118

това са ми да

преди 1 месец

изчезвaй

117

еуропаветниЙ

преди 1 месец

час по скоро да се въвежда еврото та да ни спират кранчето когато не слушаме брюкселските зелки :)) важното е да мислим за еуроатлантизма,България е на последно място

116

до 119

преди 1 месец

това ли са ти доводите***смешен:))

115

Идея от Евроатлантик

преди 1 месец

Да въведем дигитално Евро и да започнем да репресираме русофилите, като ги принудим да работят и да получават парите си легално и законно, по банков път и да започнат да плащат данъци на Maйка България. Това ще ги смаже.

114

до 116

преди 1 месец

викаш за народни представители хич не е важно гласуването а :))

113

еуропаветниЙ

преди 1 месец

час по скоро да се въведе еврото че да сме солидарни с "братята" немци,няма само те да плащат дълговете на гърци и испанци,дайте да дадем

112

ТВЪРДО ПРОТИВ

преди 1 месец

До до 106 - на изборите се гласува за народни представители, а не за това каква конкретна политика да се води. Дори Възраждане имат финансови експерти, хора с икономическо образование. Така че кво ми лафиш лек?

111

Анонимен

преди 1 месец

Приемането на еврото не е просто смяна на думата за пари. Ще разберете това, когато Брюксел пусне шалтера и ще може да теглите по 5 евро на ден. Хората ще се палят и ще се самоубиват

110

Анонимен

преди 1 месец

Първо референдум, защото има подписка. Тъй го пише в закона, ония от НС и домораслите ни евроатлантици да не се правят на луди.

109

Не е честно

преди 1 месец

Слaбоyмните русофили тъкмо си направиха резерват, в който да се преместят и да заживеят като саксийни фикуси и вие зор-та-зор, да им развалите рахатлъка.

108

до 106

преди 1 месец

по твоята логика тогава да гласуват само висшисти?

107

Чичо

преди 1 месец

Крайно време е Възраждане да вземат властта и да започнат да ни изваждат постепенно от пoмийната яма наречена ЕС. Добър старт ще е референдум за Еврото. Всичко останало си е гавра с народът!

106

Любо Жечев

преди 1 месец

Киро Брейка - финансов министър.

105

Виц

преди 1 месец

От пейтриън питали чуждестранния агент Киро Брейка: "В евро или в долари искате да ви изплатим доходите?"

104

абе

преди 1 месец

Не знам защо когато се говори за еврото и ЛЕВА, някои намесват руските рубли. Сигурно защото няма какво друго да кажат, пък им плащат да проявяват активност. Вярно, че няма срамна работа, но майцепродавството никога и от никого не е било уважавано. И хората, които го практикуват обичайно завършват доста тъжно.

103

Анонимен

преди 1 месец

Добро начало на статията " АКО...."

102

ТВЪРДО ПРОТИВ!

преди 1 месец

Твърдо против съм хора със слабо образование и липсващо икономическо такова, да дърпат финансовите юзди на България. НЕ НА РЕФЕРЕНДУМА!

101

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин отдавна е сменил левчетата за евро. Същата работа както изработи русофилите с ваксиниге срещу ковид. Все пак аз съм доволен от кампанията на Копейкин срещу ваксините. Доста русофили напуснаха тоя свят преждевременно.

100

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, това да не искате евро, е все едно в някогашната Римска империя някой да не е искал римски монети (наричат се сестерции), а да е викал: "А не, ние ще си търгуваме с кости и дрънкулки"! Сами може да се сетите днес кое са сестерциите, и кое са костите и дрънкулките...

99

ДОЛУ ЕВРОТО!

преди 1 месец

ДОЛУ ЛЕВА! ИСКАМЕ ГРОШОВЕ И ГУЛДЕНИ. АНАТЕМА ПРОГРЕС! АНАТЕМА! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!