24

Анонимен

преди 1 месец

То и бетоновоз какво прави на магистрала... А да не видиш бетоновоз трябва доста талант, дрога, алкохол и т.н.

23

Анонимен

преди 1 месец

Може да се помисли за писти и там да си ги мерят.На стари летища или чисто нови да се направят.Дори с полигони за упражнения и състезания да се организират,ама извън населени места.То си е бизнес това,ама тук всички по пътищата ги търпим тези.

22

Хм

преди 1 месец

Къде са милиционерите? Правят ескорт? Пазят бизмесмени? Трябва да са на всеки километър и да регулират, не само са контролират. Знаеше се че ще стане така! Селските като ги отвържат ще се избият.

21

Анонимен

преди 1 месец

Диагноза Ауди - един го мисли за яхта , друг за самолет !

20

MaйMyнaтa

преди 1 месец

До 9....Е ти кво искаш, да е Дачия ли? Та кой смее да кара дачия с повече от 90 км/ч

19

Анонимен

преди 1 месец

Когато е млад човек греши.За съжаление ако е фатално няма как да обясни на следващите да не го правят.

18

В САЩ

преди 1 месец

в САЩ на 90% от магистралите ограничението е 85 мили, което е няма и 140км. Тикетите за спийдинг са доста солени, а санкциийте за предизвикано ПТП от вискоа скорост са жестоки - конфискация, та и затвор. Пък независимо дали караш Чарджър, Мустанг или последния Корвет - 85 мили и това е. За повече - на писта!

17

Анонимен

преди 1 месец

А кой е управлявал колата? Пак най-важното липсва в статията! Ако това въобще е статия.

16

Анонимен

преди 1 месец

Кифлите намаляха с една...

15

Анонимен

преди 1 месец

Защо скрихте номера? Защо изобщо нарушителите и престъпниците се крият? Трябва да се знае кои са!

14

Факт

преди 1 месец

Изкупихме всички немски таратайки 10-та употреба от автокъщите да се правим на интересни. Всичкият скрап от Германия тук пристига. Автокъщите ги понапудрят и те бият двойно или тройно в цената после. От там нанатък с бутафорните ГТП, скрапта вече е на пътя, без спирачки, без гуми и с кой знае още колко невидими дефекти. Съчегато с разсейването на водачите, я от телефон, я от друо и неспазване на дистанция резултатът е налице. Ако пък има превишена скорост и алкохол...Мир на праха й! Жалко!

13

Шиши

преди 1 месец

Българино ако не поддържа макс две педи дистанция значи просто не е жив

12

Някой

преди 1 месец

До 1243434 - Това не е вярно! Как в Германия и Америка се спазва ограничението за скоростта?! Имам приятел в Лос Анджелис и много добре знам, какво става, ако не спазваш скоростта, независимо дали си с 100 коня или 500 коня кола, никой не му пука, има закони и се изпълняват!

11

Анонимен

преди 1 месец

често карам по тази магистрала ( шофьор съм на презирана марка ) тези с аудитата ( вагаджиите като цяло) карат като ненормални ( с каква ли скорост са се движили , че двигателя да се търкаля по асфалта ) за свети Петър ли ?

10

azz

преди 1 месец

То е много коварно, цялото нещо, взимаш книжка, влизаш в колата, пускаш новата чалгия и психологически се усещаш, че няма какво да те бутне...

9

Анонимен

преди 1 месец

Ако не е БМВ е Мерцедес ако не е Мерцедес е Ауди

8

46565

преди 1 месец

Ей така, когато 4 - глупави човечета се возят в една кола, и няма някой малко по - разумен да им каже, да намалят скоростта, че може да стане белята...

7

Анонимен

преди 1 месец

Жалко, цял един неизживян живот, заради поредния комплексар, дето е решил че е безсмъртен, и че притежава уменията на Люис Хамилтън...

6

Ментовка

преди 1 месец

Добре че номерът е скрит, та да не се знае кой е "състезателят".Хюмнeтатa нарушаващи закона не трябва да бъдат притеснявани.

5

до 3

преди 1 месец

Обвързано им е с възнагражденията ДМС,затова спират и пишат.А отношение в такива случаи не взимат,не ги интересува.Не се чувстват виновни,важно е да вземат категорията и пенсията някой ден.Ти ако от полицията чакаш да оправят нещата,без някой да им заповяда,значи вярваш в дядо коледа.