38

FMC

преди 1 месец

Недей лъга, ччиффут! Върнахме им само МиГ25 4 броя, защото бяха прекалено скъпи за експлоатация. Останалото нарязахме или продадохме, за да влезем в НАТО и за да си напълним джобовете. И до днес нямаме дори натовски стандарт свръзка!

37

Русия

преди 1 месец

Руския вертолет от Бай Тошово върши работа, а атлантическата ръжда е там за позьорство.

36

Анонимен

преди 1 месец

до 35 Толкова си жалъъъък че няма накъде повече, като няма какво да кажеш. Муахахххааа....

35

ъъъъъъ

преди 1 месец

слаФчувци как така още не са изръсили некоя умнотия ?!

34

FMC

преди 1 месец

Абе нали русофилите бяхме бачкатори? Сега вече ви дърпаме ушите и си харчим милионите? Ай уточнете си опорките.

33

Анонимен

преди 1 месец

до 31 Усещаш ли каква глупост си написал? Собственика бил евроатлантик та затова складирвал боеприпаси в помощ на Русия? Муахахахахаах...върви се обеси че си толкова тъъъъп че няма накъде повече. --- Ти не си ли чул, че сега комунистите са модерни и се наричат евроатлантици?

32

лена

преди 1 месец

а разузнавателния полет направиха кики дянковски , после кацнаха и почнаха да дават съвети как да се изгаси пожара .браво кики , браво дянковски

31

FMC

преди 1 месец

Навремето Путин пращаше пожарен самолет. Помолете му се. Нарязахте самолети, нарязахте танкове, нарязахте БТРи, нарязахте ракети, а което не нарязахте, продадохте за да си напълните джобовете. Всички заслужавате едни и отлично знаете какво!

30

Анонимен

преди 1 месец

Складът е бил с боеприпаси за фашистката хунта в Киев. Иначе нямаше да гори вече 16 часа. ---- Май е бил пълен с нелегални боеприпаси за Русия. Иначе собственика евроатлантик щяха да го арестуват, а не са.

29

Анонимен

преди 1 месец

Пристигнал е и синът на собственика, който е докарал момичето, доколкото разбрах, тя не работи там✔️Тридесет годишната работничка се оказа 20 годишна дъщеря на доцента експерт. (Добре, че ГЕРБ няма да изработят експертно правителство) Но се возила най-неочаквано в колата на сина на собственика?!..

28

Анонимен

преди 1 месец

до 25 3 тона тротил е имало в съседен склад който не се е запалил. Това нещо ако гръмне на един километър ще избие всичко живо в радиус

27

Анонимен

преди 1 месец

Складът е бил с боеприпаси за фашистката хунта в Киев. Иначе нямаше да гори вече 16 часа.

26

абе копейки

преди 1 месец

Що ползвате интернет? Нали е краварски??

25

Анонимен

преди 1 месец

Фойерверки имало само? Друг път! Те са били само камуфлаж на по-сериозните боеприпаси които са били складирани там.

24

Анонимен

преди 1 месец

Да остане да гаси само Кугъра, с който Тиквата си ходеше на лов. Така е по-евроатлантическо. Иначе нашите нови братя ще ни санкционират по Магнитски и Зевитски. Ми-17 незабавно да се приземи.

23

Анонимен

преди 1 месец

18 часа гърми и още не може да се загаси. Странна работа!

22

Анонимен

преди 1 месец

Веднага да ни наложат строги санкции краварите, че гасим пожара с руския хеликоптер МИ-17. Веднага!

21

Кемълтоу Харис

преди 1 месец

това драги ми партньори е мноугоу недемократичноу. как моуже да изпоулзвате руска техника да гасите поужарите? ще предложа на коунгреса да въведе санкции.

20

едно кашонче с пират

преди 1 месец

и надпис Опасно, забранено до 18г . Ако му драсна клечката как гори : 1. Изведнъж пламти отгоре 2-3 пиратки пукат . Така 8 дена . 2. Бързо се разпалва и трещи , а след 3 минутки няма нищо от кашончето . Средно положение има ли . Вчера 16 ч до днес 12 ч . собственика е отговорен . превърнал склада на магазин . умириса много . пушек .

19

до 18

преди 1 месец

Така се прави. Първо се национализира, после се приватизира от наши хора. Иначе ще стане много очевадна кражба.