168

Пилето

преди 1 месец

Сега ако тази стока не е платена и той е само отговарящ за ПРЕВОЗА й ,,, много много лошо ще пострада ! Помниме Поли Пантев май се казваше на Аруба .

167

Париж

преди 1 месец

Щангист с оскубани вежди

166

Пионерче

преди 1 месец

90% от тежките спортисти от соца са като този...

165

Цял тон ли ве

преди 1 месец

Първия път държававата го изкара бразилския затвор, сега ще си полежи. В Портогалия поне условията са човешки в Бразилия отдавна щеше да е починал от СПИН , Хепатит или кръвоизлив... като излезе ще е проблема , коломбийците са брутални...

164

Псувате съда в BG?

преди 1 месец

Е, в Бразилия, която е по-голяма като територия и население от САЩ, както и Португалия не е по-различно, очевидно. За нашия контрабандист на килограми кокаин първо 2 г. После още 6 г. за тонове кокаин? В ЕС? У нас за средна телесна повреда, заради бой покрай ощипана по *** приятелка в дискотека спокойно ще лежите 5+ години, ако имате предишна присъда. Какво остава ако имате отложено наказание с изпитателен срок - т.нар. условна присъда.

163

Анонимен

преди 1 месец

Развива се Кокаин Боевски, не може да се отрече. От муле прекарало десетина куфара, до тлъст трафикант прекарал няколко лодки. Следващото ниво е да започне със самолети, тогава ще настигне батко си Брендо.

162

Анонимен

преди 1 месец

2800 лв пенсия за доказан престъпник рецидивист .

161

Анонимен

преди 1 месец

Уау, браво мисирченца. "Процесът приключва през април 2022-а, а Боевски получава присъда от 6 години и 6 месеца." Този път сте закъснели само с 2 години и малко. Изработихте си заплатите ей!

160

Няма 6 - 5

преди 1 месец

Момчето си има призвание ии ... В мозъка му е ... Проблемът ...

159

Емигрант

преди 1 месец

Защо цензурирахте думата "МИSИРКИ" бе типигьози, само Тиквата ли има право да я използва ?

158

Емигрант

преди 1 месец

Сега тези Бг-*** могат ли да се засрамят, защото когато този наркопласьор беше обвинен от бразилската прокуратура и осъден тези имитации на журналистика в Бг се "обясняваха" всеки ден в продължение на една седмица как този престъпник бил невинен като светица, как някой му сложил в куфарите дрогата, той светецът нямал "хал-хабер"...колко ли деца уби този престъпник с дрога ? В България няма кой да го разследва, добре, че в чужбина имат някаква доблест и достойнство полиция и прокуратура !

157

Анонимен

преди 1 месец

1 тон кока и агент Филтро, егати филма.

156

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се спрат всички пенсии, помощи и други плащания на доказани рецидивисти.

155

Краси Петрофф

преди 1 месец

Не е бе, момчето не е знаело, че има наркотици, както разправяше и за куфарите едно време - някой бил му ги сложил ненадейно. Това все едно христо иванов да обяснява, че пеефски бил му го сложил изодзадка ненадейно без негово знание! Хахахаха

154

Анонимен

преди 1 месец

Дайте да съберете по някой лев за бедния спортист. Все пак прослави България и продължава. Той обещава да е по-внимателен с пратките, държавата да го изкара от затвора. Толкова деца очакват да бъдат зарибени. Помогнете му!

153

Боби

преди 1 месец

Нямат оправяне. Същият като Брендо. Джоивотен затвор им трябва.

152

dvb

преди 1 месец

Сега пак ще моли да лежи в БГ, и като го трансферират след година-две нашите пак веднага ще го пуснат от летището...

151

Рамзан Кадиров

преди 1 месец

Каква изненада!

150

Анонимен

преди 1 месец

На 49. прекарва дрога. Защо бе Гълъбине - не ти са бачка ли? Видях снимки на сина му - потресена съм. Дано поне момичетата им да не са такива .

149

кмета

преди 1 месец

Тва младите за нищо не стават. Един тон кокаин не могат да пренесат през границата, камоли нещо по-сериозно да им възложиш.