90

Анонимен

преди 1 месец

Че прасчо какво ще прави на тези избори. Сега от Дпс ли е?Изгонен ли е от Дпс? Своя партия ли ше си прави? Или за изборите ще се сдобрят с хидроинжинера.

89

илийко

преди 1 месец

Докога некъф дебелак ще нарича хората, които не му харесват с обидни имена?!

88

Реалист

преди 1 месец

Този 140-ет килограмов тюлен,превзел най важните институции в държавата ни,всички знаем как,днес като див нерез тича като кьорав да интриганства по адрес на единственият българин президентът ни, който стърчи над гноясалата, миризлива корупция в бг.Има ли у нас следствие,прокуратура,съд,да се произнесат, за изгонването на този Магнитски,от политическия и социален живот на българите?

87

Анонимен

преди 1 месец

Мазен шишко

86

Анонимен

преди 1 месец

До герберче - Хубаво сравняваш, но не виждаш разликите. Борисов има някаква мярка и знае кога да спре, докато тоя продължава да рие тинята и не усеща, че затъва.

85

герберче

преди 1 месец

Като чета тук каква омраза се лее от коментарите срещу Пеевски, се сещам как четях същите и за Бойко Борисов. Та, като тегля чертата, резултата е все така ПОЛОЖИТЕЛЕН за Бойко Борисов. А, вероятно такъв ще бъде и за Пеевски. Колкото повече виете срещу една личност, толкова повече същата се доказва, като НЕЗАОБИКОЛИМ фактор. Деразайте, другари! До сега НИКОЯ политическа фигура не е имала кураж да се изправи срещу Летеца! РЕСПЕКТ!

84

Анонимен

преди 1 месец

Този вдига рейтинга на президента с всяка своя атака. Преди години Искра Фидосова атакува така кмета на Монтана. Резултатът беше, че хората, които не го подкрепяха, като рабраха, че Фидосова е срещу него, гласуваха за него.

83

Анонимен

преди 1 месец

Тоя се изказва по всички въпроси само и само да не забравим, че съществува! Ще види следващо НС на кукуво лято! Новото начало ще стане тъжен и безславен край!

82

Анонимен

преди 1 месец

Този де бе лак какво пак се е разгрухтял ????

81

Анонимен

преди 1 месец

А бе този гнусен тлъстак за какъв се мисли, та раздава акъл на всички в държавата! Я да си седи на коритото с бълвоча в свинарника и да не дрънка, че отвращава всички нормални граждани!

80

Анонимен

преди 1 месец

По-противен от бойко ми е шишо! На трето място е денков - оня сапунджията, дето изпра тия двамата! На 4то е лорер - дали намериха вече работа на жена му ? да не го мисля и тоя къдрав пудел ? Знае ли някой ?

79

Анонимен

преди 1 месец

Шишко, какво стана с новото начало - или вече стана тъжен край ?!? А шише ?!? Ахахахахахаххаха

78

ДПС Пеевски

преди 1 месец

скратено ДПСП , което еее .. П като Прасе!

77

Бойко Борисов:

преди 1 месец

шишкавия евач на деса атанасова си повярва, че управлява държавата, но следва лош за него край! Май държавата ще го изрита като мръсно куче там, дето му е мястото на това лоено топче наМагнитизирано! ХАхахахахаха

76

Анонимен

преди 1 месец

Някои заподскачаха така, сякаш им навряха някъде бодлива тел!

75

Прасе,

преди 1 месец

за Президента недей мисли, ами кажи как ще се казва новото начало. ДПС Прасе ли?

74

художника

преди 1 месец

"Никога не се бори с П-ра-се, ще се окаляш! Но на пр-а-с-ето ще му е приятно." Марк Твен

73

ЗАЩО НЕ?

преди 1 месец

БРАВО ПЕЕВСКИ! ХИЧ НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ НЕГОВАТА ФИГУРА В ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ. МАЧКАЙ ГИ НАРЕД ХИТРУШКОВЦИТЕ АГЕНТ САВА И ОТВРАТИТЕЛНИЯ РЕЗИЛДЕНТ!СУПЕР ФЕН СТАНАХ НА ПЕЕВСКИ!!!

72

Анонимен

преди 1 месец

До един месец ще четете заглавия .Фирма на Пеевски стопанисва Исторически парк .

71

Денелянчо, син НЕ

преди 1 месец

Нещо се задъхваш !С тия килограми и ядове, може да изпревариш Джо, уличното куче!