70

IQ 3.14

преди 1 месец

До ген. Лукова Главичкаа сакаш ли да ми обесниш що пепи ди ерсте е взел за основа "old church slavonic" дето му викат за основа на съвременния руски, а тва се изучава у нас като "старобългарска литература"? а що александър фол счупи 30 години от живота си да изкара траките славяни, а сега сърбите се изкарват траки, а не келти?

69

Всички при Бандера

преди 1 месец

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

68

ген. Лукова Главичка

преди 1 месец

Абе знае ли някой тук какъв е този украински език, някой тук чувал ли е за украински език преди 1991г. Каква е тая държава, която няма даже дума за "език", ами използва полската дума мова (mowa - на полски: обикновена, селска реч, реч от окрайнините) Изобщо да е чувал някой за украински писатели, поети, драматурзи които са творили на така наречения украински език?

67

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименведнъга моа ти обясним кво е българин в превод от византийски. и да си легаш, че пак кръкаш на гладно.

66

Кирило Буданов

преди 1 месец

До Емигрант Укров а ти ше ме фанеш за юю.

65

Анонимен

преди 1 месец

Великата Русия и СССР са дали на света изключително много, безброй научни открития, култура и т.н. Световния прогрес се дължи в по-голямата си част на Русия. Америка какво е дала на света? Какви са американските открития? Едно нищо, кръгла нула. Америка практикува само регрес, терор и навсякъде носи само разрушения. След нея всичко е трайно разрушено. И що държава е това? Сбирщайн население, тайни служби и бизнес от идеалисти-експлоататори... еееббааатти и краварската к.л.о.а.к.а!

64

Слава Урине

преди 1 месец

По полетата на Руските Донбас, Луганск, Запорожие и Харковь мирише на гниещи трупове на укронацистти и натовски наемници. Гюбрето гние и руската земя ще стане още по-плодородна.

63

Анонимен

преди 1 месец

Радка Пиратка Оп Са :)))

62

Емигрант Укров

преди 1 месец

До Кирило Буданов В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така.

61

Онзи чиляк

преди 1 месец

До ТОЗ ЧИЛЯКТоз чиляк, който ти прилича на ром е интелектуално на космическо ниво от онзи чиляк, който прилича на парижки олимпиец от откриването и по някакво стечение и с нечия помощ е станал министър на едни работи.

60

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименбрадче, ат твой анкцянт направа падладявам.

59

Анонимен

преди 1 месец

Като бех в казармата навремето, ме беха изпратили с един сел як на командировка в Божурище, пълна трагедия си беше там, не очаквам в Елин Пелин да е друго ядче :)))

58

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен след еквивалента, клас а и требва да ти обяснявам връзката на балгериа еър с балгериа он еър, играта на думи и да не си импровизираш опорки ли?

57

Кирило Буданов

преди 1 месец

До Кмет Пелинов Гръков -1 военкор, чувак. учи матчасть

56

IQ 3.14

преди 1 месец

До Кмет Пелинов Гръков виж та отпиши единия, щот нали, мали , нам сказачна виебали :)))

55

Анонимен

преди 1 месец

То с тея съветски барутници от 70-те, остава и да нема фоерверки, но иначе били пиратки :)))

54

Анонимен

преди 1 месец

Започва Денят във въздуха. Как може да не си преведете предаването на български? Срам.

53

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонимен51 украинците няма да позволят. виж , сърбите са за половин час у софия и ал бънди ще говори за коекзистънс и славянска федерация по телевизоро.

52

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименкв бг алерт. в общината има 10 службаша дето седят и лъскат бастуна по цел ден и се водят "дежурни". техна работа е да подадат сигнал. сметай тия дали са пияни ако кмета е 2 седмици в гърция.

51

Анонимен

преди 1 месец

Представете си ,че някой див като Рассия ни нападне,какъв шаш ,хаос и паника ще настане.