182

Анонимен

преди 1 месец

Откакто Киро просто и международният измамник Асен Василев влязоха в политиката, България стана изостанала в развитиено си, безправова държава, чиито политици я крадат безогледно, а населението й е тотално опростачено. Те всички се въртят в един порочен кръг и всеки обвинява другия, без да има кой да посочи, къде е изходът от този хаос.

181

Анонимен

преди 1 месец

- Ти говориш за 19-сти век, а аз за 21... - В 21-ви век, Мафията е "Престъпен договор между Организираната престъпност и част от Политическия елит, целящ ограбване членовете на Гражданското общество..." Не търсете в речниците, а запишете, че дефиницията е още от по времето на Соца....

180

Анонимен

преди 1 месец

Най- некадърните служители ги повишават на най-високи длъжности, за да не пречат на способните да работят, а когато се налага съкращения първо уволняват най-способните защото те най-лесно ще си намерят работа. /Основен принцип на Дилбърт/

179

Анонимен

преди 1 месец

Ziеzi ex quo Vulgаrеs (Бог почитан от легионерите), от които са "българите"! - Vulgаr - военна част/единица, от армията на ИРИ! - Contrag - Федерати, в случая от същия етнически състав като този на Vulgаr - ите!

178

Анонимен

преди 1 месец

Кирооооо, Киро, съдебната ви реформа е глу.пава и неработеща и затова 9 души от 12 са я отхвърлили. А ти си дрънкай тъпотиите за мафията, завладяна та държава и тем подобни.

177

Гербер

преди 1 месец

И типично за злобен променкаджия удобно е пропуснал, че и Десислава Атанасова е подкрепила съдебната реформа. Защо бе, мазен, защото е от ГЕРБ, нали?

176

Анонимен

преди 1 месец

В такъв дух са издържани немалко трудове, оковани от директивата да се разработват едностранчиво и преднамерено важни въпроси от многопластовото минало. Осакатяващата цензура личи от всяка страница, подсказвайки съучастието и на неисторици.... Бог да прости на Българите, на които по време на тъй наречения "Социализъм" им промениха в мозъка, че те "БЪЛГАРИТЕ НЕ СА БАЛКАНСКИ НАРОД" а са напридошли "ПРАБЪЛГАРИ" и след това починаха..... на Българска Земя! Бог е в нас!

175

Анонимен

преди 1 месец

Същевременно по времето на Соца историческата наука е причислена към "обществено-политическите" с възможности за разработване на "социални поръчки" и подчинена на "партийността в науката".

174

Анонимен

преди 1 месец

Алооо намазания я се връщай в лудницата

173

Анонимен

преди 1 месец

Тоя накристаления без доза ли остана? Айде на следващите избори да сте само обслужващ персонал в парламента. Кат оня съсел Криптомир

172

Анонимен

преди 1 месец

Това много ме ядоса мафията ни нагнетява като вулкан но забравя че лавата може да изригне

171

Анонимен

преди 1 месец

Няма съд няма държаваТериторията на мафията се превърна България

170

Анонимен

преди 1 месец

"Великобългарският комунистически шовинизъм си показа рoгaта, очевидно за да ни напомни колко много изоставаме на историческия фронт и какво недопустимо голямо е нашето търпение". "Идейно-класовият" и "еднопартиен" подход е наложен като задължителен и неподлежащ на съмнение. "Материалистическото" разбиране на историята е обявено за "прогресивно", а "идеологическото" е сурово заклеймено. Понеже Сталин бил уверен в това, че "Ние Българите не сме от Балканите" а сме "Прабългари"!

169

Анонимен

преди 1 месец

"Великобългарският комунирически шовинизъм си показа рoгaта, очевидно за да ни напомни колко много изоставаме на историческия фронт и какво недопустимо голямо е нашето търпение". "Идейно-класовият" и "еднопартиен" подход е наложен като задължителен и неподлежащ на съмнение. "Материалистическото" разбиране на историята е обявено за "прогресивно", а "идеологическото" е сурово заклеймено. Понеже Сталин бил уверен в това, че "Ние Българите не сме от Балканите" а сме "Прабългари"!

168

Анонимен

преди 1 месец

Наш дълг е да подкрепим реформаторските антикомунистически партии в борбата им със съдебната система, Резидента и мафиотите с тоги в конституционния съд!

167

Анонимен

преди 1 месец

Егати лъжеца е Киро Вампиро!На записа си се чу кой точно иска да овладее цялата държава с ала бала.Искаха политици законно да избират главния прокутор и после той да им е лична бухалка,за да преследва политически неудобните.Айде сиктер!Превзеха ни някакви кръвожадни,идващи от КалАДА и ФАЩ като всеки ден пишат пропаганди за кръв.Чисти вампири са тpoлoвете на Киро.Искат да изсмучат кръвчицата и на българския народ,за да бегат по острови после.

166

Анонимен

преди 1 месец

Киро, решението на КС доказа, че си абсолютен некадърник.

165

Анонимен

преди 1 месец

Съвещанието на "работниците на историческия фронт: с командващ В. Червенков (март - април 1948г. ) се заклева да "прочисти авгиевите конюшни на буржуазната историография" и да я постави "на действително здрави и научни основи" чрез "решителното отстраняване на реакционното наследство в нея" и стана каквото стана: БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ БЕ ОБРАНА И НАТИКАНА ПО КОЛХОЗИТЕ и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПОВЕЧЕ НЕ Е БАЛКАНСКИ НАРОД и ни кръстиха напридошли "ПРАБЪЛГАРИ" Урааа Другари Урааа! Напред с червени Знаменца!

164

Анонимен

преди 1 месец

Млъквай вече бе парапет с мазна коса!

163

Да бе!

преди 1 месец

Кирчо да не бърза, защото конституционни промени ще има, но едва след края на войната срещу Украйна и след заседанията на Военния трибунал, когато ще се реши кои партии ще останат на политическата сцена.