24

Анонимен

преди 1 месец

Толкова години никой нямаше смелост в държавата,въпреки направените заявки в предизборни кампании, да се организира преосвидетелстване на голяма група от хората с телк-изкл от числото хората,за които това няма смисъл да се прави,които за съжаление са истински пострадали. Не да се проверяват само инцидентни случаи снимани от някого,кийто не е издържал на наглостта на лицата. Да се премахнат фалшивите инвалиди. Да се осъдят хората издали документи с невярно съдържание. Д асе върнат всички обезщ-я

23

Христо Христов

преди 1 месец

Какво ревете срещу ДПС бе, про'с'таци неграмотни?! Нали искате ЕС и гласувате за евроинтеграция да ви командват от Брюксел? Само мачкане за европеидни про'с'таци като вас! Малко ви е! ЕС и ДОС трябва да ви мачкат докато не изчезнете!

22

Христо Христов

преди 1 месец

До 20 "Криминалното източване на обществени фондове" - защо криминално? Напълно според ЕС законите, които стоят НАД българските е.

21

Анонимен

преди 1 месец

Европа щяла да блокира, а Англия направо да се извини на мошениците, които източиха сто милиона паунда.

20

Христо Христов

преди 1 месец

До 18 "Трябвало 1877-78 да ги пратят в Анадола..."'- абе про'с'так неграмотен, нали Тато искаше 1988 година да ги побългари, но точно ВИЕ, европеидните про:с:раци ревете срещу него?! Само мачкане и гърч за европеидните про'с'таци като ТЕБ!

19

Анонимен

преди 1 месец

Криминалното източване на обществени фондове е предмет Национална сигурност. Не знам какво чакат, а не да почват да разплитаг веригата на изработване на фалшиви документи, която тръгва от България, стига до Южна Франция и се връща тук.

18

Христо Христов

преди 1 месец

До 8 "Европейски дупедати с имена като Кючук трабва да ядат кютук!" - а другите? Другите по-добри ли са?

17

Реалист

преди 1 месец

Българинът Кючук ще ни предствавлява в ЕС, абе Вие тая държава на абсолютен цирк я обърнахте. Трябвало 1877-78 да ги пратят в Анадола, голяма грешка са допуснали.

16

Христо Христов

преди 1 месец

До 12 'Няма как Европа хем да иска да се борим с корупцията, хем да ни го забранява":- така си мислиш, щот СИ неграмотен про'с'так.

15

А ако ?

преди 1 месец

Не беше голямата екскурзия- колко отгоре щяха да са тези "около 100 милиона"? Екстраполация някой може ли да направи?

14

Анонимен

преди 1 месец

Великобритания от 8 години не е в ЕС, вземете си актуализирайте снимките в статиите, че ставате смешни.

13

Анонимен

преди 1 месец

Познавам много хора, които умишлено напускат сигурна работа за да вземат за няколко работни дни "френска борса"... а има и такива, които срещу 2 бона ги водят във Франция, само ги регистрират, без изобщо да работят, после ги връщат обратно и хоп - получават 24 000 лева за една година..

12

Анонимен

преди 1 месец

Може, ама надали... Няма как Европа хем да иска да се борим с корупцията, хем да ни го забранява..

11

Анонимен

преди 1 месец

Западните ценности унищожиха България! Ако продължаваме да се опитваме да сме като западните народи просто ще изчезнем. Ни нямаме нищо общо с тези хора и е крайно време да се разграничим.

10

Айде Айде

преди 1 месец

Аз за френската безработица. Как е в България: Работил като роб за минимална 24 месеца и после да се мре от глад а ...F...k off

9

Cgffbj

преди 1 месец

Ми докато само приказваме , а нищо не правиме...така ще е!!! После някой ние виновен все.

8

Сега вече знаете, че

преди 1 месец

Европейски дупедати с имена като Кючук трабва да ядат кютук! И всякакви други със странни имена също! Да си ходят у дома щом работят против България!

7

ДПС - ВЪН ЗАВИНАГИ

преди 1 месец

ДПС - ВЪН! ВЪН! ВЪН! Да им издържаме лентяите. Не!

6

Ако увеличим

преди 1 месец

производството на са пун цената му ще падне и тогава няма да имаме тези проблеми.

5

Анонимен

преди 1 месец

ТЕЛК, френска безработица, субсидии за губещи отрасли, схеми всякакви, местната администрация си ги обгрижва приоритетно като за "наши хора". Бреййхййй, това верно ли е цена за етническия мир?!?! Кърлежи.