265

alex

преди 15 години

egati skapanata dargava iskam da sam romanec ili tyr4in te mai i bez tova takiva ni ypravliavat

264

ll

преди 15 години

Щом не може,да ги гушнеме НИЕ, майната им на тези пари!

263

OT БАБА ГИНА

преди 15 години

Е ПОНЕ С ТОВА СТАНАХМЕ ИЗВЕСТНИ,ЧЕ СМЕ ПЪРВАТА СТРАНА ЛИШЕНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ...РАДВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИ...ГОСПОДИ,КАКВИ НИ УПРАВЛЯВАТ ....ПРИБЕРИ ГИ,ГОСПОДИ...

262

който и да е

преди 15 години

на която (и на автора й #197) ще направя безплатна реклама: "че червените крадат...крадат..., но и ние във форума допринесохме за негативната оценка! С пасивността си от една страна...но и с мненията си тук фъф форума!! колко от вас искаха тези средства да се спрат за да се накажат червените олигарси? Ми това се чете и анализира... затова към посолствата има един кип аташета по всякакви въпроси.. Видяло се е и се е докладвало на съответното място че ако се спестят тези пари във финансова криза овчият български народ ще потрива ръце че на червените олигарси са им 'орязали" достъпа до парите!.. Та г;упаците в този форум които са около 99%н не осъзнаха простата истина че ще страда т обикновените хора ..българският данакоплатец а не червената партокрация!" Де го чукаш, де се пука!И какво трябваше да правим ние "глупаците" във форума с нашата "негативната оценка"? Да мислим "позитивно"и да даваме "правилните" оценки , за да залъжем гадните аташета и анти-българските ЕС-конспиратори???Очарова ме софистиката в логиката, но от софистичното увъртането на #197 ме отвращава!...Всички са виновни, нали? Но по-виновните сме ние, а не тези - червените, които "крадат...крадат..."

261

преди 15 години

Не мога да Ви опиша колко съм щастлив като научих,че ЕС ни спират парите от Еврофондовете!Бликам от щастие и задоволство,защото червените другарчета им спряха источника за краденето!Супер!И без това обикновенния българин никога няма да ги види тези пари,по добре е и крадливите другарчета,*** аркадашчета и гологлавите българо-испанчета да останат на сухо-умирам от кеф-ха-ха-ха!Сега ЕС най после ще разбере грешката си,че ни приеха в Евросъюза,с нашите цървулски политици-ние не ставаме за Анадола,за ОНД а камо ли за Евросъюза!Жалкото е хора,че ние само си пишем а политиците ни се смеят!Но ще дойде и тяхното време и те ще отидат на Бунището!Господа политици-оценяват Ви от Евросъюза,а не от Червената Централа или Вие не можете да го проумеете това...?То наистина се иска малко интелект за това!Дали това го разбира и Другаря стани шеф,но за да станеш шеф се изисква малко интелект и умения,а не да играеш с червени играчки...!

260

преди 15 години

СИЧКИТЕ СА ВИНОВНИ,ЗА ТРЕПАНЕ СА.СИЧКИТЕ СА КРАЛИ ЗАЕДНО,ЗАТВА НЯМА ОСЪДЕНИСИЧКИТЕ СА ЗА ЗАТВОРА

259

преди 15 години

поне в такива моменти си затвори червясалата комунистическа уста .Нали от хубавия ви комунизъм сме в това окаяно положение. Ще влезе ли в празната ти глава една нормална мисъл.Червей.

258

преди 15 години

Тея пари щяха да одат в нечии хотелчета на морето,така че не го мислете.Майната им на прите и на управляващите.Спрете да се нервите,пийте си коняка и не гледайте новини.Безполезно е,вредно е.

257

Master Blaster Of Di

преди 15 години

Боли ме шпека! И без това тези парички щяха да отидат в нечий джоб! Да се тюхкат крадците и измамниците! На ви сега ЕС! Ама защо и аз трябва да духам супата???????

