127

Факти

преди 1 месец

От русофил родоотстъпник не може да стане българофил патриот, поради простата причина, че русофила иска България да стане анонимна руска област.

126

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

А какво стана с досегашните 550 хиляди руснаци, мобилизирани за специалната аперация? Въпроса е реторичен.

125

82 ОМБр

преди 1 месец

Русия нахлу в Украйна и овладя почти 64 000 квадратни километра. През 2023 година руската армия напредна с още само 683 квадратни километра. Дотук през 2024 година руският напредък е вече със 752 квадратни километра мизерни числа на фона на 2022 година, при драстично вече увеличение на числеността на руската армия. Количеството не значи качество

124

Анонимен

преди 1 месец

Някак звучи несериозно украинци да коментират плановете на Путин за източните територии. Може пък хората да се чувстват освободени от украинските нацисти.

123

НПО гнюз

преди 1 месец

Булю булю булю Русия булю булю Путин е виновен булю булю булю булю мобилизация булю булю санкции булю булю Слава Кокаине булю булю... И СалмонЕЛКА получи цели 20 гривни за копи-пейст съчинението :)

122

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение. Русия след като била загубила японската война защо япония претендира за курилските острово които са владение на Русия. Значи Русия загубила войната но япония има претенци. Еми де факто следователно япония губи.

121

Анонимен

преди 1 месец

До Фют Русия след като била загубила японската война защо япония претендира за курилските острово които са владение *** Русия.

120

Анонимен

преди 1 месец

Е баш украинските наблюдатели най-добре знаят какво и трябва на Русия.Те ако имаха за 5 лева мозък нямаше да седнат да мачкат таралеж с голо дупе.

119

Анонимен

преди 1 месец

Проклет зеленчук спри проклетата война дай на Русия каквото и се полага. И без друго всичко до полската граница е руско.

118

Реално

преди 1 месец

На Русия не са й нужни повече военни зада задържи територията, защото на превзетата територия няма врагове. Прочистена е. Русия действа много разумно и премерено и без много празни приказки върви напред. Скоро ще има срив на фронта. Украйнската хунта остана без армия. Ще има разтягане на фронта към Суми. Удар към Запорожие и Днепропетровск. После Николаев и Одеса. Харков ще се предаде. Територия без армия става твоя. Шах и мат...

117

Анонимен

преди 1 месец

На тези територии живеят рускоезични, които си искат Русия. Там бунтове няма, няма атентати срещу руската армия... Те сами ще се бранят от укрофашистко-западно евроатлантическо окупиране. С помоща на Русия разбира се. Много украински войници също се връщат в родните си места и се записват доброволци в руската армия. Западните доброволци обаче, които са на заплата при Зеленски вече намаляват чувствително. Много ги намират по хотелите и после хотела се срутва...

116

Анонимен

преди 1 месец

Поредните глууупости са ни наредили тук от Фейк БГ. На Русия и трябвало хора, за да удържи "завладяните" територии, съпроводено с познатия рефрен за мобилизация?... В същото време в руската армия вече има над почти 100 000 доброволци, бивши военнослужещи от украинската армия и жители на новите територии, които в момента воюват срещу укро-нацистите. Населението на тези територии се състои от етнически урснаци, няма нужда да ги мислите. Удържането беше до сега, под терора на всу

115

Юлиян

преди 1 месец

Войници на никого не са излишни,но на Украйна за разлика от Русия катастрофално не и достигат.Не само резерви за въображаемото,но нереално и никога не сбъдващо се настъпление,но и за крещящата нужда от"кръпки"за"издънените"роти,батальони и бригади на фронтовата линия.А Русия без много да вдига шум подготвя и окомплектова постоянно нови резерви и провежда ротация,като дава възможност на воюващите да отдъхнат и се възстановят в тила.

114

Анонимен

преди 1 месец

След Буча, Бородянка, Изюм, Ирпин, Мариупол и т.н., в "окупираните" от руснаците територии на Крим и Донбас, НЯМАШЕ никакви бунтове срещу окупаторите. Щом украинците на тези територии НЕ възприемат руските войници като окупатори - значи НЕ са.

113

Юлиян

преди 1 месец

Щом питате да ви отговоря.Има си всичко Русия,за разлика от Украйна,в която постоянно се увеличава отрицателната разлика между "новонаританите" насила на фронта и отписаните завинаги.И това е във почти всички коментари на западни военни специалисти и коментатори.Единствено в статиите на лЕлка и останалите от групичката за"правилно евроатлантическо реагиране",пардон"ориентиране ",се лее песничката за"перемогата".И тук сме"по-католици от папата"!Да,ама истината е коренно противоположна.

112

ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ

преди 1 месец

НЕ СА ОКУПИРАНИ, А СА ОСВОБОДЕНИ ОТ УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ

111

Анонимен

преди 1 месец

С ВОЙНАТА ИЗЧЕЗНА КОВИД ИЗМИШЛЬОТИНАТА. ДОКАТО ДЖУДЖЕТО ЩЯХА ДА ГО СЪДЯТ ПОВЕЧЕ НЕ ПИШАТ ЗА ТОВА. АКТИВИТЕ НА РУСИЯ ЩЯХА ДА КОНФИСКУВАТ ЗАМЪЛЧАХА И ЗА ТОВА. А ОТРОЧЕТАТА НА РУСКИЯ ЕЛИТ ЖИВЕЯТ В ЗАПАДНИЯ СВЯТ .НИТО ЕЛИТА СИ ГИ ПРИБИРА НИТО ЗАПАДА ГИ ГОНИ. НЕ Е НОРМАЛНО . НЯКОЙ СЕ ПОДИГРАВА С ВСИЧКИ НАС. И ЗА АТОМА НЕ ГОВОРЯТ. НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА ВЪОБЩЕ.

110

Анонимен

преди 1 месец

Това го знаем, пишете за това всеки ден. Русия няма ракети, танкове, хора, няма нищо. Но как е в ОкраИна, нали те са ни на сърце и даваме всички за победата им. Те как са, имат ли хора?

109

Анонимен

преди 1 месец

Що ве, как така окупирани територии? Та те си ги вписаха в конституцията... :) А да и Украинците си върнахая Крим. И изобщо от половин година насам гледаме една "Перемога", та ум да ни зайде... Някак си се изпариха великите статии за Укрофашистка победа и сега се замостват от такива за мир, при "Зелебобски" условия, а след още година ще говорите за Капитулация на Украйна. Още обаче не са ви запоявядали, има време. Сега ще правим "мирни конференции" :)

108

Пян_Гъ

преди 1 месец

"На Русия ѝ трябват военни да държи окупираните територии" -- Да, ама ако влезе в Англия или САЩ, а Русия влиза У ДОМА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!