176

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски манипулира Нато .

175

Накрая

преди 1 месец

Да не яде съседския?!

174

A

преди 1 месец

Т.е. Зеленски иска официално да влезе светът в 3 световна война.

173

Анонимен

преди 1 месец

....и ние си искаме Фърчила16 на блок от 70: листа чертеж, предплатени ама ницки....

172

Анонимен

преди 1 месец

"Те винаги се страхуват от ненужна ескалация. Но ние се борим с това, ще работим по него ...". С две думи,те не искат да се ескалира войната ,но ние искаме и работим по това......

171

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/159 "Идеята е самолетите Ф16 да излитат от Полша." - ако не кацат в Украйна, това си е нападение от Полша над Русия. няма да стане.

170

Христо Христов

преди 1 месец

До Фитока/161 "Няма,няма НАТО да се забърка с мечката в пряк конфликт.Унищожи ли самолет от НАТО руска ракета над Украйна може да последва унищожение на летището от което е излетял самолета" - едва ли. Но пък аз лично бих пуснал тактически нюк над Лвов.

169

Христо Христов

преди 1 месец

До ***/164 "Зеления потник явно иска да ни вкара във война с Русия Не му ли стана най сетне ясно че краварите го използват като пушечно мясо в войната срещу Русия" - е и? Нали гласувате за ЕС и НАТО? Ако НАТО реши - ще воювате с Русия. ПП. ВИЕ СИ избрахте асоциалния ястреб Рюте за шеф на НАТО. Да ви е честит изборът и да си сърбате попарата.

168

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/168 "Вън паразитиращите укри! Защо те са в луксозни хотели и докога ще ги хрантутим?!" - Защо? В луксозни хотели са защото така реши евроатлантическото правителство, което ВИЕ САМИ избирате с огромно мнозинство. Ще ги храните докато слушате Брюксел и Вашингтон и те ви казват да ги храните. Други въпроси?

167

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/169 "този *** е олицетворение на нахалството и наглостта" - защо? Опитва се да изпъкни поръчката на Вашингтон и Лондон. Нали 85% гласувате Вашингтон да ВИ командва? Какво ревеш?

166

Христо Христов

преди 1 месец

Какво ревете бе, про'с'таци неграмотни? 85% гласувате за ЕС, НАТО и да помагате на Украйна. Естествено, че ако Украйна поиска ще сваляте руски ракети, даже с това което нямате. А като свършат украинците и ВАС ЩЕ ви пратят на фронта. И с право! Защото ВИЕ САМИ го пожелавате на избори.

165

Анонимен

преди 1 месец

този *** е олицетворение на нахалството и наглостта

164

Анонимен

преди 1 месец

Вън паразитиращите укри! Защо те са в луксозни хотели и докога ще ги хрантутим?!

163

Анонимен

преди 1 месец

До 138, 139- да се чете като 158,159...

162

Анонимен

преди 1 месец

До 138,139- интересно кой разрешава на руснаците да се базират на руска територия? Това не е ли същото като САЩ/НАТО да се базира на българска територия и пт тук да сваля руски ракети самолети? Според мене е същото, защото ние сме територия на НАТО/САЩ, макар и с местно колониално правителство(сега служебно на ББ).

161

Анонимен

преди 1 месец

Какво ли не прави горкия да вкара света в украинско-американския позор!

160

Смешник

преди 1 месец

Зеления потник явно иска да ни вкара във война с Русия Не му ли стана най сетне ясно че краварите го използват като пушечно мясо в войната срещу Русия

159

Анонимен

преди 1 месец

Името "Зеленски" винаги върви с думата "иска"! Аман от този! Вече дори не може да бъде и съжаляван, толкова е жалък и смешен!

158

Анонимен

преди 1 месец

Зеленчо нещо се е объркал, че някой ще помага на укритата да спечелят. Не ве, Зеленчо, ние ви помагаме да умиргатйе на фронта, докато не изчезне и последната укра. Ние ако прихващаме ракетите - ще се забави процеса. А на нас вече ни писна. Умиргайте и ако може - по-тихичко. Ние после пак ще си въртим далаверки с рашките.

157

Фитока

преди 1 месец

Няма,няма НАТО да се забърка с мечката в пряк конфликт.Унищожи ли самолет от НАТО руска ракета над Украйна може да последва унищожение на летището от което е излетял самолета И Русия и за миг няма да се замисли демонстрирайки решимост.Игромна страна с малко мишени,аНАТО много страни с много мишени.Ще рискуват само на думи конфликт с Русия.