256

преди 15 години

ми аре действай ве,земай калашника и почвайама аз нямам намерение да се жертвам за родина,ъъъъ родината ли казах,имах предвид мутри и ченгета от ДСще ти кажа какво ще стане,след 5 години като завърша си сабирам бумагите и не ме търси,е тва ще стане

255

преди 15 години

О-с-р-а-н.и.т.е комунисти да се самоубиват взаимно.Илияна йотова, дето не могат да вземат думата от нея-срам и позор за българия ,сега пак ще обвинява ив. костов и бойко борисов.И ЕС са виновни, само българското крадливо правителство -не.В ЕС не искат тъпия комунист сергей ,крадливия убиец доган и алчния шушумига симеон.Заради тях сега всички берем срам и пак мизерия и глад.

254

преди 15 години

върнете БКП на власт и забранете частните фирми. строг държавен контрол върху финансите на държавата е само спасението. иначе винаги ще има източване какво в САЩ и Италия мафията и гангстерите бизнесмени източват. и при тия и при ония на власт - търговията с гласове и жени ще продължи. частникът и мафията ги интересува само едно - печалбата на чужд гръб

253

преди 15 години

Всички уж мърморят срещу безобразията на управляващите, всички уж искат ..ала никой не ще да си мръдне и пръста нещо да направи, та да се случи това: което ще става, от нас зависи, от никой друг!!! Чувате ли бе, тикви?! Как може до такава степен да сте загубили човешкия си облик?! Как може да не разбирате това?! Как можахте да допуснете да се обезчовечите до степен да сте неспособни на най-елементарна човешка реакция на възмущение?! Защото даже в Африка когато хората ги унижават, те скачат да се съпротивляват! А ние вече за нищо не ставаме: ние сме народ-***, народ, съставен предимно от ***! Това е...Някакъв си безволев хаплю ни е министър-председател. Някакво подло и лъжливо мрънкало ни е президент. Пръв приятел на мутрите беше министъра на полицията. В Парламента - пълно с и насекоми! *** тогава, щом не усещате срама! Нищо не може да оправдае мълчанието и пасивността ви: отчаяни били нашите умници! Не виждали надежда: ами как ще виждате, като сте такива дремлювци?! За нищо не ставате, щом сте деградирали дотолкова! Граждани ли?! Личности ли?! Глупости! Как поне малко не ви е срам!

252

преди 15 години

bularite zad granica im e prez ku*a za izboritete twa e istinata

251

преди 15 години

като работиш в гърция и няма да гласуваш, не си давай мнението за кого да не гласуваме.Нямаме нужда от акъл ,а от действителни гласове на изборите ,за да изритаме тримата крадливи ''небългари ''от властта.Турците не пропускат избор а българите само се правят на умни и никога не гласуват зад граница.

250

който и да е

преди 15 години

изказана от #240, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ: "...Цялостия народен манталитет е виновн за всичко...Просто търсете вината и в народа, не само в политиците.. всеки трябва да се замисли и да се промени, не да чака на готово да го променят."Това е, като да оправдаваш престъпника, че е крал/насилил/убил с травми в детството, с проблеми в семейството, с проблеми в обществото или чрез други генетично-екзистенциални извъртания!...Нито #240, нито аз, нито бай Иван и стрина Пена са виновни, че ЕС спря кранчето!Днес имаме нужда ДА ПОСОЧИМ ВИНОВНИТЕ, а не да се ровим в народопсихологията!...МАКАР ЧЕ ВИНОВНИТЕ СА (ВЕЧЕ) СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ!...

249

преди 15 години

не мисля да гласувамКакто споменах аз работя в Гърция и нямам интерес вече да гласувам,изчерпах се.Моята гледна точка се промени много за последните 20 години(на 46 години съм).Гласувайте Вие.

248

СЪДИЯ

преди 15 години

Защо съдът не се самосезира и да потърси наказателна отговорност от виновните - правителството ,какво по голямо престъпление от това -геноцид срещу собствения си народ .

247

huhu

преди 15 години

i az izbqgah ot bg i sum dosta dovolen dreme mi za koi kvo napravil pari v taq 4erna dupka ne padat pove4e a i ne si zaslujava vijte mrusotiqta po ulicite vijte horata za kakvo da jiveq i da se mu4a kato zmei.edno drugo horata na zapad pone sa 4estni i kogato stava duma za rabota vinagi ostavash dovolen ili pone az :)

246

преди 15 години

244 и ти май си младоче, което тепърва има да се блъска по нощите, срещайки се със своите разбирания като с най лошия си кошмар в бъдеще.Спри се малко и помисли.Явно камбанарията си е твоя, и никой не може да ти я отнеме, но си в грешка , батювото.