56

Зозо

преди 1 месец

Хах, вчера пищяха що нямало БГ алерт във Воден? Ся има БГ алерт и всички се натискат по къщите? Ай сиктир!!!

55

Банкеръ

преди 1 месец

При съхранение на експлозиви и боеприпаси не трябва ли да има специални пожарогасителни инсталации,складовете би следвало да не са големи и далеч един от друг.Предполагам ако гръмне единия блок на АЕЦ Козлодуй другия няма да гръмне а останалите няма да изгорят нищо,че не работят.Направо сме циркова трупа Абсурдистан.

54

Телевизора Каза

преди 1 месец

че Всичко е Наред! така, че всичко е 6!

53

Анонимен

преди 1 месец

INato kavo kazva. Iskader ili dron e bilo..за Укр складове

52

Русофил

преди 1 месец

Като един заклет русофил много ме радва, че путлероджендърите удариха моята уж родина и убиват сънародниците ми, защото така пречат на Украйна. По това се познава истинският русофил, той се радва когато путлерофашисти избиват мирни българи, а може и някой русофил да е помогнал, все пак ние сме много и евтини на пазара.

51

Защо

преди 1 месец

Защо не пуснат хеликоптери да гасят пожара?

50

Анонимен

преди 1 месец

Де е попа пак да се помоли или пак ще изчака за подходяща прогноза на времето

49

Анонимен

преди 1 месец

Баси фойерв..направо бомби за Укр

48

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Ако бяхме нормална държава сега цялата администрация на Винету барабар с Винету поемат към пандиза за един куп престъпления свързани само с разрешителните на тази фирма, на която са позволили да прави пиротехнически хъб на два километра от населено място и метри до магазини.

47

Безумие 1

преди 1 месец

Защо журналистите тормозят докторите на "Пирогов с глупавите си въпроси? Вместо те да си вършат работата - да помагат на пациентите - те са принудени да отговарят на безброй въпроси! Ако има говорител на болницата всички въпроси трябва да бъдат насочени към него! И най-логичното би било той да информира когато има нова информация! Гонейки сензацията журналистите излагат на риск много хора!

46

Анонимен

преди 1 месец

Сега когато най им трябваха от тия фоеверки на украинците стана белята..

45

Анонимен

преди 1 месец

Честита Нова година Елин Пелин. Вече два часа я посрещате.

44

Анонимен

преди 1 месец

какво ли произвеждат в тези складове за "фоерверки" та чак задължителна евакуация. как мислите?!? питайте мутрофанова, тя знае.

43

Безумие!

преди 1 месец

Не мога да си обясня защо целият ресурс на държавата е концентриран там в момента! Главчев, Стоянов, защо са там? С какво присъствието им помага? Какво точно могат да променят в момента? Също така не разбирам защо се пращат линейки просто "да има"? Знае ли се колко души биха се нуждаели от медицинска помощ? Ами ако някой наистина има нужда от линейка, но няма свободна щото стои там и чака? И още - защо снимат как хората се евакуират, че ги и питат как се казват? Канят крадците ли?

42

Анонимен

преди 1 месец

A вие за КОЙ гласувахте на последните избори?

41

Анонимен

преди 1 месец

Всеки ден е бедствие в мутродържавата

40

Анонимен

преди 1 месец

На 500 метра от складовете за фоерверките има бензиностанция Виктория, Фантастико също е на 500 метра и вече се запали. Вместо да дават интервюта да обезопасят бензиностанцията.

39

емигрант

преди 1 месец

браво бе, вместо някакъв полезен модерен завод да построят там, те ми правят фойервеки!сбъркана държава!!!

38

Анонимен

преди 1 месец

до 17, точно на третия ден вдигнаха белия байрак, започнаха преговори в Истанбул, руснаците се изтеглиха от Киев и Харков, но Джонсън им наредил ще воювате, а премиерът петков се похвали, че България ги е спасила, 70% от оръжието било наше, нищо че нинова се кълне нищо не била подписвала

37

Анонимен

преди 1 месец

сгрешиха ли съвецките другари, че запалиха склад с пиратки или това е хибридно сплашване на населението!