23

Анонимен

преди 1 месец

Ама много пари имат тези евреи- щом даже ги харчат и за *** по разни дребни незначителни държавици! Намерете си по- добро занимание от това да тролвате за чи фу тите....

22

До 15

преди 1 месец

Какво ще рече подкрепян - да ,доставят им се оръжия ,но чужди войски не се бият за Израел. По същият начин СССР подкрепя арабската лига , но фактите са си факти - арабите се съюзяват и нападат Израел и губят войната за 6 дена .

21

Анонимен

преди 1 месец

Евала , иска ми се някой ден и България да може да се защитава като Израел . Със собствено разузнаване и технологии. Успех момчета. Никой неможе да ви казва, че нямате право да живеете там. На нас 500г ни казваха тея потурии, че неможем и днес сме си тук. Ще се справите и вие , колкото и време да отнеме.

20

Анонимен

преди 1 месец

НАТО ...МАТО ...Турция няма да защитава Израел като стане 3СВ заради чи фу тите , а палестина и Иран!!! Това значи ,че и ние ще сме цел, ако се включим заедно със ФАЩ!! Браво на тези дето се радват - и аз се радвам много , че съм жена и няма да ходя да се бия с турците..

19

Анонимен

преди 1 месец

Такова злобно говорене не помага на Израел, а става точно обратното.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15 По онова време умажаеми, арабските страни воюващи с/у Израел са тотално подкрепени във военно отношение от СССР. ПРЕДОСТАВЕНО ИМ Е НАЙ-МОДЕРНО ЗА ВРЕМЕТО СИ СЪВЕТСКО ВЪОРЪЖЕНИЕ. Включително ЗРК С - 75. НО, то се иска и акъл за да боравиш с такива оръжия. Доставките са прекратени, когато израелците пленяват без особени усилия няколко от най-новите танкове, а арабчетата започват да свалят собствените си самолети!

17

Българин

преди 1 месец

Поредната джапанка беше елиминирана! Бавно но сигурно! Тия чаршафи, така и немогат да проумеят, че с по висша раса не трябва да се закачат! На всяко десетилетие ядът шамарате, ама като няма никой горе е така!!!

16

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Каква подигравка с иран. В сърцето на страната им го думанаха. Това само показва иран колко слаб играч е. Изобщо населението на иран не знае с кого си има работа. Небето им е абсолютно незащитено.

15

Анонимен

преди 1 месец

Да, но не решава проблема а го задълбочава. Явно, че в Украйна ще намерят път за диалог с Русия, но като гледам ТСВ ще тръгне точно от вас. Не знам, освен религиозните неща, защо Израел държи държавата им да съществува точно там? Има къде-къде по-благоприятни места, които богати евреи могат да закупят и да си основат там държава.

14

Анонимен

преди 1 месец

Света ще е по- добро място само когато евреите изчезнат от Близкия изток ! Не е случайно ,че са нямали своя държава няколко стотин години! Това са мръсни , жалки , нещастни животни!!!

13

Анонимен

преди 1 месец

"хахаах - те и преди 50-60 години се обединиха арабите и нападнаха Израел и после Израел си разшири теририторията" - много е интересно как още тогава евреите са водили за носа българите и затова в наши дни повечето българи си мислят, че "ама то Израел сам срещу всички". Така се гради фалшива репутация. Истината е, че тогава Израел е подкрепян от САЩ и Великобритания и Франция и кой ли не. Даже погрешка евреите нанасят удари по един американски боен кораб. И в САЩ забраняват да се говори за това.

12

Анонимен

преди 1 месец

Такова изказване може да направи само убиец рецидивист. Но Израел са именно такива

11

Никаква

преди 1 месец

милост за организаторите на клане на бебета! НЯМА случай някой някъде в света да е успял да се скрие от МОСАД или ГРУ. Всички ще бъдат намерени и наказани!

10

Анонимен

преди 1 месец

По-добро за евреите, за християни и мюсюлмани става по-лошо.

9

Анонимен

преди 1 месец

За всички бе ясно че след 7 Окт , този е ходещ труп.

8

Ончо

преди 1 месец

Когато човек си има работа с евреи, трябва да си дава сметка, че те се въодушевяват от акта на уббиване, неслучайно повечето имат лица на закоравели уббийци, с малки изключения, гроззна папплач

7

Анонимен

преди 1 месец

Толкова за ПВОто на Иран. Крилата ракета в центъра на Техеран и никой нищо не е видял.

6

Айляк

преди 1 месец

Бе то най-вече за вас се отнася, драги ми ч.и.ф.у.тковци, светът би бил доста добро място за живеене без вас. Що ли ви е вършал оня чичко с мустачките? Щото просто му било кеф? Едва ли. Погледнете първо себе си, па тогава...

5

Анонимен

преди 1 месец

всеки коментар на копейките започва с ЩЕ.

4

до Тони

преди 1 месец

хахаах - те и преди 50-60 години се обединиха арабите и нападнаха Израел и после Израел си разшири теририторията