264

Анонимен

преди 1 месец

Тия упорито не искат да влизат в ЕС!!!!

263

Анонимен

преди 1 месец

Аз не разбирам, вписването на българите в конститусията защо трябва да се отлага. Та нали в крайна сметка пак трябва да ги впишат. Каква е разликата от това да ви впишат сега или да ги впишат след 1 година. Та нали те постоянно тръбят, че ставало дума за 300 човека. Защо толкова се страхуват да впишат 300 човека като малцинсто ? или може да не са 300 човека а другарю Мицкоски ?

262

мицка

преди 1 месец

нема да е в твоя живот, споко

261

Анонимен

преди 1 месец

Га яди кифтетата ни рива. Сега МВнР да пусне нота към ЕК, че тия за пореден път не си спазват ангажиментите и дискриминират гражданите си получили български паспорт с доказване на родственост. Това "когато" станат част от ЕС, повече и повече прилича на "ако". За да се разбираш със съседите трябва тежък компросис понякога, преди време си нарязахме ракетите заради Турция и доста правила променихме в наш ущърб и дългосрочна перспектива. Като искат ЕС, да спрат да крадат.

260

Хохохо

преди 1 месец

Докато стане това ....някъде във времето...мицко "северно македонците" не само ще са ДОКАЗАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ СИ КОРЕНИ, но и ще са с Българско самосъзнание!!!

259

Бай Иван

преди 1 месец

Добре че психопатите от пплгдб+ ги пуснаха тези в ес ;)

258

Анонимен

преди 1 месец

Мицорски: северомакедонците са измамници и над 200 000 човека са излъгали целенасочено българските власти !.. и не разбираме защо ни се поставят условия и какво им пречим на българите ?!? Мдамм, липсва му и базова себекритичност.

257

Истински комита

преди 1 месец

До Танас Войводата....Я да го.....

256

Никой

преди 1 месец

Защо не ги скъсате сега, защото няма да можете да се разхожда те и работите в ЕС,и вие сте продажна *** като нашите 240 ***.

255

Анонимен

преди 1 месец

И вас ли ли ви залъгват като украинците със захарни петленца ??? Понеже сте няколко километра по-европейци от нас.....????

254

Анонимен

преди 1 месец

Няма да доживеят да влязат в ЕС. Могат да си ги занесат в Рая паспортите!

253

Патрис Лумумба

преди 1 месец

Християнчо,късайте каквото искате,наричайте се както искате,ваша воля.Това не променя факта,че сте българи със загубено самосъзнание.

252

Чичко е ясно

преди 1 месец

Членство на РСМ в ЕС ще е с отложено действие. Някъде след средата на века.

251

Анонимен

преди 1 месец

Много тъжна историяНе могат още да проумеят че са мешаница между Българи или Сърби.А има много свестни хора там които са наясно че са млада държава без никаква история и че сега е времето да творят и създават вместо да се разправят с околните.

250

Зозо

преди 1 месец

Мицкооооо, ще влезеш в ЕС "Кога ти цъфне върба на ГЗ" :))))))))))))))))))))))))))))))))

249

Да бе

преди 1 месец

Колко от тия дето са взели БГ паспорти ще са живи, когато вие влезете в ЕУ. Както стея подкапали поне още 50 години ще сте отвън...

248

Анонимен

преди 1 месец

Да бе ше късам. Аз пари ке съм давал за пасоша. Той шо сака да си къса документот

247

Анонимен

преди 1 месец

"Отложеното действие е един от начините" -- отложено действие той го разбира така -- все едно македонец хирург да прави операция на европеец пациент и му казва ще ти сложим упойка с отложено действие, първо ще ти направим разреза, а упойката ще се задейства по-късно. -- ха-ха, хий-хий !

246

Ганди

преди 1 месец

Мдаааа, ще станете част на ЕС , кога цъфнат налъмите , ти си за Карлуково бе пи ч

245

Анонимен

преди 1 месец

И да триеш, чу да ставим.Послушай,джубре из данаса,како лева Легенда Македонийе