23

До 21

преди 1 месец

Поредния украински "бисер" от началото се чудех дали нещо им има от Чернобил,ама се убедих ,че те генетично са си така

22

Христо Христов

преди 1 месец

До 8 "Второ, в победата над Хитлер основната и решаваща роля играят именно Украински фронтове в Червената армия" - мухахаха... Все едно Елховския полк бил съставен от елховчани...

21

Христо Христов

преди 1 месец

До 17 "Без помощта на ... и Англия" - мухаха.... Смях се от сърце!

20

Христо Христов

преди 1 месец

До 10 "Американците никога няма да допуснат да бъдат управлявани от привърженици на имперски режим" - мухаха... Даже про'с'так като ТЕБ ще се затрудни да обясни на средния янки що е то имперски режим. Първо трябва да обясниш що е то чужбина, друга държава и т.н.т. .. янките го интересуват доларите. Ако Саддам му даваше долари - и него щяха да го изберат за президент на САЩ.

19

До 6

преди 1 месец

Ами кажи им го на украинските копейки,че ние не сме длъжни да се занимаваме с техните простотии

18

До 7

преди 1 месец

Е той ще доста голям и мръсен :):)

17

ами

преди 1 месец

Без помощта на САЩ и Англия русия само може да си мисли че ще победи Хитлер

16

Христо Христов

преди 1 месец

Русия се изгаври с победителя на цяла Западна Европа - Наполеон. От 600000 войници остана само най-привилегированата му част, а той избяга позорно преди нея.

15

Христо Христов

преди 1 месец

Факт е, че 2016 година Тръмп САМ победи и демократите И републиканската партия, която до последно му пречеше. Американският народ си го избра тогава.

14

Пешев

преди 1 месец

Колко време им трябва да разберат че никой не ги харесва..?! меко казано ги мразя...няма по отвратителна човеци..."Славната" им история е пълна с насилие, омраза, кръв и масови убийства. Наполеон не са победили, нито Хитлер са победили сами. Американците ги спасяват 2 пъти от глад и мизерия...Искат да седят на една маса с Американците и изискват уважение... за какво? Просто не са равностойни...това е..

13

Историк

преди 1 месец

Тръмп отново се е показал като некомпетентен глу.пак. Първо, русия НЕ Е победила Наполеон - той влезе в Москва, а рубашките избягаха. Тръгвайки обратно всъщност никога не е имало сериозна битка, в която Наполеон да е победен, войската беше стопена от руската зима, а не от руската войска. Второ, съветският съюз (а не русия) НЕ ПОБЕДИ сам Хитлер, а благодарение на огромната помощ от глу.павите САЩ и Великобритания. Иначе сега Москва щеше да се казва Москау.

12

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е републиканец, колкото разузнавачът от КГБ е християнин. Линкълн, Теди Рузвелт и Рейгън се въртят в гробовете си...

11

Петър

преди 1 месец

Много точен анализ на г-н Песков

10

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп се самоубива с подобни изказвания. Американците никога няма да допуснат да бъдат управлявани от привърженици на имперски режим. Нали Тръмп победи Клинтън и стана президент, именно заради твърдата си анти-китайска реторика в контраст на прокитайските симпатии, демонстрирани от демократите през годините??? Очевидно сега ролите се обръщат, което ми подсказва, че най-вероятно Камала Харис ще спечели изборите.

9

Пешев

преди 1 месец

колко време им трябва да разберат че никой не ги харесва..?! меко казано ги мразя...няма по отвратителна човеци...

8

Анонимен

преди 1 месец

Първо, би било Тръмп да знае, че Хитлер го победи СССР, а това са 15(!!!) републики и Русия е била само една от тях. Второ, в победата над Хитлер основната и решаваща роля играят именно Украински фронтове в Червената армия. А относно това, че руснаци остават реалисти просто няма какво да се каже. Ако бяха такива, нямаше да правят и 1% от нещтата, които правят. Тяхната реалност е паралелна.

7

82 ОМБр

преди 1 месец

Със съобщенията на МО на РФ си трия г-з

6

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, от днес света е Олимпиада! Е, не за всички! Знаете ли че нито един руски канал нямало да излъчва Олимпиадата! Няма денги, това е положението

5

Анонимен

преди 1 месец

Бъдете съвсем реалисти, и се пригответе за мандат на Камала Харис

4

Бумм

преди 1 месец

МО на Русия, съобщи че 31-ва бригада на ВСУкрайна е преустановила своето съществуване в украйнският град Ню Йорк.