218

Анонимен

преди 1 месец

Оптимисти... Смята се, че най-страшния сценарий е Русия да задържи освободеното?))) Само че забравят, че Русия е готова да плати цената и да реши въпроса с Украйна окончателно!!! Цената е още 2 години война със или без западна помощ - докато не свърши и последния русофоб на територията на руска украйна

217

Анонимен

преди 1 месец

Oрбан с партията Фидес напусна ЕНП, а платени "запознати" като теб бяха изгонени от Унгария с университета на Сорос. И не е само Унгария.

216

Запознат

преди 1 месец

Не, не е възможно. Ако Орбан откаже, не Унгария ще напусне НАТО, а Орбан - Унгария!

215

Анонимен

преди 1 месец

България е страна от НАТО и задължително трябва да откаже подкрепа за Украйна!

214

Бидон с деменция

преди 1 месец

днесарите бе ге и професора-мислител да зимат пушка и да отиват на фронта в украйна като са се загрижили толкоз за нато

213

Анонимен

преди 1 месец

Еми дай Боже , Тръмп да спечели за да приключим с донорството на пари и оръжия в някаква безсмислена кауза!!! За укрите - да не бе мирно седяло ,да не бе чудо видяло!!! И айде обратно вкъщи!

212

Анонимен

преди 1 месец

Аве вие що не казвате новината ? Дълга на САЩ надхвърли 35 трилиарда долара !!! А колко са сега лихвите по дълга ? Аз не ги следя ама май към 4,5 -5 % :))) Честито на евроатлантиците с ценностите . Господарите им съвсем фалираха .

211

Христо

преди 1 месец

Който иска да взима пушка и пищов и да отива да си връща територии.Проблем ще е само руската мечка...

210

българите са дебили

преди 1 месец

Това е научен факт, но какво да кажем за украинците? Те сериозно мислеха, че могат да победят Русия! Без майтап!

209

Нане Вуте

преди 1 месец

132 маи не си е пил хапчетата днес!! Или по вероятно ги е смесил с неизвестно количество алкохол!!?? При първия КИНЖАЛ по Варшава и пановете са се омазали отзад яко!!!!!!

208

Анонимен

преди 1 месец

До 213 Точно така,само че има една малка подробност,плу ж ..ци като теб обвиняват Путин че в момента избива жени и деца в Украйна. Та не разбрах Путин ли прави тези ,,золуми'' или неговите двойници? Или когато както вие удобно на вас,задвижващите велосипед устройства?

207

Путин умря в 2022

преди 1 месец

ШЕФЪТ на ЦРУ се подигра на двойниците и тройниците, че изглеждали прекалено живи за раковете, инфарктите и инсултите на Путин ! Никой не взема насериозно двойници, тройници и четворници на умрелия бункерен плъх ! Какъв руски план ви свири вКРАТУНИТЕ ? Руснаците нямат легитимен президент ! И никой не ги бръсне ЗАслива !

206

Анонимен

преди 1 месец

НАТО - Некадърна атомна терористична организация.

205

Анонимен

преди 1 месец

Какво е НАТО? НАТО е мухобойка, която много ефективно убива мухи, комари, оси, но слонове само ги пошляпва по задните части и слонът се разярява и мачка бедни украинци.

204

do 201

преди 1 месец

Русия ЕЖЕДНЕВНО има огромни загуби поради най-различни природни обстоятелства или при произшествия. Днес отново има неустояла дига, наводнения. Имаха замръзи на посевите през май на обширни територии. Вулканична пепел покрива цели селища и големи територии.... Но страната не е разпарчетосана, а има солидарност. ....На Хаваите, като пожар изпепели целия курорт, НИКОЙ НИЩО не им помогна. Поне не се чу да има подкрепа.

203

Анонимен

преди 1 месец

То държава Укр вече няма...и президента им е незаконен

202

Анонимен

преди 1 месец

Докато американците плащат за оръжие, ще помагаме. Събираме пари за компанията Уестингхаус.

201

ПЕТКО САТЪРА

преди 1 месец

Натуту дообре! Чека Украйна да омаломощи сергейчетата, после се намесва да ги довърши и да обере лаврите, Русия плаща сметката, а Запада получава руските петролни полета компенсация, аз сипвам в мерджана евтина нафтичка, а спестеното заделям за повече НАТО! СЛАВА УКРАИНЕ!

200

Анонимен

преди 1 месец

Възможно е - България!

199

До 203

преди 1 месец

Кои са тия терминали откъдето се внася Руска газ, че нещо не се разбра.