39

До гледна точка

преди 1 месец

За кое "всичко"?Нямаше за детска болница,за детски линейки,за медицински хеликоптери,за хората нямаше нищо.Само за чекмеджетата и за Ф16 ,които още не са дошли,но комисионните си ги прибраха.

38

Анонимен

преди 1 месец

Още клоуни към сценаристите. А ако не е платил онзи Ивелин, тези са щели да гледат НС през канала на итн. И онези десет плюс тези 5 = 15. Какво сега. Кабинет ли ще правят? После защо не сме гласували. Е вие още се гъбаркайте с хората и после питайте.

37

До 33

преди 1 месец

Пари имаше за всичко?Само не и за заплати и пенсии.40 милиарда кредити,които още връщаме.Дянков профука и резерва на здравната каса.Нямаше здравеопазване,нито образование.122 км.магистфали з 12 г.По 10 км .на година и вече се разпаднаха.

36

Анонимен

преди 1 месец

Ми Сутиен Леви не се ли кълчоти на някоя сватба ами е отишъл да бистри политиката с надполковника?

35

Тратанци

преди 1 месец

Протакат.... И започват да ме дразнят.

34

Анонимен

преди 1 месец

Тия на следващите избори да се явят заедно щото по отделно може и да не влязат в парламента .

33

Гледна точка

преди 1 месец

До 30. Не, не я съсипа, галошш! Ти може и да си обсебен от завист и злоба към Борисов, но истината е, че при неговото управление (с всичките му кусури), беше сравнително спокойно, строеше се из цялата страна и имаше пари за всичко.

32

До 30

преди 1 месец

На колко годинки си и какво помниш от Луканов,Попов,Беров/Доган,Виденов ,Симеон,Станишев,Орешарски и легендарната най корумпирана тройна БСП-ДПС-НДСВ бе мушморок.Кой фалира два пъти истински държавата ???...Съсипването от тези беше истинско,а не с измишльотините във Фейсбук и Гугъл !

31

Политкоретен

преди 1 месец

Гледах части от срещата на живо. Това определено беше по-професионалната част от Величие. Имаше разумен диалог и смислени въпроси по важните теми на България. Да видим дали ще се получи нещо читаво.

30

Анонимен

преди 1 месец

А борисов не съсипа ли държавата ве цър вул?

29

Анонимен

преди 1 месец

Някой да пресметне какъв легитимитет имат тези. При ниска избирателната активност, последните така наречени партии, ще правят правителство?! Ужас! Радев и променкаджиите съсипаха тази държава, само за 3 години.

28

Анонимен

преди 1 месец

Разпускайте седенката и не сквернете повече държавата!

27

Боби

преди 1 месец

Някои ще попитат защо бедните стават все по-бедни, а богатите все по-богати? Ключовата фраза е финансова грамотност и трансфер на богатсвото от един актив на друг. Величие не ме интересуват изобщо. Точно така забогатя Ивелин Михайлов, на който всички му вярват. В бизнеса го бива, но не и в политиката. Аз също не ставам за политик.

26

Анонимен

преди 1 месец

Нямат ли, поне малко срам, тези! За какви се мислят?! Егати пародията!

25

Анонимен

преди 1 месец

Е,значи ще има кабинет.

24

Анонимен

преди 1 месец

Плюсът на това че имаме 240 хрантутника, е че ако бяха по-малко Герб + Депрасе вече щяха да управляват

23

Анонимен

преди 1 месец

Имахме мн. добра позната на която имахме абсолютно доверие но разбрахме че е Сциентоложка от мн. висок ранг, бяхме потресен. Възпитана е в неголям град като Монтана, > позиция в НR Бизнес Парка в Младост, фирмата пр. мн. дори принтери, майка-лекар, баща и шеф на поща, мъжът доцент. в СУ. Бихте ли помислили че човек с тоя профил е Сциентолог. След като разбрах това, ми е мн. трудно да се предоверявам. Мн. от тях са доста интел. Безскруполни интел. Луди които действат орг.и систематично. Опасно е

22

:)):)):))

преди 1 месец

Гладни кокошки просо сънуват!

21

Анонимен

преди 1 месец

Ало ИТН, държавницине трябваше да подкрепят правителство с първия мандат. Където имаше хора които могат. На тези политическиотрепки заедно с вас ли, ще поверите държавата?! Потрес!

20

Хахаха

преди 1 месец

И за тях ще има място във файтона на ИТН!