41

Реалист

преди 1 месец

Да се разбира С. Паси. Още чакам трудовата му книжка на тоя юнак, какво работи, как се издържа, от къде са му парите, все въпроси, на които отговор няма.

40

Анонимен

преди 1 месец

Случва се народни предатели, агенти на азиатски държави, да се издънят и да не ги назначат на защитена позиция в държавата, която води война на оцеляване със техните господари!

39

Хахаха

преди 1 месец

Жена му му е сложила рога. Сигурно и децата не са от него. Хахахахахаха

38

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е руски агент, затова е спряно назначението му. Не е ли очевидно?

37

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 36 Да, а едно време Медведев разправяше как бил ултрадемократ, а сега всяка седмица обяснява как щял да унищожава Запада с ядрено оръжие. :))) Стига с тая една плоскост :)))

36

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е да се спре с тези умозаключения в една плоскост. Не всички руснаци/рускини живеещи в България, и изобщо в чужбина, са прокремълски и пропутински настроени. Точно обратното, те обичат родината си, но не в сегашният й вид и не подкрепят ставащото в Украйна.

35

Развеселен

преди 1 месец

С жена рускиня, ама иначе немал общо с Путин,особено като го праща руския чорап Радев.

34

Анонимен

преди 1 месец

Това е българската помия изливана ежедневно върху ефективните и работещи хора! Всичко което идва от ЕС е фалш, лъжи и корупция!

33

Анонимен

преди 1 месец

На българите ни писна от руски мръсотии, МВР да събира руснаците и да ги екстрадира, Калин Стоянов да не се прави на разсеян да работи за България!

32

Анонимен

преди 1 месец

Толкова по-зле за Украйна. А за Танев, вероятно, един ден ще му пишат плюс. Днес в Украйна ходят давещите се.

31

Анонимен

преди 1 месец

Потужна зрада! Агiнт Крiмля!

30

ИВАН

преди 1 месец

До До Иван 5СЕГА КРАСИВИТЕ БЪЛГАРКИ ГИ ВЗИМАТ СРАВНИТЕЛНО ЗАМОЖНИ ЧУЖДЕНЦИ, СЛЕД НЯКОЕ ДЕСЕТИЛЕТИЕ, ТУК НА ТЕРИТОРИЯТА ЩЕ СА ОСТАНАЛИ САМО ПЕНСИОНЕРИ, РОМЕИ И РАЗНИ КЕ-ЛЕШИ! САМО СТОЙ И ГЛЕДАЙ СЛЕД 20 ГОДНИНИ КАКВО ЩЕ Е, ТОСЕ СЛУЧВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ!

29

Да допълня...

преди 1 месец

До 14 И това го е имало през Септемврийското въстание.

28

Съвет

преди 1 месец

Танев , не съжалявай. И Украйна не те иска. Стой си тук на по сигурно. Я бомба над посолството , я заблуден куршум...

27

Анонимен

преди 1 месец

До До Иван 5 - Ами любовта работи на други принципи. Не пита за народност, политически пристрастия и всякакви подобни простотии. Така че, французойка, немкиня, унгарка или рускиня няма никакво значение.

26

До Иван 5

преди 1 месец

Знаеш ли колко много българи, следвали висше образование в Западна Европа след Освобождението са се върнали женени за европейки? Такива семейства в Царство България не са били малко. Баба ми имаше две такива приятелки, немкиня и французойка, които са останали при съпрузите си след 9-и септември чак до края на живота си.В родния крайна мама е живяла друга французойка, също омъжена за българин. Преди време четох мемоари за патилата на датска баронеса, съпруга на наш учен, останала в Бг след 9 септ

25

vs

преди 1 месец

Нещата са навързани като свински черва! Трябва много внимателно, през 3-4 човека да се гледа, за да се обясни защо точно този човек е назначен! Защото в БГ (а и на много други места извън БГ), рядко има назначаване с конкурс на кадърен и независим човек! Факт!

24

Анонимен

преди 1 месец

слепите офци ги управляват с хейт към нещо, преди е било същото когато сме били под болшевико робство. всичко е за пари политиците са едни робовладелци. следващата стъпка е дани накарат да се избиваме заради техните внезапни завои в настроенията им.

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 17 - Дришката си ти, никога няма да схванете с ограничените си мозъчета, че на отговорни позиции трябва да бъдат отговорни и подготвени хора с опит, а не "наши" хора като Ицо хазарта, 4-ти зам председател на комисия по култура и т.н., пълна пародия, Ненчев с тристата си гафа, посланик в Украйна или където и да било, същата пародия. Ненчев става само като реципрочност на сексоложката от Украйна. Нея не трябваше нашите да я приемат, за мен е обида такъв посрланик, ама смеят ли?

22

Анонимен

преди 1 месец

Това, че някой се афишира като антипутинист не означава, че не е агент на Путин. Не подценявайте КГБ :)