243

Анонимен

преди 1 месец

При демокрацията е така - експлоатация на хората,роби на олигарси,войни и смърт , наркотици ,випаджии,парцалеси, футбалери и измислени певици - няма истинска музика ,няма морал ,няма спокойствие ,човешкия живот няма никаква стойност

242

Предпочитам

преди 1 месец

Да си дам парите на гърци турци испанци отколкото на БеГе мутроморието пък нека да е по скъпо кокто твърдят въпреки че не е така!

241

Масово

преди 1 месец

Хората в България немогат да си позволят почивка или да ходят на море особено в България.

240

Анонимен

преди 1 месец

уви и аз съм от тия дето не могат да си позволят почивка, отидох си на село био домати краставици ама тая жега - как да си почине човек ...

239

ВЕЛИКИЯ

преди 1 месец

Ще дойде време чорбаджиите да ми работят на мен за мизерно заплащане и тогава ще им кажа само Отивам на Малдивите на почивка!Чорбички на работааа айде ОКАДАР!

238

Ще отвора магазин

преди 1 месец

Ше продавам като Галабин

237

бай Дончо

преди 1 месец

за това пък ония дето дремят на сините столове могат дори и екзотични почивки. Богоизбаните!

236

Анонимен

преди 1 месец

За сметка на това робовладелците и най-вече жените и децата им обиколиха всичките екзотични дестинации. Майкка ми от 20+ години работи в един голям ресторант. Редовно се случва да научи внезапно, че шефката и цялата шефска рода са се изнизали я към Египет, я към тайланд и са я оставили на браздата сама с шефа Белчо да готви, организира и приготвя за сватба или др. Мероприятие. И да мие и писти до 3 ч на другата сутрин.

235

Истината

преди 1 месец

А в България през отпуската всеки гледа да направи ремонта на апартамента или друга работа която е отлагал.

234

Парадокс

преди 1 месец

хем не е лукс хем не могат да си позволят

233

до 257

преди 1 месец

граматически звучи мaлoyмно, нещо като детето гладен жената и той

232

до 244

преди 1 месец

Като чуя някой да вика на София и винаги ме напушва на смях. От някое видинско село ли си?

231

до Христа

преди 1 месец

Кой нормален ходи студент в София? Там ходят студенти само хора от селата.

230

Абе

преди 1 месец

двамата охлюва от Фондови и другия - омръзнахте. Като някой се е родил в София граф ли е? Познавам откровени простаци, които са потомствени софиянци.

229

Анонимен

преди 1 месец

И като си роден и живееш в Яворов не пускаш казанчето ли, кво?

228

До 242

преди 1 месец

Фондове жилища изобщо не са в Центъра. Аз съм роден и живея в Яворов. Никога не съм чувал за фондови жилища

227

Христа

преди 1 месец

Когат дойдох на Софиа в далечната 2012 да стана стодент на университета и почнах работа на кол център. Сега съм менижар на кол център и имам и више по икономика и магистратура по организационо управление и организирам процеси и хора на кол център. Всяка година ходя със жената и децата на почивка на Гърция по 2 седмици.

226

Принцът ма Бруней

преди 1 месец

То богатството не е цел в живота.Номера е колко дълго ще можеш да харчиш,демек дали си здрав!Може да имаш всичките пари,нямаш ли здраве оставяш друг да ги харчи!Та все тая колко си богат!

225

Анонимен

преди 1 месец

"Стой си там на село в землянката.Никой в софия не знае какво е - абник,нито - ве" Ша научиш ве пуяк. А поне знаете ли, че София се пише с главна буква или това на паветатата не ви учат? А, Бако? Най обичам е такива дървени философи абни като гински брусове (или и Гинци не знаеш къде е) да ми се пишат интЕлектуалци.

224

Плочкаджия

преди 1 месец

Аз съм по богат от програмистите правя по 12 бона на месец ;) а вие се надявате да вдигнат минималната мухахахах ама те преди това вдигат цените ;)