77

Петър

преди 1 месец

Тоя НЕРЕЗ няма ли да го изхнърлят от партията?Егати нахалния *** иска да открадне партията.

76

Някой

преди 1 месец

Най голяматаклюкарка на републиката си каза думата...!! Ха ха ха от кога прасетата във България командват и имат мнение абсолютно по всички върроси!! ??????!

75

Анонимен

преди 1 месец

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГО ХЕЙТЯТ РУСКИТЕ ТРРРОЛОВЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИ ХАРЕСВА!

74

Стилян шишков

преди 1 месец

От кога прасето Пеевски е ПРЕДСЕДАТЕЛ на ДПС.И вие ли му станахте ***.Вземете пример от мен и ръководените от мен сайтове - Къш на прасето Дилянчо, за да е що годе наред Държавата ни!

73

Хахахах

преди 1 месец

Шишо с платените избори си купи фабрика на 9-ти септември 1944г.

72

Не е ли ясно?

преди 1 месец

ДПС на Пеевски няма да преговаря за правителство. А би трябвало, защото след следващите избори от това ДПС няма да остане нищо.

71

2в 1

преди 1 месец

Ана Шиши иска да е премиер и гл.прокурор!

70

Анонимен

преди 1 месец

Шиши че е взел маниерите на Илия Павлов, взел ги е, ама е доста по-нагъл от него, а и не е милиардер като него, може би съвсем малко се доближава до него :))

69

Анонимен

преди 1 месец

За кое депесе говори тва прасе, че не става ясно?

68

Някой

преди 1 месец

Спомням си как едно време Бай Тошо им отвори на тия турци границите и ги пусна да си ходят в Турция , обаче турските управници са усетиха че това не е в техен интерес и затвориха границата и ги спряха. За турските политици е много по-изгодно тези да стоят в България и чрез турската етническа партия да командват България !!!

67

Избирател

преди 1 месец

възпълничкото момченце с увисналите бузки, за пореден път се изказва неподготвен!! Не разбра ли, че след 2 месеца отново ще е НИКОЙ!! Ако не беше смешно и трагично.

66

Анонимен

преди 1 месец

Този мегаломан не зацепи ли най-после,че никак не е важно какво ще прави? Той вече е никой,след изборите надявам се да не го виждаме повече из Парламента за да ни досажда със свинската си нагла муцуна!

65

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 62 - Не знам в ИТН кого признават за султан, далече съм от тях. Нямам спомен Доган да е нареждал какво да правят партиите. В неговата как се е разпореждал, също не знам. Но Пеевски прекалява с наглеенето и с мераците да се разпорежда с всичко и всички. Ами, не е в такава позиция и, поради тая причина, силно заработва "народна любов".

64

Бай ВарвАр

преди 1 месец

Ми , естествено , че Пpacчо няма да участва в преговори за кабинет! Дойде ли кабинет , Пpacчо отива при бай Ставри ,силно намагнитен ...

63

Няма да

преди 1 месец

Липсваш на никого! Протвен. Овек и на външност и душевно!

62

Анонимен

преди 1 месец

Що, вие в ИТН признавате за султан само вашия приятел Доган ли?Да го беше питал тогава в шоуто си като какъв се мисли тоя Доган, що се изживява за султан в една република.Ама мълча тарикатина Трифонов.

61

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски поне е в НС, истински човек.Слави какъв е?Виртуално някъде.Политик бил, ама пеел с някаква пак.Яде круши тоя под крушата, казал е народа.

60

Анонимен

преди 1 месец

Кое ДПС?

59

Анонимен

преди 1 месец

Тоя продължава да наглее, взел се е за султан ли, що ли...Той ще каже кой ще връща или не мандат. Работа на ИТН е това, не негова. На него мандат никой не му е давал.

58

Гражданин

преди 1 месец

И съвсем правилно.