66

Фитока

преди 1 месец

Тези кудкудякат повече и от гладни кокошки.

65

Анонимен

преди 1 месец

Да, точно това каза Мирчев - че Украйна налива в България пари и създава работни места за българите.

64

Анонимен

преди 1 месец

Не това е демокрация мирчев за която толкова много плямпате

63

Анонимен

преди 1 месец

Нали с Пеевски ги гласувахте промените. Пихте мазно турско кафе, за да се случат. Ама много подценявате публиката.

62

Изнервен

преди 1 месец

До 55. А с променкаджиите по-добре ли е бе, залюхан глу.пак. Свали си променливите очила и може и да видиш нещата по друг начин.

61

Анонимен

преди 1 месец

Като му видя умърлушото лице и ме обхваща вяра в светлото бъдеще. Постоянното изражение на стъпил в л****** току-що, е много неподходящо за пред хората. А опитите за хумор, най-добре да си ги прави на масата с ракията и съселяните, които биха се разсмивали от жалките му смешки, а не пред медиите. Как допуснахме такива хора да говорят от името на всички ни, да взимат решения и да определят бъдещето?

60

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството, че основно изискване в България за да си политик е некадърност. Тези, които не могат нищо друго да работят или ги мързи дори дя мислят стават политици. Мирчев тук е чудесен пример. Дори и не се усещат, колко са жалки и тъжни

59

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте ни занимавали с този десантчик,време е прокуратурата да се заеме с него,откъде са парите му,с които купи луксозен апартамент,в престижен квартал на София,или е взел заем от Ахмед Доган,при акостирането на лодката ,в пристана на "Росенец".

58

Руси

преди 1 месец

Градски по-добре Пеевски от колкото ти и шефа ти. Вие сте неспособни и импотентни ,Пеевски може да е всякакъв ама поне е способен. И той вън и вие вън от България!

57

Ха-ха

преди 1 месец

Свирчев да си припомни как налапаха въдицата на Прасчо и Тиквун и ги обслужиха най-легално.За тия бу*наци няма място в политиката и е чудно как още има шм*атки да гласуват за тях.

56

Анонимен

преди 1 месец

Проблемът е, че България праща оръжейната помощ, но не получава пари. Фондовете и пр плащат това което България проищвежда за Украйна, но уд не праща на Украйна. Ако путинските орорки се базират на факти, по добре тях, отколкото ганьовските лъжи.

55

Анонимен

преди 1 месец

и откога пеевски стана лош, управляваха заедно, непрекъснато говореха как се е променил, колко добър е станал, нямат елементарно самоуважение

54

Анонимен

преди 1 месец

хората на ги изхвърлиха извън политическия живот, защо им се дава думата, христо иванов, сега този, да очакваме и цонева да се изкаже, и мирослав иванов, и настимир, защо изобщо се провеждат избори след като на такива които народът не иска, сам христо иванов го каза, им е осигурена трибуна денонощно

53

Анонимен

преди 1 месец

Това е истината, а тя понякога боли, но България с ГЕРБ на Бочко и ДПС на Делянчо няма бъдеще. Тя бяха 11 години на власт и единствената им цел бяха кражбите, мафията, пътните фирми, КТБ, Барселона,кюлчета, Булгартабак, Лафки и 50% от магистралите в чекмеджета в Банкя. Няма Еврозона, няма Шенген, никой не пуска там мафиоти. А за хората постна пица и по 10лв на година за пенсии и заплати за да има за кражби. Мислете с ГЕРБ-ДПС няма бъдеще.

52

Идеалист

преди 1 месец

И ти като *** и Пеевски като гяурин отивате на политическото бунище!

51

гл.у.пак

преди 1 месец

Тъкмо си помислих, че вече се отървахме от този, гледам го пак по телевизията. Моля ви, имайте милост, не го канете, не виждате ли че все едно и също говори- Пеевски, че Пеевски. Все той му е в устата. Пък и си говори каквото знае, не слуша въпросите. Мирчев и Ананиев бяха най-противните в предното народно събрание. Дано никога не ги видим там.

50

Анонимен

преди 1 месец

Долното мнение първо чети статията тогава прави квалификации да не поличиш отговор на друго място.

49

Анонимен

преди 1 месец

По горе пише че украйна била голям инвеститор в Бг но това е абсурдно....

48

Анонимен

преди 1 месец

Тия промени не ги ли писа Христо Иванов докато седя в скута на Пеевски и посръбваше мазно турско кафенце?

47

дo 46

преди 1 месец

Отдавна им изтече времето! Ако ще да обявят, че ще раздадат по 1 милион долара на всеки гражданин, няма кой да им вярва и да гласува за тях! Крайно време е да бъдат съдени за контрабандата , фалшифицираните документи, тайното изнасяне на въоръжение от национално значение, и като цяло държавна измяна!