65

IQ 3.14

преди 1 месец

До Конспирация че си с четвърти клас и не можеш да направиш разлика между барут за пиратки и барут за изстрелване на мини. за тва и ти умиха очите с "нивото на праховите частици" и айде легайте си.

64

Клинч иСтуд

преди 1 месец

мда, и оня синковеца в горни лом и той на лошо място в лошо време, ръга раята с остена че се работи бавно.

63

Конспирация

преди 1 месец

Има нещо гнило. Дочух, че са спирани автомобили на случайни хора за проверка след взривовете. Такава гъба и цяла нощ фойерверки.. не ми се струва да е имало само пиротехника, ако ще и най-големия склад на Балканите да е бил. Какво не ни се казва?!?

62

Анонимен

преди 1 месец

Синът и собственика имена нямат ли ?

61

Анонимен

преди 1 месец

Браво, пожелавам на семействата на всички български мутри да викат поп да им освещава домовете, защото мутрите не искат да приемат че са умрели. Така става с кокаиновите души

60

Пази, Боже!

преди 1 месец

Хора, спрете се бе, смирете се! Това е трагедия за близките на загиналите. Бог да ги прости! Защо е нужно да се словобудства с трагедията на непознати? Помълчете, поне при трагични събития!

59

До 60 А случайно ли

преди 1 месец

Не е случайно - Складовете са един до друг, близо до село и ж.п. гара, доцент с дъщеря си (сигурно да му помага със съвети - Татко, не си хвърляй цигарата върху бомбата!), в извън работно време, синът на собственика се разхожда в склад със 2 тона тротилов еквивалент, други хора също се разхождат в сладовете (природна забележителност ) и т.н. Никакво спазване на строгите изисквания за работа с взривни материали. 35 години капитализъм възпитаха алчност и простотия.

58

Евроатлантизъм

преди 1 месец

означава патологична алчност и тежка простотия. Така е и в Украйна.

57

Логика

преди 1 месец

СЛЕД КАТО ИЗГАРЯНИЯТА НА МОМИЧЕТО СА 85 ПРОЦЕНТА, А НА ТАТИ - 35, ЛОГИЧНО Е ДА СЕ ПРЕДПОЛОЖИ, ЧЕ ВЗРИВЪТ Е СТАНАЛ ТОЧНО В НЕЙНИТЕ РЪЦЕ.

56

А СЛУЧАЙНО ЛИ

преди 1 месец

СКЛАДОВЕТЕ СА ЕДИН ДО ДРУГ ?

55

Упс

преди 1 месец

И КОЙ И КЪДЕ ДАВАТ ЛИЦЕНЗ ЗА РАБОТА С ПИРОТЕХНИКА НА 20 ГОДИШНИ, ВСЕ ОЩЕ УЧЕЩИ?!?!? ИЛИ ТАТИ Е ДАЛ НА ЩЕРКА СИ?

54

Загинал за ЕС и НАТО

преди 1 месец

Слава Евроатлантическите ценности и Великата Пазарна Идея - да си натъпчеш джобовете, пък ако ще да се взривиш.

53

Анонимен

преди 1 месец

Няма какво да се обяснява повече. Това са складове, а доцентът е правил там нещо друго.

52

Анонимен

преди 1 месец

Какви камери ве човек, там всичко е издухано до кота нула.

51

Анонимен

преди 1 месец

Няма случайности, нали има охрана. Нека да прегледат записите от камерите и и да уведомят обществото с всички детайли, защото темата е с обществено значение. Жалко за загиналите и пострадалите при тази трагедия, но сякаш властите се опитват да потулят нещо и всячески избягват версията за престъпна небрежност. Дори заговориха и за кълбовидна мълния.

50

Радка Пиратка

преди 1 месец

Путин няма нужда да ни хвърля бомби. Сами ще се затрием

49

Анонимен

преди 1 месец

"Оказали са се в лошо време на лошо място, разкриха запознати пред Труд."---------------Няма добро време да си в склад с няколко тона тротилов еквивалент.

48

Анонимен

преди 1 месец

КЪДЕ СА КАМЕРИТЕ. В ТЕЗИ СКЛАДОВЕ Е ИМАЛО НАЙ МАЛКОТО 10 КАМЕРИ И ВСИЧКО Е БИЛО ЗАПИСАНО ДА ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА. ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ВИ ПОКАЗАЛИ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО. НО НАЛИ ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА - ЕДВА ЛИ НЯКОГА ЩЕ НАУЧИМ ИСТИНАТА. ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОКРИЕ И ОТНОВО ПЕНА ЧИСТАЧКАТА И БАЙ ИВАН ПАЗАЧА ЩЕ СА ОСНОВНИТЕ ВИНОВНИ. БЪЛГАРИЯ В НОВИЯ ВЕК - КОЯ СЕРИЯ ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ 40 ГОДИНИ.

47

Сега

преди 1 месец

Богаташа комунист за кое ли скърби за стоката са милиони която изгърмя или за загиналите си рацотници.Предполагам че за първото.

46

Истината

преди 1 месец

Този е станал доцент по време на Демокрацията- през Комунизмът такива некъдърници нямаха нищо общо с доцент!!!! То и Буда е генерал- и Героги Бинев е професор- и всякакви каратисти и джудисти са математици и лекари - така че - Мир на Прахът на Доцента