282

До 317

преди 1 месец

Анонимен цръвяк ти още ли не си се прибрал в миризливата дупка от която си изпълзял, за да се самовъзмущаваш на воля! Пърцулякк, гръбначния ти мозък не схвана ли, че и без това никой не те бръсне за слива, каквато всъщност си, теб те няма , не съществуваш! Не се напъвай повече, да не се изсипеш!

281

Анонимен

преди 1 месец

Виждаме, че Анонимен 315,322 и 323 много се разпали да копира, след като 317 му каза да ходи да си почива. Или това е трансджендър бот атака.

280

Анонимен

преди 1 месец

Гай Банювците от Ориента, навряни в трета глуха в сивите си панелки, забравени от Бога, но иначе големи всезнайковци в коментари си тука , били отвратени и ужасени, нямало да гледат и изключвали телевизорите си...На кого му пука за вас, анонимни ссъселли, никой от тези, които гледате, не подозира за жалкото ви съществуване...

279

Анонимен

преди 1 месец

*** от Ориента, навряни в трета глуха в сивите си панелки, забравени от Бога, но иначе големи всезнайковци в коментари си тука , били отвратени и ужасени, нямало да гледат и изключвали телевизорите си...На кого му пука за вас, анонимни ссъселли, никой от тези, които гледате, не подозира за жалкото ви съществуване...

278

Анонимен

преди 1 месец

не харесали Сена, Айфеловата кула, кофти било казват по долу....ех друго си беше на стадион Нуждники...

277

Анонимен

преди 1 месец

Нормално да не ви е харесало.Франция прави нещата така, че да не се харесват.Революции, филми, автори.Отврат са.

276

Анонимен

преди 1 месец

Туристи.Можеше да ги съберат в две канута даже.А на следващата на един сал.

275

Анонимен

преди 1 месец

До 318. Стига си пращал отново копирания си текст. Знам че ти е трудно тази сутрин по много да пишеш, снощи до късно празнувахте, защото успяхте да обърнете и олимпийското знаме. Поздравления, това е значимо постижение. Хайде, отивай да почиваш.

274

Анонимен

преди 1 месец

Кой ли им измисли тия безлични тоалети,все едно са излезли от гората?

273

Анонимен

преди 1 месец

Гай Банювците от Ориента, навряни в трета глуха в сивите си панелки, забравени от Бога, но иначе големи всезнайковци в коментари си тука , били отвратени и ужасени, нямало да гледат, и изключвали телевизорите си ,като започват да се тръшкат и възмущавт...На кого му пука за вас, анонимни ссъселли, никой от тези, които гледате, не подозира за жалкото ви съществуване...

272

До 308

преди 1 месец

Жегна ли се АНОНИМЕН цръвяк? Като те гледам, как ти си се осветлил, та чак на на оборски тор замириса, ***! Я се заври в миризливата дупка от която си изпълзял и се самовъзмущавай на воля! То и без това никой не те бръсне за слива, каквато всъщност си!

271

Анонимен

преди 1 месец

От снощи до сега повръщах 4 пъти.

270

Анонимен

преди 1 месец

Не златен, а платинен медал заслужи Селин Дион която показа несломим дух и сила с нейното невероятно завръщане на сцената. Без да отвлича вниманието с куп лгбт танцьори, беквокали и светлинни ефекти, тя се изправи и напомни коя е поп кралицата последните 30 години.

269

Анонимен

преди 1 месец

Снощи беше рядко срещана гн усо тия.

268

Анонимен

преди 1 месец

Накрая обpaтните се изгавриха и с олимпийското знаме. Издигнаха знамето наобратно. Двата олимпийски кръга отдолу, трите отгоре. Абсолютна подигравка с традициите.

267

Анонимен

преди 1 месец

Моля помогнете, все още сме не достатъчно компетентни. Участниците в това забележително шоу от кой вид и подвидове трансджендъри бяха ?

266

Анонимен

преди 1 месец

Един от най-великите умове, Алън Тюринг, подложен на химическа кастрация заради хомосексуалност, а сега Парад на ***, на Олимпиада. Нямам думи.

265

Анонимен

преди 1 месец

До 302-Ти вероятно си някоя значима за Франция и модерния запад личност? Осветли се, не се крий с анонимен профил! Иначе не си по-различен от нас, ссъселите! Даже бих казал не съссел, а жалък канален плъх!

264

Анонимен

преди 1 месец

Добре че беше Селин Дион да покаже накрая класа, стил и олимпийски дух, въпреки здравословните проблеми с които се бори последните години.

263

Анонимен

преди 1 месец

А делегацията на русийката е на крайцера Москва.