72

Капитани има

преди 1 месец

Същите които се подиграха с Конституцията, а калинките им в КС, забраниха Законен Референдум, и те са ГЕРБ, ПП, СДС, ДБ, ДПС. А за пред избирателите го играят на различни отбори. Приемат и гласуват различни Решения на първо и второ четене. Абсурдът е пълен! Свален кабинет управлява България. Правят ни на големи бели едри птици.

71

Анонимен

преди 1 месец

Разни маргинални формацийки като бсп и ИТК вън от парламента

70

Резултатът

преди 1 месец

Едно нелегитимно НС, нелегитимен Служебен Кабинет, с една нелегитимна Конституция, узаконена от нелегитимен КС (политически квоти, няма разделение на властите). Гласуват нелегитимни законопроекти , като "Закон за въвеждане на цифрово евро в България", цифрово, защото от 2026-27 ЕЦБ планира въвеждане на цифрово евро в еврозона. Служебен кабинет МС подписва Турция да ни пази небето. Държавата България стана територия без граници, Лев и Конституция. Променили Конституцията: ГЕРБ, ПП, ДПС, СДС, ДБ.

69

Анонимен

преди 1 месец

Май по времето на ГЕРБ бяхме по-добре. От както дойде промяната 3 години дори правителство няма в България. А за строеж на магистрали и инфраструктора направо забравихме.

68

Анонимен

преди 1 месец

Cтura вeчe шapлaтaнuя! Bugяxтe gokъge goвege cтpaнaтa uзмucлeнaтa Пpoмeнa u фaлшuвaтa uм peфopмa, nълeн norpoм, paзnag u ynagъk... Дa uзxвъpлuм eнuчapuтe нa Copoc oт бълrapckaтa зeмя u gyшa!

67

иймнх

преди 1 месец

Спрете да гласувате за провалени крадци и лъжци. Негодниците от ГЕРБ вече 15 г има про сти българидето ги избират. Те купуват всички мур гави от махалите и като се прибавят простите българи и 15 г. си пълнят крадците чекмеджетата. Да се махат всички дето вече 34 г. ядат и пият за сметка на бсички българи. Да се махат. И съдебна реформа не направиха и само прибират. За какво са ни. Слава Богу, на изборите има шанс да ги изгоним.

66

Анонимен

преди 1 месец

Срам нямат през няколко месеца 100 милиони за избори...

65

нн

преди 1 месец

ГЕРБ си оплетоха кошницата. Есента народа масово няма да гласува, ще гласуват твърдите ядра на партиите. Най-вероятно ГЕРБ и ДПС ще имат 121 гласа в НС, правят правителство и кризата свършва. Жалко за пропиляната политическа енергия, предизвикана хитро от Нинова и Президента довела протестърите, Слави и Петков в политиката. Последните нищо не направиха, оказаха се некадърни, некомпетентни, но жадни за власт.

64

Анонимен

преди 1 месец

Tyka ce тpuят noroлoвнo нeygoбнu зa "Aмepuka зa Бълrapuя" koмeнтapu! A nъk мogepaтopът тaka ce npecтapaвa, чe блokupa npegвapuтeлнo, ako cтaтuятa е нa no-щekoтлuвa тeмa...?!

63

КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ

преди 1 месец

КОЙТО СЕ Е НАМРАЗИЛ ДА ХОДИ.

62

Анонимен

преди 1 месец

Колко ще струват на данъкоплатците тези допълнителни избори, при които ще се спази принципа "Преоблякъл се Илия пак в тия"?

61

Анонимен

преди 1 месец

Статията трябва да носи заглавието: НАГЛИТЕ връщат мандата

60

Дам...

преди 1 месец

Вървим смело към пълна безпътица и катастрофа, от която няма да се измъкнем дори и след новите извънредни избори! Защото нали никой не си въобразява, че и след тези нови избори ще се случи нещо добро? Освен да изникне свинска партия оглавявана от прасето, едва ли нещо "ново" би могло да се случи.

59

Ром'с

преди 1 месец

"Корабчето *"България" плава в свободно плаване без капитан...то се оказва ,че държавата ни Може да се "движи" и с 5 възела морски и то доста успешно ..заплати се вдигат,соц помощи се раздават наляво и надясно ,безработицата и ниска квалификациия се шири, деградацията на обществото се увеличивая с космическа скорост...но затова по медиите ни отделят повече внимание на Украйна и Зеленски отколкото на нашите неща.."цъфтее" нашата България и къде ли ще акустира в близкого бъдеще,а на корабчето пир.

58

Анонимен

преди 1 месец

ПП/ДБ са тарикати. Не са казали нито да, нито не на чалгарите за да могат да се напрвят ни лук яли, ни лук мирисали, че са едни от провалилите последният мандат. Макар че той беше мъртвороден от самото начало. Вкупом партиите са изтървали възможността да има правителство още с първия мандат и пак в основата са (не)умните и (не)красивите.

57

Анонимен

преди 1 месец

Избори и служебни правителства ще има докато на власт в САЩ са извратените глобалисти, не разбрахте ли...

56

Анонимен

преди 1 месец

Харесва ми заглавието - "играта с процедури свърши"! Ами то си е игра наистина - на всички им е ясно, че ще се ходи на изборите, както предните три пъти. Правят се, че нещо обсъждат, срещат се, търсят се отсрочки - както предните три пъти. Резултатите ще са същите - както предите три пъти. И ако на някой не му е ясно - пак ще се обвиняват кой с кого е след изборите .... както предните три пъти. Играта вече не е нито интересна, нито предизвикателна, нито ще има печелив и губещ - само да свърши!

55

Анонимен

преди 1 месец

Това беше ясно още след първият опит на ГЕРБ,в тази позиция(избори след избори)ни докара др.Радеф(юмрука).Но сметката на тази висока цена ще я плащат нашите деца и внуци за съжаление,но какво му пука на този екскурзията....

54

Анонимен

преди 1 месец

Славун Патерицата влезе в НС със силен турски щурм последните 2 часа на Изборния ден. Доган активира пазените в резерв турски секции да гласуват за ИТН. Затова и ДПС падна на 4-то място.

53

Анонимен

преди 1 месец

Чалгаря разтури правителството защото не дадоха няколко милиарда на Гроздан Караджов да нахрани "бебетата", както наричат магистралните строителни босове. Такива като онзи "велик и жилав" строител, с 10 апартамента в Дубай и резиденцията край Варна и похарчил 3 милиона за сватбата на сина си. Слафчу винаги е играл за мафията. Добре е, че не успя да ни пробута Ники Мук, Пацо Шнорхела и Пешо Плагиата.