54

Анонимен

преди 1 месец

Бог да я прости. Жалко, че не успяха да спасят този млад живот. Съболезнования на близките.

53

Анонимен

преди 1 месец

трагедия ..... всеки който пита какво са правили в този склад . ами тези хора ( бащата и дъщерята ) с това са се занимавали . това им е била професията . съвсем нормално е да бъдат там , а не в скад пълен с чипс и зрънчо ( примерно )

52

До пича

преди 1 месец

Абе пич, че този Калин води война с футболните фенове. Предполагам, че е организирал това престъпление. Не виждаш ли как Борисов мълчи, Шиши пали държавата, но на никой не му прави впечатление. Всички негови кукли да впрегнати

51

Пича

преди 1 месец

"няма да има повече опасна пиритехника по стадионите" - и сам не си вярваш, нали?

50

Бог да ви пази

преди 1 месец

Изводите от тази трагедия - няма да има повече опасна пиритехника по стадионите, 2 най вероятно са си смъркали кокаин в складовете, всички милионери в България смъркат, дори министърът на МВР и кокаинът внасян от Домусчиеви е проблем, за който всички мълчат, 3 вече Пирогов съвсем изродила в болнично заведение на алчни некадърници покрай този началник. Или шишевци ще запалят държавата до изборите, или хората ще излезнат на масов протест и Калинчо, Сарафов ще бягат към господаря си

49

Хахаха

преди 1 месец

Поредният взрив в склад с взрив в България. тАварисчи, до кагда?

48

Бай Лазар

преди 1 месец

До Анонимен Не е лесно да си ограничен. Ти си класически хомофоб. Как ти го роди главата това и имаш ли представа какво им е на близките?

47

ОФЦА

преди 1 месец

Не вярвам в складовете да е имало само фоерверки. А и това мълчане с дни на политиците, означава, че измислят и търсят правдоподобни обяснения за нас простосмъртните, с цел да скрият истината, за да не избеснее стадото.

46

Анонимен

преди 1 месец

Да почива в мир!

45

До 67

преди 1 месец

СВИДЕТЕЛИ ИМА И ТО - ЖИВИ. ОХРАНИТЕЛЯТ И МОМЧЕТО ПОД НАВЕСА. Само да преминат шока!

44

Анонимен

преди 1 месец

Едва ли има по голяма малоумщина от това в стремежа си да прибереш едни милиони печалба да натрупаш на едно място милиони китайски отпадъци без сертификат за качество и произход!

43

Анонимен

преди 1 месец

Каква е тая черна серия? Преди дни пак починаха баща и дъщеря от гръмотевици...

42

Така е най-добре!

преди 1 месец

Да няма свидетели! И не ме намирайте за антихуманист. Така по лесно се отклонява вниманиет от отговорности и всякакви други ограничения, които са нарушени, ако ги има изобщо! На бас, че този пироман ще излезе виновен, което си е така, а за всичко друго няма и бъкел да се отвори като например защо в населено място е склада, концепт за сигурност, правила за работа итн.

41

Анонимен

преди 1 месец

У нас никой не спазва правилата,за това сме на това дередже.По веригата от горе до долу всеки си прави каквото си иска и няма кой да го накаже.Няма контрол на такива места,или той е фиктивен.По улиците джигити карат с 300 км/ч.но няма камери да ги заснемат.Мъже убиват жените си,но делата се точат с години.Политици злоупотребяват с властта си,но са недосегаеми. .

40

Недялко

преди 1 месец

Колко пари им взеха пироговците за тези два дни? Не вярвам габровският да не е използвал медицински изделия, които не плаща касата. Влизаш за два дни в Пирогов, вземат ти парите и живота и горките ти близки

39

Анонимен

преди 1 месец

Диверсия от Кремъл? Джуджето е способно на всичко!

38

Анонимен

преди 1 месец

до 66 Та той този скаааапаняк Калин когато полицаи убиха един човек в Стара Загора измъквайки го от колата му каза че е нямало полицейско насилие, а на видео се видя че има насилие над човека. И тогава не си подаде оставката скааапаняка.

37

Сата НАТО

преди 1 месец

Ами и тя е учила да става пиротехник и цял живот е щяла да си изкарва парите като продава на про *** кьорфишеци и пиратки, така че какво да ми е жал...

36

:)

преди 1 месец

Значи вече е ясно кои са двете лица в неизвестност. Ами да си харчат парите с кеф и здраве. Ама не ни правете на бал*ами. Good firework :)

35

Оставка!

преди 1 месец

Калин Стоянов да подава оставка веднага и да поеме отговорност за неадекватните мерки за сигурност!!!