70

до 56

преди 1 месец

абе не ни разказвай живота си ! кой го интересува на кой и какво целуваш , бегай у Анадола !

69

Анонимен

преди 1 месец

аз не виждам шамар, погали го по лицето, малко нескопосано, другото дете също не му целуна ръка, а го прегърна

68

Бащицата

преди 1 месец

Целувай бе, ***! Бойко такива ги биеше по врата.

67

G.I. Joe

преди 1 месец

Ами ЕрСултан ако поиска да го целуне и другаде пак ли ще го ошамари?

66

Помня

преди 1 месец

Това не е шамар , а похвала. Така нашите спортисти медалисти при соца получаваха похвала с потупване по рамото и ободряващ шамар зад врата. За това Наим избяга.

65

Анонимен

преди 1 месец

Трудно бих го нарекъл "шамар". Май авторът не е ял истински такива като дете.

64

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Боже от кви глупости правят новина.

63

Анонимен

преди 1 месец

Строги икономии след милиарди загуби: 30 000 работни места ще бъдат съкратени. Финансовият директор на групата Левин Холе: Deutsche Bahn претърпя загуба от 1,231 милиарда евро през първата половина на годината. В бъдеще ще трябва да композираме повече влакове с по-малко хора. Групата е принудена да съкрати хиляди работни места, особено в администрацията. Общо се очаква да бъдат съкратени приблизително 30 хиляди щатни бройки.

62

Анонимен

преди 1 месец

Хм, доста сте се поувлекли с този шамар. Момченцето явно нещо му говореше и той леко го плесна по бузата, но очевидно не е шамар и очевидно няма връзка с целуването на ръка.

61

Анонимен

преди 1 месец

В радиус от няколко километра около вятърните генератори в почвата не остава никакво червейче, бубулечка. А под соларните панели няма живот, земята там е мъpтва. И това ще доведе България до еколочическа катастрофа.

60

Анонимен

преди 1 месец

До 57 Ми хубаво. Радвам се. С Турция сме добри комшии.

59

Анонимен

преди 1 месец

Идват зверски цени на тока и енергийна катастрофа.

58

Абе я сиктир оттука

преди 1 месец

Абе вие в кой век живеете - хич и не ме вълнуват турските тъпотиии нито руските още повече колкото по малко чувам за глупостите им толкова по добре

57

Анонимен

преди 1 месец

Экс-советник Белого Дома Болтон о том, что Америка при Трампе выйдет из НАТО: В Брюсселе в 2018 году на саммите НАТО Трамп был в миллиметре от того, чтобы выйти из альянса. Он не понимает НАТО. Он видит это с точки зрения того, что Америка обеспечивает оборону для сборища неблагодарных европейцев, которые за это не платят. Если он станет президентом, он точно выйдет из НАТО.

56

Анонимен

преди 1 месец

Пишман станахме с това руско Асвабаждение. От руското робство по-лошо няма.

55

Анонимен

преди 1 месец

Следа разпада на НАТО Турция ще бъде най-голямата и най-мощната армия в Европа, и основен геополитически играч в региона.

54

Aliosman

преди 1 месец

Това не е само турска прадиция, а във всички мюсюлмански страна. По-малките целуват ръка на по-големите. Дори у нас като напускам къщата целувам ръка на нашите. Ако сестра ми излиза, а аз оставам, ми целува ръка, ако майка ми излиза, целува на баща ми, а той я изпраща. Иска се позволение да тръгнеш. Така е било и в българските къщи по Възраждането, че и след това по Царско. Разбира се, сега сте модерни и са на мода други неща, като омразата, на кого оставят вашите имотите и кога ще се разкарат.

53

Хе 51

преди 1 месец

И ако не ни беше освободика Русия Османската Империя се разпада 30 години по късно и щяхме да сме свободни така или иначе

52

Анонимен

преди 1 месец

След края на СВО ЕС се разпада и ще има ново разпределение на геополитически зони. Турция ще бъде фронтофиса на Путин за разпределянето на газта за Европа и важен фактор в Европа. А Ердоган ще възстанови паметника на Червената Армия, но за сметка на това паметниците на терористи като Христо Ботев, Васил Левски, Захари Стоянов, Георги Бенковски и всякакви хайдуци и разбойници ще бъдат разрушени на новите(стари) територии на Турция.

51

Анонимен

преди 1 месец

Алааху екбар алааху екбар алааху екбер аллаху екбер... Ешендуле иляяяя хеиллаха. Браво на Реджпеа, който спазва турските ценности