61

Беновска пипа

преди 1 месец

Изчакват 24 часа от последния взрив и ги е страх да влязат, защото знаят какво има там и какво би могло да се взриви. Явно не става дума за пиротехника.

60

ПКП

преди 1 месец

от конфети и бенгалски огън е

59

баба мара

преди 1 месец

няма да се месим в божиите работи

58

Къде са

преди 1 месец

"другарките и другарите" от Инспекция на труда?При други,най-обикновенни случаи,на някой портал,дядо пазач заспал и паднал от стола!?!Те,веднага,на часа ще дотърчат и започнат да проверяват!?!Ще си изтъркат подметките да ни губят времето,хабят нервите и тровят живота с техните безумни глупости,простотии и тъпотии,само и само да се заядат и за няма нищо да те глобят!?!А и шефът на полицията,надълго и нашироко обясняваше,как при последната проверка всичко е било супер изрядно и изправно...,може би

57

баба мара

преди 1 месец

тази фирма да се изхвърли веднага от населеното място стига с тези опаснивещества около хората земята е земеделска толкова складове това е голямаопасност за хората там

56

Бонго Бонго

преди 1 месец

Спестил от охрана и платил с живота си *** ***

55

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно е имало "драснипаликлечица".

54

Анонимен

преди 1 месец

Докога ще ни разправят вицове? За газопровода знаел само собственикът :)))? Кой е издал разрешителното на такова място да се прави склад за пиротехника? Съхранявани ли са и боеприпаси там?

53

Анонимен

преди 1 месец

Хахаааа, нямало взривни вещества... Тоя от помощно училище ли е взет???

52

ДОЛНЮ

преди 1 месец

ТЕЧЕ ТЕЖКА ПРОЦЕДУРА ПО ЗАМИТАНЕ НА СЛЕДИТЕ...НЕ ХИЧ НЕ Е СВЪРЗАНО СЪС ЗЕЛЕНИТЕ ВОЕННИ КАМИОНИ КОИТО ТОВАРЯТ И РАЗТВАРВАТ ТАМ БОЕПРИПАСИ ПРЕЗ ДЕН НИТО СЪС ФАБРИЧКАТА В БАЗАТА ЗА АМФЕТАМИНИ НА БОКО...ВСИЧКО ПОМОЩИ ЗА БРАТСКА .У.СР.АЙ.НА...САМО Е БИЛО СТАТИЧНО ЕЛЕКТРИЧАСТВО...АЛФ..ИЗВЪНЗЕМНИ..ДАРТ ВЕЙДЪР..И ...ЗЛОНАМЕРЕНИ ТУРИСТИ С БАРБЕКЮ И ФАСОВЕЕ В КРАЕН СЛУЧАЙ ПАЗАЧА ДЯДО ПЕЮЮ КОИТО ПИЕЛ!!!...МИЗЕРНИЦИ.. да не забпавите да изтриете...

51

България

преди 1 месец

е взела страна в конфликт. Да се молим войната да спре. Защото ще загиват невинни българи. На депутатите им ремонтират бункерите в Партийният дом, лоното на ко му нистите, а сега на ев рак атлан тиците.

50

Политкоретен

преди 1 месец

Има ли някой, който още да вярва, че са се взривили фойерверки? И те ще предизвикат такава експлозия и толкова смъртни случаи? Не стана ли вече ясно на всички, че става въпрос за боеприпаси за Украйна?

49

Анонимен

преди 1 месец

Казаха четази фирма има 10 милиона печалби заводи В Китай търгува в САЩ и други държави вече 30 години е на пазара

48

Причинител

преди 1 месец

Префърцуненият доцент е един от основните причинители на тормоз и стрес на хиляди хора и животни от гърмежите на парвенюта и комплексари.

47

Анонимен

преди 1 месец

Престъпна немърливост, това е навсякъде в държавата!

46

Награда Дарвин

преди 1 месец

Добре де, защо ми триете коментара? Написах, че некви т...п.и ченгета се самозатрили. Кое не е така? Сложил *** бизнесмйен склад за фойерверки върху газопровод. Добре, че синковецът му се утрепал. Друг път тати да не прави така. Доцентът - и той в кюпа от ДС мърлячи. И той дал фира. Щерка му не я знам, но по принцип ченгеджийските щерки са си т.пички и нагли. Не ми е жал за никой от този сбирщайн

45

Алкохолик

преди 1 месец

Пулверизатори с вода има във винарските изби да поддържат влажността на въздуха. Много ефикасно решение и за взривоопасна среда! Може да спаси хора.

44

Анонимен

преди 1 месец

Статичното електричество спада към човешките грешки.

43

селянин

преди 1 месец

според мен в склада е имало и фоерверки (не само)

42

Анонимен

преди 1 месец

Пример-ПТП с челен удар.Някой бърза (защото е тръгнал късно,понеже не си е приготвил нещата предварително,тъй като е предпочел да гледа ТВ или да пие в кръчмата предишната нощ). Изпреварва камион на права линия.Отсрещния водач също кара малко с над максималната скорост (няма никой пред него,какво може да се обърка?),сменя радиостанциите.Онзи вместо да намали,светка с фаровете, другия се чуди на коя станция да превключи.Набиват спирачки,нечия гума се пръска (5-ти сезон).