече новата пландемия?

31

До 31

преди 1 месец

Когато пътувах до България през 2007 за погребение на мой приятел се убедих, че убиецът на сперматозоиди се нарича Б. Борисов. Изключително рядко се виждаха майки с деца и/или бременни булки, докато при Бай Тодор гъмжеше от дечурлига. Стигнах до извода, че жидомасоните са се справили повече от перфектно.

30

д0 32

преди 1 месец

а българина не ги мисли тия неща - не му пука особено !

29

Унтерменш

преди 1 месец

Не зная дали ваксините водят до осмъртяване, но с положителност довеждат до тотално затъпяване. Всичко се вижда ачик от пикантните изложения в коментарите и то не само в България.

28

Анонимен

преди 1 месец

Скоро идва новата пандемия. Ще е по сериозна от предната. Гответе се.

27

ХОРА ЧУХТЕ ЛИ :D

преди 1 месец

НА РУСОФИЛА ОТДОЛУ СА МУ УБИЛИ СПEPMАТОЗОИДИТЕ С 5G И КЕМТРЕЙЛС, А НЕ ЧЕ Е ИМПОТЕНТЕН И НЕДЪГАВ ОТ ПИЕНЕ И ПУШЕНЕ - НЕЕЕ.

26

Русофил Плоскозем

преди 1 месец

Пръскат ни с ковид през 5g мрежите и ни заразяват с рак, за да не научим истината, че на небето няма космос, а купол

25

бг смешки 2

преди 1 месец

ясно е че ще пуснат нещо друго по- смъортносно от Ковид-а ! казаха го още преди 1 година ...март /април 2025та ... за съжаление народа е пр***Ст и не раазбира какво се случва изобщо .....

24

Ковид

преди 1 месец

Всичко е игра. Богатите се забавляват с бедните и глупавите. После четат пасквилите, в резултат на промитите мозъци и се радват на поумняването на пpoстaкeриятa.

23

Кемтрейл

преди 1 месец

Не са само ваксините! Ами кемтрейлите, антибиотиците убиващи cпepматoзoидитe, облъчванията с радиосигнали, кокаколата от която ритна камбаната дори Хуго Чафков...и още много неизвестни 'външни влияния'.

22

Анонимен

преди 1 месец

Патогените са Билито Гейтс, Соросчо и тн

21

С 5 ваксини съм

преди 1 месец

и продължавам да умирам от рак, мозъчни тумори и "втвърдяване" на кръвта. Ваксинираните са над 5 милиарда и също са като мен. Да не забравяме, че и джуджетата бяха имунизирани, не измряха, но ги изби на "специални овенни аперации" и битов алкохолизъм, което е крещящо доказателство за вредата от ваксините.

20

До 18

преди 1 месец

Позовавайки се на геройски загиналият форум "Атака" - да! Разбирате иронията. :)

19

Биолаборант

преди 1 месец

В свръх секретна лаборатория на ЦРУ в момента разработват щамовете на нова генерация, която ще лиши мъжете от възможност да оплождат. Ако не ми вярвате, прочетете номер 47 от Библиотека "Галактика" или "Добре охранявани мъже" от Робер Мерл. Приятно забавление.

18

Муахаха

преди 1 месец

Иран скоро ще реше - Проблемът!

17

Анонимен

преди 1 месец

Следващата пандемия ще е след 60-70 години, сега и да има щам, хората знаят какво да правят а фармамафията вече има 0 доверие дори и у политиците!

16

до 13

преди 1 месец

До Световен Жидомасонбългарите ли с анай- умните в вселената , сериозно ли ?!?!?!?!??