103

Анонимен

преди 1 месец

Складът не е за фоейерверки, а е за боеприпаси за Украйна. Собственик е гербераста Гербов.

102

ДОЛНЮ

преди 1 месец

ЧЕСТИТО ЗА ВОЕННИЯ НАТОВСКИ ШЕНГЕН....ВСИЧКОТО ОРЪЖИЕ МИНАВА ПРЕЗ РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР УСЛОВНО ВОДЕЩ СЕ НРБ.. ЧАКАМЕ ЯДРЕНО ХИМИЧЕСКА АВАРИЯ В НЯКОЯ .КР.АВ.АРСКА БАЗА (там нямало ядрено и химическо оръжие но достъпа за аборигени българи е забранен а наличностите секретни).....РАЗБИРА СЕ ВИНОВЕН Е ПУТИН ДЕ....И ЧИЧО ПЕШО ОХРАНИТЕЛЯ КОЙТО УМРЯЛ ДЕ....МВР И ВОЕННИТЕ НИЩО НЕ ЗНАЯТ...А ТАКИВА ВЗРИВОВЕ В СОФИЙСКОТО ПОЛЕ СА ПРЕЗ 1-2 ГОДИНИ....

101

FMC

преди 1 месец

А какъв е тоя тротилов еквивалент? 152 мм снаряди?

100

На лъжата краката

преди 1 месец

...след работно време... са дошли хора да вземат пиротехническа техника, необходима за някакво събитие, и нещо е станало при пренасянето ѝ от основните складове..Ами да се обадят на поръчалия пиротехническата техника. Може би нямат заредени телефони?

99

Любопитен

преди 1 месец

А къде е дипломатката сексоложка? Та поръчителят на фсйерверка е в Киев

98

Демокрацията победи

преди 1 месец

За 35 години евроатлантическата идея победи окончателно България. Сега чакаме Вашингтон да изпрати български войници срещу Русия.

97

Айляк

преди 1 месец

Този няма ли най-накрая да си подаде оставката?

96

Ами...

преди 1 месец

Ами евала на тая територия Калинке, в която никой нищо не може да каже! Ама какво чудно има, вие дори сина на собственика на складовете не можете да намерите и вероятно ще го обявите за безследно изчезнал, а какво остава за хората в тези складове!

95

НИКОС МАДУРОС

преди 1 месец

ДАНС ДА СЕ ОСВЕТЛИ НА МАКС...ПЪЛНА РЕГУЛАЦИЯ И КОНТРОЛ ОТ НАРОДА над МУТРЕНСКО-КОМУНИСТИЧЕСК. ДАНС....РАЗТУРВАНЕ НА МВР И ПРЕ-УЧРЕДЯВАНЕ ПО ГРУЗИНСКИ МОДЕЛ....ЗАБРАНА, РАЗТУРВАНЕ И ЛИКВИДАЦИЯ НА ПАРТИИТЕ (ТЪРГОВСКО-БАНДИТСКИ ОРГАНИЗАЦИИ С БАНДИТИ ЗА ШЕФОВЕ)...НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА ''ПАРТИЯ'', И КАКВО НЕ Е !!..ПЪЛНА ПРОМЯНА В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, И ПРЕПИСВАНЕ И КОПИРВАНЕ НА БРИТАНСКИЯ !!....ЗАБРАНА ЗА ТОЧАТ СУБСИИДИИ ОТ НАРОДА...ЗАКОН ЗА ЛОБИЗЪМ И ПАРИЧНИ ДАВАНИЯ ОТ ФИРМИ И ЧАСТНИ ЛИЦА към ПАРТИИТЕ.

94

Руси

преди 1 месец

Мистър Кеш е виновен . Хахах

93

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Чакаме да чуем лицата , които са разрешили да има пиротехнически хъб на метри от магазини и два километра от населено място. Също така очакваме да чуем списъка с имена на чиновниците, които са упражнявали контрол върху обектите. Там разните директори, директори на дирекции, оговорници за противопожарна безопасност, екпперти на РИОСВ и т.н и т.н все чиновници, дългогдишни заплатополучатели и предани избиратели на ВИНЕТУ!

92

Анонимен

преди 1 месец

Този скааапаняк трябваше още когато полицаите в Стара Загора убиха човек изкарвайки го от колата му и натискайки го на земята да си подаде оставката. Тогава този скааапаняк каза че нямало полицейско насилие над човека. Само че имаше един очевидец който засне инцидента и го пусна в интернет. Там се вижда даже как полицайка държи единия крак на човека докато е проснат по корем. Скаааапаняк!

91

Закривай милицията!

преди 1 месец

Над 60000 хрантутници на държавна хранилка и 1 категория труд!!!

90

Закривай милицията!

преди 1 месец

И наново! Вън от там пожарна, гражданска,.....

89

До Лена

преди 1 месец

Рано е за туристи. Нека първо да се потуши пожара, а после ще дойдат да разгледат. Пък може и склада на Фантастико да презаредят.

88

Лена

преди 1 месец

Тоя път не видях моя Кирчи и акадениче Мрънколай на местопроизшествието...да развяват белите ризки и дават интервюта!?! Резилл

87

До 96

преди 1 месец

Много ти е празна хралупата Саше! Но ти няма как да разбереш иронията ,изял си запетайките и топките. Като цяло си изял граматиката си ,та и акъла си. Нещастен неграмотен бот като теб няма капацитет да разбере шегичките ми. Лека нощ бот! Да не забравиш да гледаш обедната емисия и след това вечерната ,облъчено зомби такова !

86

???

преди 1 месец

Още ли няма оставки ??????Къде са службите, ДАНС и МВР????Освен да стоят и гледат, нещо друго направили ли са???

85

???

преди 1 месец

Къде е помощта от "приятелите" ни ЕС и НАТО??? Колкото помогнаха за пожарите???Помагахме на Украйна......................сега на нас кой помага, бе???Още ли няма оставки на хора на високи постове???

84

Руси

преди 1 месец

Калин Стоянов лъже. Бяхме на кино,аз пих бира и ядох пуканки. Той пи студен чай и желирани мечки. Гледахме дедпул. До към 22:30,което значи че няма как да е бил в Елин Пелин. Човека си пада по филмите ,филмар дет се вика.