39

Анонимен

преди 1 месец

много са я били по главата тая тъпанарка

38

Анонимен

преди 1 месец

Айде е тая мало-умница се обади от кошарата

37

до 31

преди 1 месец

ти и да искаш да ми смениш мирогледа, трудно ще можеш. Нищо че помня времена, когато българските олимпийци наистина носеха много медали. като се състезаваха мъже срещу мъже и жени срещу жени. Ти няма как да ги знаеш тези неща, затова си гледай олимпиадите с тайните вечери и си пий соевото лате.

36

Анонимен

преди 1 месец

БГ ДЖЕНДЪР СТОЪКА КРАСТАВА ГЪРБАВА

35

Анонимен

преди 1 месец

Париж ни зарадва с една позитивна олимпийска новина: Атлетите от Севера и Юга на Корейския полуостров си направиха съвместно селфи. Спортистите на КНДР взеха сребърните медали и изпревариха Южна Корея на турнира по Тенис на маса. Китай взе златото.

34

Анонимен

преди 1 месец

Може би са биологични жени двете дами със спорни нива на тестостерон.Не знам.Но,тогава е редно може би да вземат допълнителни женски хормони,за да влязат в необходимия профил и то след преминати тестове.Не знам ,но не мисля,че е лошо решение.Редно е да има справедливост.

33

Анонимен

преди 1 месец

До 34до 31....исках да кажа че българските олимпийци обраха златните медали. Така повече ли ти харесва ***??? Цял живот в заблуди си изкарал ...още малко ти е останало... няма да ти сменям мирогледа

32

до 31

преди 1 месец

Ти на колко олимпиади си участвал бе, сплескан? И колко български олимпийци познаваш, че даваш компетентно мнение. Въобще, туй умните и красивите, евроатлантиците, все компетентни мнения давате. Ама когаато трябва да се свърши нещо, се вижда, че за нищо не ставате.

31

Анонимен

преди 1 месец

Има вече държави, в които само по административен път подаваш заявление, че искаш да си смениш пола, просто защото така се чувстваш. Означава ли, че мъж, който така се е заявил като жена може да участва и то на олимпиада като жена?

30

Анонимен

преди 1 месец

Стойке Стойкеееее...истината е че за никафУй не стават бегейските олимпийци ли олимпияници ли са не знам. Всъщност от никъф народ-никави спортисти =просто и логично

29

Анонимен

преди 1 месец

22, няма дисциплина "хвърляне на гюле".

28

Анонимен

преди 1 месец

20,жени воини е имало още в дълбока древност ! Имало е амазонки и жени воюващи във войни,защо боксът да прави изключение? Но разбира се има и "мъже",които искат да сложат жените "на мястото им" и нямат нищо против мъже да ги "побийват" Отвратителен коментар,20 ,разкриващ същността коментар!

27

Анонимен

преди 1 месец

Като стана въпрос за бой между мъже и жени се сещам за песента на онази терца Милко Калайджиев където в песента си " На финала" пее: На финала, на финала ти ме мила победиии...Муахахахахаха...

26

Българин

преди 1 месец

"Според нея цялата Олимпиада се превръща в пародия от самото й откриване." Айдеее, и някаква, която цял живот е млатила боксовата круша и има средно образование стана експерт по културни референции. Мнението и за бокса е 100% компетентно, а за "откриването" 100% некомпетентно. Всяка жаба да си знае гьола.

25

Анонимен

преди 1 месец

Педеряда е това а не олимпиада.

24

Равенство му половет

преди 1 месец

подкараха ли тировете жените не ги виждам?

23

измама

преди 1 месец

До Анонимен на това се казва ИЗМАМА одобрена от МОК!!

22

Анонимен

преди 1 месец

Стойке, мила, сърдете се на феминистките. Те наложиха и издигнаха правата на травеститите. НХикой не ви е виновен, че подкрепихте и не наказахте феминистките. Сега си берете гайлето.

21

Анонимен

преди 1 месец

Ние с жената се бием редовно, но в повечето случаи тя ме надвива. Вярно, като млада е тренирала е хвърляне на гюле и борба свободен стил, но пък аз съм мъж и държа на бой.

20

До Анонимен 17

преди 1 месец

"Тук не говорим за смешни клипчета ,в които огромни жени бият шамари да дребни мъже". И коя нормална жена тренира бокс? А щанги или борба? Ами защо в производствата все се скатават, а не навличат дочените дрехи и да започват да връзват арматура?